Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Charytatywne granie! ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiadomo, że gra nie będzie super rozbudowana i zawierała w sobie samych superlatywów. To głównie cel się liczy, a nie rozgrywka. A wydaje mi się, że nasza społeczność i tak spędza trochę czasu przed komputerem i może z raz w to zagrać, by pomóc.

igNMhIy.png

Opublikowano

Grałem już wcześniej bo widziałem reklamę na onecie chyba. Gra kiepska no ale jak to ma pomóc to gramy gramy! :D

Darmowe kody na 20% zniżki (WWW, VPS and MC) na lvlup.pro

Szczegóły discord: xVendrome#6074 / PW

Opublikowano

Bardzo fajna inicjatywa. Gra nie najwyższych lotów, ale co tam, w końcu człowiek na pegazusie się wychował <3 ­

Opublikowano

'Gra beznadziejna' a co Wy chcecie w GTA grać i pomagać? Tu liczy się gest nie sama gra, grasz żeby pomóc a nie żeby się 'nagrać'..

Zagrałem i pewnie jeszcze zagram, chociaż tak możemy pomóc tym co mają gorzej od nas :)­

6222704500-1434194730.png

Opublikowano (edytowane)

Dziś się im chyba przelicznik x2 odpalił, bo wczoraj za ~1800KB było ~2,5zł, a teraz 5,9zł

Gierka c*****a, ale z racji tego, że nie mam co robić to gram od ~1h i cały czas pass po +1200KB xD
Edytowane przez sebasku√6
Opublikowano (edytowane)

­Sztab Prudnik pozdrawia!

W tym roku będzie jeszcze więcej dla dzieci i seniorów :3

Edytowane przez Karelion
Dusher lubi to

heavy metal GIF

Opublikowano

Chryste, gra nie ma być dziełem sztuki, bo nie do tego została stworzona. Nie czepiajcie się, szkoda klawiatury.

Cel szczytny, gierka nawet wciąga a świadomość, że skacząc po kolejny kwadracik można dołożyć się do sprzętu, który być może uratuje komuś życie jest niesamowita ;-)

Dusher, klejmagic i Hola lubią to

Qui est le prochain?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...