Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ LUCT-MUO ] S8EP3 | EXP: 1500X & DROP: 15% | HARD - MAX.RR 50 | FRESH |

imeHesus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 244
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszystko będzie tak jak należy, ja będę spał spokojnie a wy używać MUHelpera bez obaw.

Aktualnie nowy usługodawca stawia już serwer, który zamówiłem by wyeliminować całkowicie prawdopodobieństwo DDOS

Na tej maszynie powstanie LUCT, jeżeli frekwencja online będzie wystarczająco wysoko to będę mógł także postawić 2gi oddzielny serwer z podobną konfiguracją.

LUCT-MUOnline - Dołącz do nas już dziś i sprawdź jak powinno wyglądać prawdziwe MUOnline.

[ 1500X / 15% DROP / MAX 50RR / GR-SYSTEM / DYNAMIC EXP / PVP / PVE / EVENTS / HARD ]

Opublikowano

Nie róbcie żadnych spotów na arenie. To tylko zepsuje klimat tego serwera. Gra ze spotami na arenie jest bez sensu, bo każdy tylko dobija lvl i leci na arenę, a wszystkie inne mapy są puste.

Opublikowano

Aktualnie konfiguruję serwer dedykowany (w pracy co amortyzuje czas oczekiwania), ale na robotę do domu zostanie mi przywrócenie kont, ich zawartości i zwrócenie resów i punktów.

Najwięcej roboty mam przy serwerze dedykowanym, musicie uwierzyć że nie siedzę i nie robię nic, sam chce już zagrać.

GWARANTUJĘ ŻE OD GODZINY 18:00-19:00 SERWER NIE WYŁĄCZY SIĘ ANI RAZU A STRONA BĘDZIE KAŻDEMU DZIAŁAĆ.

WARTO CZEKAĆ, ZWIĘKSZE DELIKATNIE DROP EXE. I KAMIENIE ORAZ BOXÓW DO GODZINY 24:00

Żeby zapłacić za maszynę musiałem walczyć do 03:20 w nocy.

Serwer dedykowany został mi udostępniony w surowym stanie o godzinie 12:30

Wstępnie przewiduję na godzinę 18 - jak już każdy będzie gotów :)

Taki mały easter Egg - gram razem z wami, z każdym z was grałem ;)

LUCT-MUOnline - Dołącz do nas już dziś i sprawdź jak powinno wyglądać prawdziwe MUOnline.

[ 1500X / 15% DROP / MAX 50RR / GR-SYSTEM / DYNAMIC EXP / PVP / PVE / EVENTS / HARD ]

Opublikowano

Naprawdę się staram Panowie, dłużej się schodzi bo wypatruje czy kierownik nie stoi za plecami - jestem w robocie.

Opublikowano

nie lepiej zrobić juz ten resik acc ?

stał jeden dziej serwer wiec co komu szkodzi.

A po 2 wg mnie lepiej zrobić nowy open wyznaczyc date itd. będzie więcej osób :)

Opublikowano

dokładnie lepiej zrobic od nowa postacie , tam gracze mieli te 6 resow ale chyba by sie nie obrazili no skoro gwarantujesz ze teraz bedzie stabilny serwer . Pomyslmy wspólnie skoro razem gramy nie lepiej od nowa zrobic konta i od nowa zaczac grac? sam mam tam 3 resy ale jakos wydaje mi sie ze lepiej ruszyc od nowa razem;)

Opublikowano

nie lepiej zrobić juz ten resik acc ?

stał jeden dziej serwer wiec co komu szkodzi.

A po 2 wg mnie lepiej zrobić nowy open wyznaczyc date itd. będzie więcej osób :)

Nie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...