Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ LUCT-MUO ] S8EP3 | EXP: 1500X & DROP: 15% | HARD - MAX.RR 50 | FRESH |

imeHesus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 244
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie padła, musicie poprostu odświeżać ciasteczka ze względu na to że CloudFlare czyści Cache. Od 3 dni ustawiony jest tryb "Under Attack!" tylko po to żeby progress się nie cofnął i aby nie utracić danych, niestety kosztem elastyczności strony.

Wszystkich zainteresowanych zapraszam i zapewniam że niedługo uporamy się z tymi atakami.

LUCT-MUOnline - Dołącz do nas już dziś i sprawdź jak powinno wyglądać prawdziwe MUOnline.

[ 1500X / 15% DROP / MAX 50RR / GR-SYSTEM / DYNAMIC EXP / PVP / PVE / EVENTS / HARD ]

Opublikowano

Dla wszystkich, którzy mają problem z rejestracją / logowaniem na stronie.

Pierwszorzędnie sprawdźcie czy strona jest w trybie Live.

Następnie odświeżcie ciasteczka przeglądarki.

Ostatecznie - co może pomóc, spróbujcie tego:

Uruchom (wierz poleceń) cmd i w czarnym oknie wpiszcie:

To jest ukryta treść, proszę

Proszę pisać czy pomogło czy nie - jeżeli nie to wyłączam Software Anti-DDOS w ramach sprawdzenia czy kogoś z was nie zblokowało.

LUCT-MUOnline - Dołącz do nas już dziś i sprawdź jak powinno wyglądać prawdziwe MUOnline.

[ 1500X / 15% DROP / MAX 50RR / GR-SYSTEM / DYNAMIC EXP / PVP / PVE / EVENTS / HARD ]

Opublikowano

Nie działa wchodzenie na serwer przez IP serwera! AntyDDOS może was z tego powodu blokować, proszę kierować się domeną mid.luct-mu.com

-Informacja dla wszystkich tych, którzy mają problem ze stronką! 2-3 razy dziennie zmieniam DNSy, proszę je zflushować i odświeżyć Cache!

Wszyscy mogą już spokojnie wbijać na serwer, mam nadzieję że teraz ataki będą nieco mniej niszczące.

Opublikowano

Nie mogę się zalogować, strona wróciła do pierwotnej (z okresu bety) wersji... Wyrzuca mnie antyhack gdy odpalam przez game.exe, a gry przez main.exe - wyskakuje mi błąd i informuje mnie, "serwer is not responding"... Pomocy?

Opublikowano

Dla wszystkich, którzy mają problem z rejestracją / logowaniem na stronie.

Pierwszorzędnie sprawdźcie czy strona jest w trybie Live.

Następnie odświeżcie ciasteczka przeglądarki.

Ostatecznie - co może pomóc, spróbujcie tego:

Uruchom (wierz poleceń) cmd i w czarnym oknie wpiszcie:

To jest ukryta treść, proszę

Proszę pisać czy pomogło czy nie - jeżeli nie to wyłączam Software Anti-DDOS w ramach sprawdzenia czy kogoś z was nie zblokowało.

mi to nie działa gdy właczam stronka wyskakuje ta z bety i informacja czy ja uruchomić w trybie live version gdy na to klikam jest dalej tak samo wpisałem to w wiersz poleceń i usunąłem ciasteczka

Opublikowano

Serwer jest online - wszystkich co mają problem z zalogowaniem się - odpaleniem strony - odpaleniem gry proszę o podanie swoich IP w prywatnej wiadomości.

Postaram się dodać je do WhiteListy bądź usunąć z BlackListy o ile są zablokowane.

Abramek1 - Twoje konto się zblokowało nie mogłeś wejść bo byłeś online - w tym przypadku spróbuj użyć "Unstuck Character" z UCP na naszej stronie.

Strona jest online, sprawdzałem w pracy na 4X PC firmowych, u ojca na laptopie, na Linuxie i u żony na Tablecie - wszystko jest ok, najwidoczniej zostaliście dodani do Blacklisty - proszę o ponawianie prób bądź zmianę przeglądarki w celu sprawdzenia aktywności strony.

Opublikowano

Aktualny trial - DDOS sokcesywnie blokuje DDOSy ale to nie powód żeby Cię wywalało.

Wydaje mi się że problem leży po Twojej stronie - w folderze powinien się tworzyć plik CrashLog - wyślij mi zawartość na PW.

Opublikowano

Właśnie tak, zapraszam wszystkich grających wcześniej undo na nasz serwer :) postaram się pomóc jeżeli zostaliście omylnie zablokowani.

Mam nadzieję że będę w stanie pomóc osobom, które: nie mogą się zalogować - nie widzą strony - nie mogą się zarejestrować.

Opublikowano

Eddl's wyślij mi swój IP na PM - dodam Cię do whitelisty.

Opublikowano

Serwer został wyłączony - pliki oraz bazy danych będą przenoszone na inny serwer dedykowany.

W nocy postaram się przenieść wszystkie pliki. I odpalić serwer ok. godziny 12.00

Opublikowano

Po starcie możecie być pewni min. 3 eventów zorganizowanych przezmnie!

Podniosę też EXP na 1 dzień w ramach rekompensaty za czas offline.

Podbijajcie temat na RageZone :)

Opublikowano

Poszukuję osoby która zna się na myBB - nie wiem czemu ale nie mogę zainstalować ShoutBoxa

Opublikowano

Zapraszam do gry ;] Topke można jeszcze spokojnie dogonić.  Ludzie 6 rr maja a noszą jeszcze itemy ze sklepu a w wingach jeszcze nikt nie lata  :D Zen ma naprawdę duże znaczenie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...