Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Steam TOKEN bez smartfona?! To możliwe!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, miałem dzisiaj na prawdę nudny dzień i postanowiłem się pobawić w zrobienie video poradnika. Pisemnie w skrócie jest to sposób na ominięcie zabezpieczenia swojego konta poprzez specjalny TOKEN, który jest uzyskiwany poprzez aplikację na telefon. Poprzez "ominięcie" mam na myśli to, że do tego nie potrzebujemy smartfona.

Przy okazji jest to fajna zabawka, bo aplikacja ukazanan na filmnie nie służy tylko i wyłącznie do tego. Symulator działa identycznie jak na telefonie..

Zbyt głośna muzyka - tak, wiem, poprawię przy ewentualnych kolejnych poradnikach czy też innych filmach. Mój komputer nie zniesie kolejnego renderingu, tak samo jak moja cierpliwość. Ważne, że w miarę mnie słychać i da się zrozumieć :)

Niektóre procesy logowania czy to na Steam, czy na maila nie zostały dobrze ukryte - spokojnie, hasła i tak były na wszelki wypadek tymaczasowo zmienione, i tak nie otrzymacie do nich dostępu :3

Zapraszam.

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Nie stracę potem dostępu do konta jak będę chciał reinstallować ten program albo zainstalować na innym komputerze ? 

Opublikowano

Nie stracę potem dostępu do konta jak będę chciał reinstallować ten program albo zainstalować na innym komputerze ? 

Nie, ale wtedy będziesz musiał zresetować zabezpieczenia :) @rkoi

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Po włączeniu tego będę musiał czekać 7 dni, zanim zdepozytuję jakieś skiny?

Pomogłem? Możesz odwdzięczyć się Lajkiem. Będę wiedział, że moja pomoc Ci się przydała. 

Masz problem? Śmiało pisz PW albo na GG 50433085 - Postaram się pomóc.

Aha, zapomniałem dodać, że kucyki są fajne. <3

Opublikowano

NIE POLECAM!!! APLIKACJA JEST AKTYWNA ZA DARMO TYLKO PRZEZ 7 DNI - CZYLI TYLE ILE MUSICIE CZEKAC... POTEM OD RAZU BLOKUJE WIEC APLIKACJA NIE PRZYDATNA... NIC NIE DA SIE ZROBIC.

Jestem idiotą xD... Można kliknąć też drugą opcję, czyli, że będą wyświetlane reklamy podczas gierek i wtedy macie za darmo :D polecam i like dla autora :P

Pomogłem? Możesz odwdzięczyć się Lajkiem. Będę wiedział, że moja pomoc Ci się przydała. 

Masz problem? Śmiało pisz PW albo na GG 50433085 - Postaram się pomóc.

Aha, zapomniałem dodać, że kucyki są fajne. <3

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...