Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

War of Glory Medium | start: 14.05.2016r godz 19.00 ! SEASON 9EP2 ! exp: 1000x / drop: 50% !

glorasek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 303
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer w porządku. Najgorsze, że dobijasz rr i masz 20 kk a kosz rr 50 kk ... troche irytujące.

zawsze mozna sprzedac kamienie :) problem jest pewnie na 1 resie im dalej tym nie ma co robic z zenami

Nic to u mnie na XP nie dało........ Cóż trudno.  Może kiedyś....

Odpisalem ci na forum pm wiadomosc. Jezeli ci dzisiaj dzialalo to musi nie ma opcji :) nic sie w final r1 nie zmienilo wzgledem r6, no tylko serverlist, ale to nie ma znaczenia to nie winowajca.

Opublikowano

Skille dla RFa nie dropią chyba nigdzie, do tego dla BK/SM jest ES/TS w shopie, a DL na 3 resie bez DS i zadnych innych skilli.

Drop dark side zostal poprawiony dropi teraz na mobach min 75 lvl , chociaz widzialem po logach ze ludzie bez tej poprawki dropli ten skill ;)

Opublikowano

Spoko, udalo mi sie kupic DS'a... ale co z tego, jak majac 1500 eny bije nim na Devias 1 po 400 !!! ^^ Co to za RF ? ^^ To celowe bylo zrobic z tej postaci TAKA CIOTE ? ^^

Opublikowano

Spoko, udalo mi sie kupic DS'a... ale co z tego, jak majac 1500 eny bije nim na Devias 1 po 400 !!! ^^ Co to za RF ? ^^ To celowe bylo zrobic z tej postaci TAKA CIOTE ? ^^

Początki dla RF-a solo są trudne, więc lepiej być z kimś w party. Później po paru resach zaczniesz sobie radzić lepiej.

Opublikowano

Spoko, udalo mi sie kupic DS'a... ale co z tego, jak majac 1500 eny bije nim na Devias 1 po 400 !!! %5E%5E.png Co to za RF ? %5E%5E.png To celowe bylo zrobic z tej postaci TAKA CIOTE ? %5E%5E.png

zainwestuj w Agility :)

iHacks  <3

Opublikowano

Nic to u mnie na XP nie dało........ Cóż trudno.  Może kiedyś....

Ja tez mam xp i gra dziala, sprawdz frameworki itd

Opublikowano

Jak to jest z Wingami z nowego Seasonu ? Każdy donate'or może sobie je kupić czy zgodnie z globalowymi zasadami są za miesięczne CC ?

Untitled-1.png

When you walk up to opportunities door - don't knock it.

Kick that b*tch in, smile and introduce yourself.

Opublikowano

Jak to jest z Wingami z nowego Seasonu ? Każdy donate'or może sobie je kupić czy zgodnie z globalowymi zasadami są za miesięczne CC ?

Wingi mozesz nabyc w xshopie za WCoinC, te mozesz zdobyc zamianiajac pkt za grand resy, za votowanie itp

Co do globalowych zasad pomysle ;) zeby rowniez mozna je w ten sposob zdobyc :)

Opublikowano

Mam pytanie, gdzie znajdę spis wyłączonych skilli dla każdej postaci w SKILL TREE? Nie ma nigdzie tej informacji, a po co marnować punkty.

Druga sprawa, ile kosztuje ślub w grze?

Opublikowano

Mam pytanie, gdzie znajdę spis wyłączonych skilli dla każdej postaci w SKILL TREE? Nie ma nigdzie tej informacji, a po co marnować punkty.

Druga sprawa, ile kosztuje ślub w grze?

Skilla wylaczonego nie wbijesz :) wiec nie zmarnujesz punktow.

Ślub : 500000000 zen

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...