Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Charytatywne granie! ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Świetny pomysł ze strony Pleya, jestem pod wrażeniem, będę klikać jak się będę nudzić. o/ 

Opublikowano

czekam na błaznów co bedą pisać, że wośp to złodzieje, cmon...

Widziałem o tej grze coś w tv, wnerwiająca reklama

Bardziej ile wośp makinowi zapłacił za reklame tej gry na forum.

Zamiast tej gry wolałem przelać 10€ na wośp i mieć spokój, być "spełnionym" xp. Gra słabych lotów.

Freedom07 i Kwarcik lubią to

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

160KB = 0.26zł

Lol, to ja na budowie nosząc gruz mniej zarabiałem. Ze 12-15zł na godzinę można wyciągnąć. Gdzie złożyć cv?

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Mam niepełnosprawnego brata, Karola, od 9 lat leży w łóżku nie mogąc nic robić, nie może się ruszać, mówić, ani nic. Jedyna czynność, jaką wykonuje, to patrzenie. Nie może nawet połykać, mama go karmi specjalną strzykawką. Całymi dniami jest podpięty do inhalatora, ponieważ zwykły dzienny tlen mu nie wystarcza.

Zachęcam Was do grania w tą grę, nawet, jeśli jest ona nudna i nieciekawa, ponieważ możecie pomóc na świecie wielu młodym, jak i tym starszym osobom poszkodowanym. 

Jeśli chcecie dowiedzieć się na temat mojego brata, odwiedźcie mój blog, który niegdyś pisałem: http://karoleksatko.blog.pl

@Lord Makin zezwolił na udostępnienie linku, za co mu dziękuję. :)

Unga, Ayume, ArcheR. i 5 innych lubią to

Opublikowano

Gra naprawdę jest beznadziejna, a dźwięki w niej to w ogóle porażka, ale przynajmniej twórcy mieli dobre intencje a sam pomysł zarabiania na tym jest dość trafny, choć nie mam pojęcia na czym oni zarabiają. :)

@Elementarny gratki

Nie zarabiają na niczym, a agencja która to przygotowała została opłacona przez Play.

Fajnie, że mpcforum angażuje się w takie sprawy.

Opublikowano

Warto było dodać, że gierkę da się izi skończyć... Nabiłem z 10x ~1000pkt. 5x ~600pkt... I raz 1780. :v

Gierka łatwa, dźwięki to pierwsze co wyłączyłem po uruchomieniu. Mechanika dość zdupcona, ale przynajmniej łatwo się zbiera te kilosy, a mobki łatwo wymijać, w dodatku nie ma generatora lvli, więc można się szybko poziomów nauczyć na pamkę jak ja. :p
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...