Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zwrot pieniędzy za grę?

Respire.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dostałem wiadomość od steam, na mailu, że moje fundusze zostały dodane do portfela, lecz zostaną one możliwe do wydania w ciągu tygodnia, czyli będę mógł z tych pieniędzy korzystać w ciągu tego tygodnia. Na steam mi piszę, dokładnie to: Saldo nierozliczone (?):

(dostępne za 3 godzin), i cały czas w ciągu 3 godzin, kolega mówił, że będę czekał najwyżej 24h. Sam zwracał grę, pieniądze dotarły w ciągu 24h. Zwrot gry zgłosiłem wczoraj w godzinach 18-20. No i pytanko, będę czekał 24h, czy nie wiadomo ile ? Nie zamierzam czekać tydzień, cztery dni, czy coś takiego. Jeżeli kolega miał rację, to pieniądze dotrą dzisiaj coś w wieczornych godzinach. 

Opublikowano

No skoro tak jest napisane to pewnie tak będzie, wątpię żeby blokowali ci kasę dłużej niż cię o tym poinformowali. Daj znać jak czas minie.

tumblr_mriym1VJau1rpem9no1_400.gif

Opublikowano

Pieniądze pojawią się na portfelu po paru dniach od rozpatrzenia prośby o zwrot pieniędzy za grę. Przez ten czas przy saldzie będzie napisane "oczekujące: [ilość pieniędzy]".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...