Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Grafiką

Bartnike

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Po kilku latach zachciało mi się  wrócić do Mu Online. Odrazu nastał mnie problem... ku mojemu zdziwieniu odpalając grę samo Meni zaczęło mi tak ścinać i spowalniać kursor, ze aktualnie gra jest nie możliwa. Laptop mam o milion razy lepszy niż mój poprzedni komputer na którym kaciłem w tą grę parę lat temu...

Może ktoś mi pomóc w rozwiazaniu tego problemu?

Mam Winodws 8, 64 bitowy system operacyjny, karta graficzna ATI Radeon Hd 5000 Series, 8 GB Ram, proce  IC3 w rdzeń. 2,4  GHz

pomóżcie bo chce zacząć znów gridować swojego dk!!

sora za spam proszę usunąć zdublowany temat :)

Opublikowano

Zdecydowanie stawiałbym na system operacyjny, miałem ten sam problem na Win 8.1 tyle że może nie takie ścinki o których Ty mówisz ale szczerze miałem wrażenie że z dnia na dzień jest coraz gorzej.

Zainstalowałem Win 7 64X do tego pobrałem archiwalne sterowniki do grafiki i w MU gram jak grałem kiedyś. Stawiam na system ale nie jestem pewien i nie chcę nikomu robić dodatkowej roboty.

LUCT-MUOnline - Dołącz do nas już dziś i sprawdź jak powinno wyglądać prawdziwe MUOnline.

[ 1500X / 15% DROP / MAX 50RR / GR-SYSTEM / DYNAMIC EXP / PVP / PVE / EVENTS / HARD ]

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Wydaje mi się, że to bardziej wina sterowników do karty graficznej. Jeżeli ktoś ma taki problem to zainstalowanie starszych driverów powinno pomóc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...