Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ LUCT-MUO ] S8EP3 | EXP: 1500X & DROP: 15% | HARD - MAX.RR 50 | FRESH |

imeHesus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 244
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powiedz, czy będziesz resetował konta czy nie ? Bo nwm czy mam czekać na serwer czy nie. Jak już to rzynajmniej, żeby itemki zostały. Wiesz jak ciężko ubić golda, wydropić i wyprać  ?

Opublikowano

Powiedz, czy będziesz resetował konta czy nie ? Bo nwm czy mam czekać na serwer czy nie. Jak już to rzynajmniej, żeby itemki zostały. Wiesz jak ciężko ubić golda, wydropić i wyprać  ?

Dokładnie, jak już ma być ten reset kont, to niech chociaż itemki zostaną. Nie zamierzam znów robić konia :/

Opublikowano

ShoutBOX na forum został wyłączony z racji że większość wypowiadających się w nim mimo uzyskania odpowiedzi nie czyta zawartości poniżej i w kółko nakręca sprawę która zdaje się już być wyjaśniona.

Tymczasem zapraszam na forum, rozszerzyłem, ostatkiem wolnego czasu w przerwie śniadaniowej, dział dla sekcji polsko-języcznej - tam możecie składać sugestie, propozycje, zażalenia czy problemy.

Dziś po powrocie z pracy odpuszczę sobię conieco i zacznę działać jeżeli chodzi o wyeliminowanie błędów i modernizację panelu użytkownika - w życie wejdzie także system zaproszeń, R-Shop (punkty będą zdobywane z Eventów, GRów, czasu online i Donate), oraz Panel Konta (informację ogólne). 

Niestety jest to pierwsza edycja, którą tworzę od podstaw sam na śmieciach wyciągniętych z głębokich szczelin Ragezone i nie wszystko jest tak idealne jak by się wydawało.

Na wszystkie pytania, propozycje itp. odpowiem na naszym forum, aktualnie temat zamykam za prośbą wysłaną do moderatora forum.

Zainteresowanych dalszą wspólną grą zapraszam na forum, serwer będzie odpalany w celu wyeliminowania ostatecznych bugów oraz przywrócenia systemu-resetów i zaadaptowania R-Shopu.

PS. Po tej modernizacji będę zmuszony wyczyścić konta a dokładniej resy, poziomy i zen. Przedmioty jednak zostaną. Czyszczenie jest wymagane z racji że kilka osób skorzystało z błedu na stronie.

Pozdrawiam

LUCT-MUOnline - Dołącz do nas już dziś i sprawdź jak powinno wyglądać prawdziwe MUOnline.

[ 1500X / 15% DROP / MAX 50RR / GR-SYSTEM / DYNAMIC EXP / PVP / PVE / EVENTS / HARD ]

Opublikowano

najlepiej jakby wszystko zostało tak jak było,aczkolwiek jeżeli będzie całkowity reset kont i zostanie usunięty drop, nad którym każdy męczył się całymi dniami to nie będzie to za fajne i możesz stracić wielu graczy.
A co do shoutboxa to wyłączył go pewnie dla tego,że każdy problem był w nim pisany i aby cokolwiek tam znaleźć to trzeba go całego przeszukać to trochę zajmuje.
Na forum jest dział problemy  najlepiej byłoby na nim pisać.

Czekamy na włączenie serwera i widzimy się w grze :D

Opublikowano

Aktualnie chyba nie ma serwera z tak dobrymi ustawieniami. Gdyby tylko nie było takich problemów z serwerem to grałoby bardzo dużo ludzi. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i serwer będzie ładnie śmigał.

Opublikowano

ShoutBox został przywrócony.

LUCT-MUOnline - Dołącz do nas już dziś i sprawdź jak powinno wyglądać prawdziwe MUOnline.

