Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BadCompany MU High | Season 2.4 Custom +camera 3D | EXP 700 | DROP 50 | START 29.01.2016 20:00

BCMU

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 139
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak Ultimate, po 500rr czyli za drugi GR - broń i biżuteria :)

A bedzie np mozliwosc zamiast jednego itemu z bizuteri wingi czy jak to bedzie z tymi wingsami ? :) do zobaczenia na starcie :)

Opublikowano

Ultimate wydaje mi sie ze mozna bedzie "pomieniac" spoza setu 5 itemow innych w tym m.in.wingi.

Po GR ustawic by pkt 10000 na poczatek czy tam ile rowniez i kolejna formule co GR +10000 kolejnych np.

Opublikowano

Witam

Czy helper bedzie?

Hej, helpera nie ma dla tej wersji ale proszę przeczytać regulamin ( jest tam wzmianka o jednej rzeczy, która Cię zainteresuje).

Ultimate wydaje mi sie ze mozna bedzie "pomieniac" spoza setu 5 itemow innych w tym m.in.wingi.

Po GR ustawic by pkt 10000 na poczatek czy tam ile rowniez i kolejna formule co GR +10000 kolejnych np.

Koledzy wszystkie szczegóły poznacie kiedy powstanie forum :)

www.badcompanymu.eu

Projekt s2 pvp

Opublikowano

A ja dziś będę grał w grę :) Elfikiem ! tylko wejdę dopiero po 22 :( mam nadzieję, że nic nie trzeba ściągać i normalnie będzie chodzić na tym cliencie z testów .. ?

Kiedy bedzie mozna pobrać ? ;]

Kolego Callisthenics - Klient z testów nie będzie działał - konieczne jest pobranie aktualnego klienta.

Kolego domen12 - klient jest już do pobrania od tygodnia na stronie serwera w dziale Download :)

www.badcompanymu.eu

Projekt s2 pvp

Opublikowano

Czyli dobrze pobieram :). Dzięki za info 

Kolego Callisthenics - Klient z testów nie będzie działał - konieczne jest pobranie aktualnego klienta.

Kolego domen12 - klient jest już do pobrania od tygodnia na stronie serwera w dziale Download :)

Ok ;] 

Opublikowano

Czy przy odpaleniu serwera w tej chwili powinno mi wyskakiwac failed to connect server z racji tego ze serwer jest wylaczony? Czy to moze jakis problem u mnie?

Dokładnie tak jak kolega szefu napisał- z momentem startu błąd zniknie :)

Tak myslalem dzieki ;)

A co do forum dodacie moze shouthbox? :)

Forum już stoi. Myślę, że chat na www w tym momencie wystarczy.

Link do forum: http://badcompanymu.eu/high/forum

Forum czeka parę przeróbek ale używać go można już teraz.

Zapraszam :)

www.badcompanymu.eu

Projekt s2 pvp

Opublikowano

To o której START ? 19 :00 / 20:00 ???

START serwera o 20:00

ale wcześniej, od 19:00, wszyscy chętni gracze mogą się spotkać na naszym teamspeak'u ;)

Opublikowano

No to zacieram ręce i czekam na start. Mam nadzieję, że wszystko wystartuje bez jakichkolwiek komplikacji.

Też mamy taką nadzieję, że bez niespodzianek się obejdzie :)

www.badcompanymu.eu

Projekt s2 pvp

Opublikowano

Mnie wyrzuca jak sie załaduje pasek do końca ! ?? co jest grane ?

Musze pobrac cos oprucz clijenta ??

Koleżanko spróbuj uruchomić grę jako Administrator oraz w trybie zgodności z windows xp.

www.badcompanymu.eu

Projekt s2 pvp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...