Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

War of Glory Medium | start: 14.05.2016r godz 19.00 ! SEASON 9EP2 ! exp: 1000x / drop: 50% !

glorasek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale to wy mowiliscie ze chcecie wszystko dopracowac,ten problem jest wam znany juz dlugi czas i jeszcze ja mam wchodzic na ts???Ja tu startuje nowa edycje czy wy????

• Odpowiedzi 303
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wczoraj zajmowalismy sie combo :) i ogolnie pvp BM vs BM jezeli chcesz sprawdzic jak to wyglada zapraszam do nasz na serwer testowy wieczorkiem, dodam ci wtedy credity, staty itp :)

Opublikowano

Niektórzy to sobie bardzo do serca biorą, że ten donate jest, niech sobie będzie jak nic tak naprawdę nie ma polskiej scenie grać, no chyba że EverWinter naprawdę dobrze zrobiony serwer ale exp 27 + dynamic to już zbyt małe raty...

Tak wogóle nie lepiej było stworzyć publikacje z nowym tematem informującym o starcie serwera?

Opublikowano

Niektórzy to sobie bardzo do serca biorą, że ten donate jest, niech sobie będzie jak nic tak naprawdę nie ma polskiej scenie grać, no chyba że EverWinter naprawdę dobrze zrobiony serwer ale exp 27 + dynamic to już zbyt małe raty...

Tak wogóle nie lepiej było stworzyć publikacje z nowym tematem informującym o starcie serwera?

To już nawet nie chodzi o donate. Pograsz 2 miesiące i co? Nowa edycja...
Opublikowano

Dokładnie polskie serwery tak stoją i dlatego nie ma nich ludzi bo nawet niech bedzie ten donate ktos wyda pieniadze i po 3 miesiacach ma to skasowane i pier... taki serwer,jest kilka zagranicznych ,ktore stoja bardzo dlugo i ciagle maja graczy i caly czas z donate są dochody,da sie taki zrobic ale trzeba chciec

Opublikowano

Po 3 miesiacach tam praktycznie nikogo nie ma,wystarczy ze ziomeczek Glorego sie odpali na cs i polowa online odchodzi do tego dochodzi pvp to juz praktycznie sa pustki,czemu nie ma tylu bm-ow na arenie jak kiedys?Proste sprawa,komu sie chce grac pvp jak wszystko zalezy od farta przez te combo co na hita łamie?No chyba tylko jakis czeresniak co 1-wszy raz zalozyl bm-a.

Opublikowano

i tutaj to jest twoj stereotyp bo widze ze zatrzymałeś sie na końcu 4 sezonu gdzie PVP bylo tylko BM VS BM i tylko sens było grać BM a gdzie inne postacie ? fajnie ze staraja się zrobić ze kazdy z kazdym ma szanse a kwestia ustawień to tylko dłuuuugi czas testowania na ktory znam osobiscie sposob gdzie mozna to zrobic w jakies 5 h i nie bd takie czegoś ze pomidor wejdzie ubierze sie w donate i bd trzaskał combo koncząć DS ;p i zabije :) no ale to kwestia poswiecenia 5h non stop i potrzeba zaangażowania zarowno AT do panelu postaci i jakis jeszcze 4 5 graczy by by miało to sens :) 

Opublikowano

Teraz raczej siedzimy i staramy się dostosować żeby każda postać z każdą miała szanse, jak narazie  ustawiliśmy SM vs SM, BK vs BK, SM vs BK. Oczywiście nie każdy z nas ma czas na ustawianie tego, także jest trochę roboty przy tym i chyba po raz 1 na wogu idzie to jak należy. Raczej nie idzie to zrobić w 5 h. Wszystko narazie ustawiamy bez wbitego drzewka, później jak już ustawimy każda postać z każdą to będziemy testować z wbitym drzewkiem jak to się zachowuje.

Nie ukrywając, że pewnie parę rzeczy zostanie wyłączonych w drzewku.

