Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Test Candy Bota [Od zera do SFE]

Tluczek9902

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gram z ziomkiem co dolaczyl do nas i zaczynal od 0. Po 9 miesiacach dogonil nas z eq. Ma 35 pp, 10 havockow, 7 herculesow, ma z 15mln ammo(bez x1) Duzo rakiet, 26 lf4 w tym 5 na 16( hitac) a reszta nie wiem. Oslony tez ladnie poulepszane ma. Nie bocil 24/7 jednak dosc duzo. Ale mysle ze masz szanse to samo zrobic w max 5 miesiecy :-). 

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gram z ziomkiem co dolaczyl do nas i zaczynal od 0. Po 9 miesiacach dogonil nas z eq. Ma 35 pp, 10 havockow, 7 herculesow, ma z 15mln ammo(bez x1) Duzo rakiet, 26 lf4 w tym 5 na 16( hitac) a reszta nie wiem. Oslony tez ladnie poulepszane ma. Nie bocil 24/7 jednak dosc duzo. Ale mysle ze masz szanse to samo zrobic w max 5 miesiecy :-). 

Aktualnie jak bocę tym nowym kontem od rana do wieczora to mam ~~18k-20k uri więc nie wiem. Widziałem jak ktoś miał 30k uri spearem bez dronów na x-1. Bez podwajacza i premium [Aktualnie brak pieniędzy na to] bedzie mi ciężko zrobić takie konto w 5 miesięcy ;p

Jakieś porady może? Co mi się opłaca, robić pierwszą część PP [Potrzebuję ponad 60k uri] czy kupić PETa i zacząć go expic? Wyexpienie mu 8 lvla będzie ciężko niestety :/

Opublikowano

Aktualnie jak bocę tym nowym kontem od rana do wieczora to mam ~~18k-20k uri więc nie wiem. Widziałem jak ktoś miał 30k uri spearem bez dronów na x-1. Bez podwajacza i premium [Aktualnie brak pieniędzy na to] bedzie mi ciężko zrobić takie konto w 5 miesięcy ;p

Jakieś porady może? Co mi się opłaca, robić pierwszą część PP [Potrzebuję ponad 60k uri] czy kupić PETa i zacząć go expic? Wyexpienie mu 8 lvla będzie ciężko niestety :/

a masz tak ze jak peknie to naprawi sie w porcie i nic nie robi?

Napisałem coś sensownego lub Ci pomogłem?

Zostaw like

Opublikowano

Mam problem z botem. Posiadam oryginalnego nortona 360. Jako, że to bot itp. wykrywa mi wirusy więc wypakowałem go i włączyłem go z wyłączonymi zaporami itp. - wtedy jest git ale jak odpalę bez wyłączonych to od razu usuwa i nie da się włączyć i muszę powtarzać pierwszą czynność, nie mogę znaleźć gdzie wsadzić pliki żeby były one wyjątkiem...

UP: Ja tak miałem wczoraj na bazie, w sumie tylko raz mnie dedneli i własnie wtedy 

EDIT: Ogólna ocena bota biorąc pod uwagę, że jest on darmowy to takie 9,5/10 ponieważ posiada drobne błędy, które pewnie zostaną wkrótce naprawione, bot godny polecenia 

Opublikowano

a masz tak ze jak peknie to naprawi sie w porcie i nic nie robi?

Nie padłem jeszcze ani razu.

Mam problem z botem. Posiadam oryginalnego nortona 360. Jako, że to bot itp. wykrywa mi wirusy więc wypakowałem go i włączyłem go z wyłączonymi zaporami itp. - wtedy jest git ale jak odpalę bez wyłączonych to od razu usuwa i nie da się włączyć i muszę powtarzać pierwszą czynność, nie mogę znaleźć gdzie wsadzić pliki żeby były one wyjątkiem...

UP: Ja tak miałem wczoraj na bazie, w sumie tylko raz mnie dedneli i własnie wtedy 

EDIT: Ogólna ocena bota biorąc pod uwagę, że jest on darmowy to takie 9,5/10 ponieważ posiada drobne błędy, które pewnie zostaną wkrótce naprawione, bot godny polecenia 

Zmiana antywirusa powinna pomóc :P

Opublikowano

Nie padłem jeszcze ani razu.

Zmiana antywirusa powinna pomóc :P

Już mi się jakoś to ogarnęła, jasne, nie po to płace hajsy żeby zmieniać na typowo pod avasta :D

Opublikowano

PS: SZYKUJCIE SIĘ TEŻ NA TEST POLSKABOT [Jeśli się dostanę do beta testów. Porównam wyniki i zobaczę który bot lepszy, nie krytykując oczywiście programu albo i nawet samego twórcy jak stworzył bota, bo to nie o to chodzi].

PolskaBot na pewno lepszy. Bot posiada funkcję zapamiętywania boxów, szybciej zbiera :P, więc generalnie powinny być satysfakcjonujące wyniki.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

PolskaBot na pewno lepszy. Bot posiada funkcję zapamiętywania boxów, szybciej zbiera :P, więc generalnie powinny być satysfakcjonujące wyniki.

