Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ LUCT-MUO ] S8EP3 | EXP: 1500X & DROP: 15% | HARD - MAX.RR 50 | FRESH |

imeHesus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Publikacja 10/10 :D Aż sprawdzę ten serwer :) Na pewno duże zainteresowanie będzie tym serwerem.

Ile ludzi może pomieścić serwer ?

• Odpowiedzi 244
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Panie Adminie czy byłaby możliwość aby osoba która zna sie dobrze na s8 zrobiła poradnik na forum serwera na temat nowości które zostały wprowadzone tzn pentagramy , muuny i reszta ciekawych rzeczy o których ja i pewnie kilkunastu graczy nie ma bladego pojecia ;D

Uchiha - droga wolna, niestety ja niemam czasu żeby instruować ludzi o co chodzi w Sezonie 8-mym, niestety niemam na to czasu a co do serwera zostało mi jeszcze trochę roboty.

Jeżeli napiszesz kilka ciekawych artykułów to napewno zostaniesz w jakiś sposób odznaczony.

Mam zamiar wprowadzić system rewardów i rang na forum, także można zacząć się starać.

Publikacja 10/10 :D Aż sprawdzę ten serwer :) Na pewno duże zainteresowanie będzie tym serwerem.

Ile ludzi może pomieścić serwer ?

PachPuch, miło słyszeć, takie wypowiedzi mnie motywują a przy okazji każą mi zwolnić zamek z ograniczeń budżetowych.

Serwer spokojnie powinien pomieścić 200 osób, ale na sam początek nie liczył bym na tak dużą frekwencję.

PS. PachPuch przypomniał mi temat jeżeli chodzi o publikacje serwera - chętnych zapraszam także na RageZone, możemy razem podbić tamto forum!

Jeżeli ktoś zna jakieś "grubsze" strony z publikacjami to zapraszam na PW.

LUCT-MUOnline - Dołącz do nas już dziś i sprawdź jak powinno wyglądać prawdziwe MUOnline.

[ 1500X / 15% DROP / MAX 50RR / GR-SYSTEM / DYNAMIC EXP / PVP / PVE / EVENTS / HARD ]

Opublikowano

Z miła chęcią zapraszam do grania w beta i zobaczenia jak to wygląda,sam gram i jest nas 10 osób,które z chęcią pomogą i wytłumaczą co i jak jeżeli chodzi o S8 jak i w  graniu na serwerze   :D

Opublikowano

Z miła chęcią zapraszam do grania w beta i zobaczenia jak to wygląda,sam gram i jest nas 10 osób,które z chęcią pomogą i wytłumaczą co i jak jeżeli chodzi o S8 jak i w graniu na serwerze :D

Niestety dzia juz nie mam czasu ale jutro rano wbije na testy i licze na male przyuczenie co do s8;D
Opublikowano

PachPuch - donate dobrowolny, webshopu niema i nie będzie co do kont VIP to tylko wtedy jak zapyta mnie o to z własnej woli min. 20os.

Nie chcę na nikim zarabiać, chcę tylko aby serwer sam się utrzymał i mam nadzieję że dobrowolny donate spełni swoją rolę.

Podbijajcie temat na RageZone!

http://forum.ragezone.com/f198/luct-mu-s8ex-exp-dynamic-1091526/

LUCT-MUOnline - Dołącz do nas już dziś i sprawdź jak powinno wyglądać prawdziwe MUOnline.

[ 1500X / 15% DROP / MAX 50RR / GR-SYSTEM / DYNAMIC EXP / PVP / PVE / EVENTS / HARD ]

Opublikowano

Niestety dzia juz nie mam czasu ale jutro rano wbije na testy i licze na male przyuczenie co do s8;D

Nie ma tu nic trudnego co nie dało by się zrozumieć, każdy kiedyś musi się zapoznać z ów wyższymi seasonami, żeby nie odstawać od reszty, przynajmniej mieć jakieś pojęcie.Szczerze, tylko mechanika pentagramów może odstraszać, ale po jakimś czasie samo przyjdzie tak jak było to z Socketami na Seasonie 4 :D

Dobrze, że ten Season 8 jest przynajmniej łatwo się połapać. Na Seasonie 9 jeszcze nie ogarnołem paru drobiazgów które dla mnie są dość nie zrozumiałe...

Opublikowano

Czyli Gr na 50 rr a po nim ile pkt do rozdania bo nie zrozumialem. 15 tys czy jakos inaczej to wyglada.

Ps. potestowalbym ale dzial download pusty. Kiedy bedzie dodany client z patchem?

Opublikowano

Czyli Gr na 50 rr a po nim ile pkt do rozdania bo nie zrozumialem. 15 tys czy jakos inaczej to wyglada.

Ps. potestowalbym ale dzial download pusty. Kiedy bedzie dodany client z patchem?

W publikacji masz link do clienta z mega .
Opublikowano

Dokładnie, w pierwszym poście jest umieszczony pod postacią grafiki.