Opublikowano

napewno tak zwane STUNOWANIE(ogluszanie) to bym wyłączył

ps. Da sie zrobic w 5 H :P tylko przy wiekszej ilosci ludzi czytaj 5  6 osob i 1 AT z dostepem do konsoli i jestes w stanie zrobić cały balans PVP i ustawić DMG charów do stworów bo przez grzebanie w plikach i ustawianie by kazdy miał z każdym szanse :P z reguły DMG do potworów się jebi** nie wiem czemu :D 

Opublikowano

No przez parę dni PvM jak ustawialiśmy to myśleliśmy że ustawiliśmy dobrze, jak sprawdziłem jak się ma każda klasa na zwykłym spocie na Vulcanusie to sytuacja się zmieniła, ale napewno nie ma takiej tragedii jak było wcześniej. Przynajmniej RF nie wali w mooby po 500-800k ^^

Co mamy powiedzieć jak testuje 2-3 osoby + AT, nie mówiąc, że te "parenaście" tylko się przygląda, albo słowem nic nie kichnie. Uwierz, że w 5 h tego nie zrobisz :D

Opublikowano

na ostatnim serwerze ze znajomymi jak testowalismy jak mielismy czas to z Administratorem kazde postacie przetestowalismy w 5 h z kawalkiem dostosowalismy pod PVP w 100 % tak jak za starych dobrych czasów i powime lepiej udało nam się to zrobić bo nie dość ze PVP było w chuu*** dopracowane ze BM najmocniejszy jak zawsze ale i tak kazda postac mogla go zabić w sensie nie było takiej możliwości by pomidor zdjoł doświadczoną osobe na BM na tamtych ustawieniach faktycznie liczył się umiejętności wszystko fajnie zostało ustawione dopracowane serwerek też ale nie przebił się bo AT nie pomyślał bo wystartował z serwerem w czasie kiedy było jeszcze z 3 inne starty. Nie przemyslal tego ruchu i serwer dostał na start tylko 40+ online z racji tego ze rate był dość maly i za razem dosc duzy :P  ale uwierz mi przy zaamgarzowaniu 5 osob z zewnarz i 1 osoby z AT jestes wstanie ustawić PVP pod wzgledem 1vs 1 (BM&BM) itp BM ktora SM etc.. i to na FO statach Fo drzewku itp wiec nie mow mi że sie nie da fakt jeśli masz na głowie inne spray to moze i nie ale w tedy jestem w stanie powiedzieć ze 1 dzień i masz ustawione PVP + DMG exp na kazdej klasie :) ja na razie niestety nie mam za duzo czasu by wpasc do was i wam pomoc ;/ jedynie co to sugestie moge doradzić lub cos powiedzieć ewentaulnie jak mi się uda moze w nastepnym tyg wpadne i cos spr wam pomoc jak mi praca pozwoli

ps. Nie myśleliście może by zrobić MG i DL od 1 lvl z racji tego ze to takie duze raty BD ?

Opublikowano

w sumie to nie ma co dyskutować z tobą jeśli nić nie wnosisz do tematu w sprawie serwera prosił bym Cię o nie odzywanie się w sprawie nawet PVP 

Opublikowano

Wnoszę, że donate jest przesadzone i jeśli tego nie zmienią to widzimy się tu za 3 miesiące na nowej edycji jak minie 45 zwrotu donate i trzeba będzie od nowa zbierać żniwa.

Opublikowano

jesli chodzi o Donate to tez jest moim zdaniem przesadzony powinni sie utrzymywać tylko i wyłącznie z kupowania Vipa a nie setów 

to fakt dopuki donate nie zlikiwduja setowego to bd sie widzieli srednio na 3 4 miechy na MPC a takto przy samym donate VIP moze by jeszcze troche dluzej pociagneli

Opublikowano

Dużo ludzi by zapłaciło z vipa czy coś ale jak wbija po 2 tygodniach od startu i widzi, że połowa serwera w FO to się odechciewa grać i tym bardziej samemu kupić setu bo co to za frajda. Potem zostają same Cannabisy i jacyś drudzy i walą się między sobą bo jak już zapłacili to szkoda zminić serwer.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...