A to dobrze. Box memorizer to jest jedyna rzecz jaka brakuje w aktualnych botach :D

A teraz pytanie skierowane do czytelników:

Jeśli się dostanę do beta testów PB, zakładać drugi temat czy wszystko pisać w tym temacie? [będzie to wyglądać mniej więcej tak, że co parę dni będę zmieniać bota, oczywiście zapisując wyniki ile jaki bot uzbierał, przy wynikach wyraźnie byłoby napisane jakiego bota używałem]

Wypowiedzcie się, chciałbym wiedzieć która forma najbardziej Wam będzie odpowiadać.

Opublikowano

A to dobrze. Box memorizer to jest jedyna rzecz jaka brakuje w aktualnych botach :D

Jeśli się dostanę do beta testów PB, zakładać drugi temat czy wszystko pisać w tym temacie? [będzie to wyglądać mniej więcej tak, że co parę dni będę zmieniać bota, oczywiście zapisując wyniki ile jaki bot uzbierał, przy wynikach wyraźnie byłoby napisane jakiego bota używałem]

Wypowiedzcie się, chciałbym wiedzieć która forma najbardziej Wam będzie odpowiadać.

2 temat. Daj linka tu do tego drugiego a w drugim do tego.

A tak z innej beczki, jaki lepiej awatar wywrać? Zmodyfikowane zdjęcie haskiego(nawiązanie do nicku i nazwiska) czy coś związanego z komputerami?

Opublikowano

Załóż drugi temat, będzie bardziej przejrzyście :) a linki podasz na pierwszej stronie 

Opublikowano

Załóż drugi temat, będzie bardziej przejrzyście :) a linki podasz na pierwszej stronie 

Tylko rozwijanie 2 kont na raz według mnie to nie będzie dobry pomysł :/ Po co bocić 2 skoro mogę 1 :D

Opublikowano

Tylko rozwijanie 2 kont na raz według mnie to nie będzie dobry pomysł :/ Po co bocić 2 skoro mogę 1 :D

To już jak Ci lepiej ;) byleby było wiarygodne i z sensem :P

Opublikowano

To już jak Ci lepiej ;) byleby było wiarygodne i z sensem :P

Będzie wiarygodnie, o to się nie musicie martwić

Btw: Któryś z Was na GE1 Ma nick кяzуωу⋇ρℓ[ΤΣΧ™]? Ktoś zaprosił mnie do znajomych :v

Opublikowano

Na poczatek mysle ze bys musial ogarnac full napedy na spearheada i dobic ten 8lvl peta jednoczesnie zbierajac na wydobywcze i radary bo po tym sadze ze bedziesz mial wiecej uri na godzine jak i w ciagu dnia. Skylab tez rozumiem ze ulepszasz, ale nie wiem czy wystarczajaco kredek zgarniasz  na tym x-1. Ewentualnie bys musial znalezc jakiegos kolege ktory pomoglby Ci robic poczatkowe misje.

Opublikowano

Konto oddane! :)

Serwer to GE!

A teraz pytania:

-A co z projektem?

-Nie bójcie się, projekt ciągle będzie.

-A co z jego kontynuacją?

-Projekt będzie kontynuowany jednak od nowa, zostaną usunięte wcześniejsze wpisy z zarobków, powodem tego jest zmiana konta z innym proxy, gdzie wszystko jest tańsze o ~~50%.

Odrobienie tego zajmie mi od 3 do 4 dni max.

Greetings,

Kacu.

Opublikowano

Jeśli chodzi o zarobek uridium to gdzie najlepiej go puścić i na jakich ustawieniach? Goliat, full havoc, około 10 lf4, apis, 8irków(ulepszone na ~10lvl) , ponad 30 PP pod alieny,spectrum, 7kk sepromu na laserach, pet 15lvl i protokoly radarowe 3 okolo 6 sztuk i zbieracze 3 lvl 

Opublikowano

Jeśli chodzi o zarobek uridium to gdzie najlepiej go puścić i na jakich ustawieniach? Goliat, full havoc, około 10 lf4, apis, 8irków(ulepszone na ~10lvl) , ponad 30 PP pod alieny,spectrum, 7kk sepromu na laserach, pet 15lvl i protokoly radarowe 3 okolo 6 sztuk i zbieracze 3 lvl 

Bitki. Kup jeszcze speara i zrób profil pod boxy [Potrzebujesz 34pp]

Opublikowano

A co zrobić jeśli bot mi cały czas klika na mini mape. Nie to że kliknie w miejsce i tam leci tylko nawala co sekunde inne miejsce na mini mapie co po prostu stoi czasami w miejscu przez to

EDIT: w skrócie zachowuje się jak idiota i musi 1000 razy poklikać na mini mape zanim sie kapnie ze wokol niego sa boxy npc itd

EDIT2: naprawiłem to włączając tło okien ale teraz na 2-8 leci na lewy górny róg i w chatlogu mam że "20:37:46: (Secondary) Brak pamięci.

20:37:49: Switching map... (3-8)"
EDIT3: Już jest dobrze...

więc jeśli komuś zacznie szaleć na mini mapie to sprawdźcie czy macie włączone tło okien ;)
Opublikowano

Ciekawa inicjatywa ;) tez ostatnio korzystam z bota, ale drop troszkę mierny bez podwajacza ;D

Pomogłem? Możesz odwdzięczyć się Lajkiem. Będę wiedział, że moja pomoc Ci się przydała. 

Masz problem? Śmiało pisz PW albo na GG 50433085 - Postaram się pomóc.

Aha, zapomniałem dodać, że kucyki są fajne. <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...