Link do klienta, mega.nz to aktualnie najlepszy hosting.

https://mega.nz/#!NgtRCahQ!XNe6hNwYWGDqO-clHARJ34MSUsNXTnc-hbYfkUWsq0o

@szefu88, po 50 resach dostajesz 2,000 punktów do wykorzystania w Cash Shopie, myślę że ustawie go specjalnie pod GR - za to po GResecie zaczynasz od nowa, z gołymi statystykami ale za to masz 280 pkt. do rozdania *nie zaczynasz całkowicie od zera, tylko tak jakby od 1-szego resu.

$Info

Przepraszam za utrudnienia, aktualnie wprowadzam kilka zabezpieczeń anty-floodujących na stronę.

Zapoznajcie się także z News'em na głównej!

Opublikowano
  • Green Snake (Jewel Of Bless or Jewel Of Soul)
  • Yellow Snake (Jewel Of Bless, Jewel Of Soul or Jewel Of Life)
  • Purple Snake (Jewel Of Bless, Soul, Life, Blue Feather and Cape Of Lord)
  • Red Snake (Jewel Of Bless, Soul, Life, Creation Blue Feather and Cape Of Lord)

Dobrze zrozumiałem Cape of Lord z Sanek'ów trochę nie fair, czy to tylko błąd i powinien tam być Crest of Monarch?

Opublikowano

Szpan, ciesze się że jako pierwszy przeczytałeś całą publikacje!

Moja omyłka, pewnie że chodzi o Cresta ;)

Opublikowano

Podbijam i dodam że na serwerze będzie także możliwy do ściągnięcia specjalny MOD, który będzie dodawał do MU efekty OpenGL czyli Blur i Bloom oraz Antialsing - gra się cudnie!!

Opublikowano

Z góry muszę napisać że przepraszam o przedwczesny post ale i przepraszam użytkowników za ataki.

Ataki DDOS jakie są do nas wysyłane z większych serwerów mają ponad 100gbps jest to 10X więcej niż nasz hosting może utrzymać.

Wysyłam maile do usługodawcy i o ile się da to zmienimi hosting na Ultra (AntyDDOS do 1000gbps).

Wszystkich grających przepraszam za przerwę a zainteresowanych przepraszam.

Opublikowano

Znamy już pierwszego sponsora! Osoba która wydaje pieniądze na wysyłanie tej ilości pakietów nie robi tego na swoim PC.

Dla osób, które nie bardzo wiedzą co to za wykres i z czym się wiąże.

PPS - Packets per secound - Emulacja pliku, który wysyłany jest na serwer w prawdopodobnej liczbie określonej przez wykres.

BPS - Bits per second - Emulowany plik oraz jego wielkość wysyłana jest na serwer (PPS) razy na serwer w ciągu kilku minut bądź w tym samym czasie.

Oznacza to że ktoś wysyła nam pliki nie mniejsze niż 2gb - 500 do 3000 razy - na sekundę.

Z racji że mnie to zaniepokoiło otrzymałem już ofertę od usługodawcy hostingu że serwer, który utrzyma tego typu ataki to koszt ok 120$

xhnqtmo.png

Opublikowano

Podbijam i dodam że na serwerze będzie także możliwy do ściągnięcia specjalny MOD, który będzie dodawał do MU efekty OpenGL czyli Blur i Bloom oraz Antialsing - gra się cudnie!!

fajna sprawa z tym modem na żadnym serwerze takiego niema a kiedy będzie to dostępne? ;)

Opublikowano

Dokładnie, w pierwszym poście jest umieszczony pod postacią grafiki.

Link do klienta, mega.nz to aktualnie najlepszy hosting.

https://mega.nz/#!NgtRCahQ!xyz

@szefu88, po 50 resach dostajesz 2,000 punktów do wykorzystania w Cash Shopie, myślę że ustawie go specjalnie pod GR - za to po GResecie zaczynasz od nowa, z gołymi statystykami ale za to masz 280 pkt. do rozdania *nie zaczynasz całkowicie od zera, tylko tak jakby od 1-szego resu.

$Info

Przepraszam za utrudnienia, aktualnie wprowadzam kilka zabezpieczeń anty-floodujących na stronę.

Zapoznajcie się także z News'em na głównej!

Dodaj skan pliku do postu. Masz 5h na uzupełnienie go.

9La1rOf.gif

Opublikowano

.jpg

PS> Chciałbym zobaczyć taki skan w każdej publikacji Seba0855

Zgodnie z regulaminem globalnym MPCforum wymagane jest dodanie skanu przy każdym udostępnionym linku do pobrania pliku wykonalnego lub archiwów (.exe, .rar itp.). Każdy moderator ma obowiązek wyznaczenia odpowiedniego czasu na uzupełnienie skanu jeśli nie został on dodany przez użytkownika. //Seba0855

Opublikowano

Ogólnie po przyjrzeniu się jeszcze raz publikacji dostrzegłem to co się obawiałem... Na RaGEZONE znajduje się temat odnośnie plików s8/s6 MUEMU.PL. Jak już ktoś chce wejść i grać to tylko na własną odpowiedzialność, szkoda, bo fajny serwer...

dlaczego tak sadzisz mozesz wyjaśnić swoją wypowiedź?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...