Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komenda na widoczność strzałów

091

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam komendy dzięki której przy strzelaniu widać lecące pociski, nie jest to związane z opcjami grafiki, niezależnie od niej nie widzę ich tak czy siak.

Opublikowano

Ale, że jak oglądasz demo? Bo brzmi jakbyś w grze chciał :D

Tak, w grze.

Ilekroć oglądam jakieś filmy na yt to często widzę takową opcje, najprawdopodobniej jakaś komenda od tego służy.

Gdyby ktoś nie wiedział o co chodzi to mam na myśli te żółte (?) "linie" lecące w powietrzu przy oddawania strzałów.

Opublikowano

Nie chodzi ci o te, które widać przy xray'u jak demo oglądasz? Włącz jakieś demo i xray, a następnie powiedz czy o to chodziło. Jeśli tak to w MM nie da się tego włączyć chyba, że sobie haxy pobierzesz.

tumblr_mriym1VJau1rpem9no1_400.gif

Opublikowano

Nie, komendę już znalazłem.

Chodziło mi o r_drawtracers_firstperson

btw. jest coś na całkowite wyłączenie dymu z lufy przy strzelaniu? 

Opublikowano

ustawienie szczegółów efektów na low

i5 4460 - Gigabyte GTX 970 4GB - SSD Transcend 370 128GB - GoodRam 2x4GB 1600MHz CL9 - ASRock H81M-VG4 R2.0 - Chieftec 450W - Zalman T3

Zowie EC1-A - Zowie G-SR - Razer BlackWidow 2014 Tournament Edition - HyperX Cloud 1 - Audiotrak Prodigy Cube - LG 24GM77 144Hz

Opublikowano

ustawienie szczegółów efektów na low

Nie jestem głupi, gram na low, dym z lufy jest mimo wszystko i strasznie przeszkadza.

btw. po dzisiejszym nocnym update mam bardzo dziwny dźwięk kałacha, oprócz normalnego odgłosu przy strzelaniu jest takie jakby stukanie, ktoś coś?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...