Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Podajcie malo znany jackpot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam 2pytania.

Pierwsze to podajcie mi stronę ze skinami do CS:GO gdzie cena jest taka jak na rynku steam bądź niższa ( oprócz csgobox.pl bo tam podrożyli )

Żeby skin maksymalny kosztował 10euro.

Oraz jackpot z maksymalna stawka 5-10euro

Zeby gralo jak najmniej ludzi.

@edit, podacie mi jeszcze jakiś znany dobry bot na csgodouble aby mi obstawiał rozsądnie? ( bym zostawił komputer np na noc i by mi betował na zielony po 1,2 tak wgl jest za to VAC? )

Pozdrawiam.

Z tymi skryptami uważaj kolego i nie używaj czegoś, czego wcześniej nie sprawdzisz :)

Eryk

Opublikowano

csgodouble nie ma nic wspólnego z Valve, więc i o VAC'u nie ma mowy.

http://csgo-saloon.com/

http://csgopoor.com/

Może te jackpoty? Tylko nie wiem czy się nie zescamiły :/

BTW. wy też macie jakiś zielony ten dział i okrągłe avatary?

Widziałem na 2 jackpotach jak gościu by wygrał bo dał 1euro, nagle ktoś z kosa wjechal i przegral ten co dal 1euro

@Eryk podasz mi jakis znany bot do obstawiania?

Opublikowano

Dzieki za jackpoty, jeszcze jakbyscie mogli to podajcie mi jakis bot ktory obstawia na csgodouble, bym zostawil 1punkt na zielony i zobaczylbym ile mi naliczylo

Opublikowano

Widziałem na 2 jackpotach jak gościu by wygrał bo dał 1euro, nagle ktoś z kosa wjechal i przegral ten co dal 1euro

@Eryk podasz mi jakis znany bot do obstawiania?

jak bd maił obojętnie jaki skrypt to szukaj czy nie ma tam id :) id to jest kogoś link do steam i jak użyjesz to prześle mu pkt a tobie zabierze szukaj tam 8-10cyfr jak jest to znaczy ze to scam 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...