[ 1500X / 15% DROP / MAX 50RR / GR-SYSTEM / DYNAMIC EXP / PVP / PVE / EVENTS / HARD ]

Opublikowano

Servera nie polecam, admin obiecuje, ze odpali server o 12:00 a odpalil go dopiero o 4 rano, ciagle dc, reconnecting itd. lagi ostatnio ustapily ale z tego co sie dowiedzialem to admin zaplacil 130$ za hosta za miesiac i oczekiwal, ze ktos oplaci mu te koszta, server stal 5 dni, z czego przez pierwsze 2-3 dni nie dalo sie wejsc na server chociazby poexpic przez lagi. Admin obiecywal rekompensaty w eventach, ktorych do tej pory jeszcze nie widzialem, dzisiaj po blędach ze strony servera admin musial wylaczyc server po czym poinformowal nas, ze bedzie zmuszony zresetowac rry, w pierwszych dniach grania musialem robic rr na komorce, na ktorej odpalalem internet z playa poniewaz na moim komputerze nie dalo rady odpalic strony, czego rowniez nie moglo zrobic pare osob z servera. Na stronie nie mozna sie zalogowac jesli sie ma w hasle wiecej niz 10 znakow, wedlug mnie admin sobie nie radzi. Osobiscie przenosze sie na inny server. :)

Opublikowano

Jesteś strasznie uparty, w dodatku masz 4 posty i to Twój jedyny który ma normalną treść.

Teraz wiem że dobrze zrobiłem banując Cię - i nie jestem dla Ciebie "typem".

Jest to pierwsza edycja, jak już pisałem, pisałem też już że sam sobie nie radzę bo w krótkim czasie musiałem ogarnąć nową maszynę i wszystko co związane z bezpieczeństwem.

Nie czytałeś - nie wiesz - potrafisz tylko p******** głupoty na ShoutBoxie dlatego też Cię nie szanuję.

Opublikowano

Nie wiem co tam Ci Riheno napisał Ci na shoutboxie, ale miał prawo się zezłościć a może i nawet za przeproszeniem się wkurwić. Piszesz, że o 12:00 będzie start potem, że między 18-19, potem 20:30.... aż wreszcie  wystartował z rana. I piszesz, że serwer będzie stał stabilnie ( nawet obiecałeś ). Eventy też miały być po tych wszystkich problemach to potem napisałeś, że zrobisz event jak będzie 60 ludzi na serwerze i jeszcze trzeba SS zrobić.

Nie wspominając, że były DC, a nawet cofka serwera. A dziś chcesz reset kont chcesz zrobić, bo mało ludzi gra (czy też poprawić buga z rr). Resetujesz serwer podczas goldów, bo ktoś nie mógł wejść na serwer.... Jak takie rzeczy się dzieją to wyłącz serwer na tydzień  czy dwa (jak nie masz czasu) i napraw tak by nie trzeba było tego codziennie się z tym pierd**** (i to jeszcze czekać aż z pracy wrócisz) . Jak to się mówi ? Robi się to raz a porządnie. Nie wiem czy chcesz teraz start serwera zrobić czy open bete ? ^^ Wcześniej raczej nikt nie hejtował czy też mówił wulgarnych rzeczy do Ciebie czy też serwera. To oznacza, że serwer idzie w złym kierunku. A wielka szkoda bo serwer miał wielki potencjał a ustawienia były wręcz idealne. Mam nadzieje, że to  już się nigdy nie powtórzy, bo jak nie to wiadomo co się stanie.......

RIP-Spokeo-Info-Bubble.jpg

@@ Jeśli Riheno dostał bana za to co napisał na shoutboxie to jest gruba przesada (teraz przeczytałem archiwum). Dostał bana na forum czy też w grze ? W ogóle jest jakiś regulamin serwera ? ^^

Opublikowano

Wczoraj założyłem konto, ściągnąłem wszystko co potrzebne z działu dopwnload i tylko raz udało mi się zalogować na serwer i zagrać.. coś się pozmieniało, że ciągle niemoge poexpić ? Odpalam klienta przez game.exe tak jak to ma być i wyskakuje mi iż unable to connect serwer :(:( :(

Opublikowano

Teraz serwer offline. Jeśli z działu download to powinno Ci wszystko chodzić bo ja sam 2 raz ściągnąłem wczoraj i sprawdzałem :)

Opublikowano

Wczoraj założyłem konto, ściągnąłem wszystko co potrzebne z działu dopwnload i tylko raz udało mi się zalogować na serwer i zagrać.. coś się pozmieniało, że ciągle niemoge poexpić ? Odpalam klienta przez game.exe tak jak to ma być i wyskakuje mi iż unable to connect serwer :(:( :(

wszystkie informacje sa na forum

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...