Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ LUCT-MUO ] S8EP3 | EXP: 1500X & DROP: 15% | HARD - MAX.RR 50 | FRESH |

imeHesus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 244
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tym bardziej że po 30RR stoi się w miejscu przy Expie 55% mniejszym - nie zapominajcie że jest dynamiczny.

Zapraszam wszystkich - wczorajszy dzień był super, świetna atmosfera - handel na serwerze - warto!

Decyzja zależy od was - wypowiadajcie się na ten temat ale wątpię żeby większość z graczy była za tym żeby robić wipe'a.

Piszcie pod spodem dlaczego i czy tak czy nie, po zsumowaniu głosów policzę % i ogłosimy wynik.

LUCT-MUOnline - Dołącz do nas już dziś i sprawdź jak powinno wyglądać prawdziwe MUOnline.

[ 1500X / 15% DROP / MAX 50RR / GR-SYSTEM / DYNAMIC EXP / PVP / PVE / EVENTS / HARD ]

Opublikowano

Za zostawieniem kont. Nie po to dropiłem AA sworda, rf,ds,ts,ev,fire burst żeby teraz dropić to wszystko jeszcze raz. Sprawiedliwość musi być, szkoda byłoby mi tych 2 dni spędzonych na serwie oraz resów, które wbiłem. I tak po 10 resie będzie ciężej więc po co zaczynać od nowa? Resy idzie bardzo szybko wbijać nawet na lt7.

Opublikowano

Zostawić konta. Większość już poświęciła grze dużo czasu i nie chcą by to wszystko poszło na marne. Serwer stał 2 dni i już chcecie restartu ? Rozumiem jakby była taka konieczność jakby wystąpił jakiś bug na CS i nie dałoby się tego naprawić czy coś innego. Nowy start we wtorek ? Już lepiej w piątek/sobotę/niedziele zrobić start. A komu chce się tyle czekać ? Powróciłem do Mu we wrześniu 2015 r. i startowałem od nowa już 5 razy... nie chce dalej się w to bawić.

Opublikowano

Dopiero wróciłem z roboty i zabieram się za serwer, za 30min. zostawię wam więcej informacji.

LUCT-MUOnline - Dołącz do nas już dziś i sprawdź jak powinno wyglądać prawdziwe MUOnline.

[ 1500X / 15% DROP / MAX 50RR / GR-SYSTEM / DYNAMIC EXP / PVP / PVE / EVENTS / HARD ]

Opublikowano

res acc?. jestem na nie , za dużo krwi już przelałem żeby tu grać i wbić to co mam. od nowa to beze mnie

aa jak masz odpalić w nocy to już lepiej jutro o konkretnej pewnej godzinie  ( jak myślisz że skończysz o 18 to napisz ze on o 22 musisz brać  poprawkę bo ludzie tu czekają a mogli by robić coś innego  

Opublikowano

dokladnie, jezeli miedzy 18-19 nie jestes w stanie odpalic to pisz bo niektorzy od twojego ostatniego posta ze o 18 online  . Czekają ..! ;)

Koks na koksie , ;))

Oni przez Ciebie do szkoly nie chodza bo boją sie ze odpalisz w trakcie godzin lekcyjnych ;D

Opublikowano

banda kidsow za duzo krwi przelalem za duzo godzin serwer dzialal niecale dwa dni a tu same koksy juz buahahahah shut up

nie chodzi tu oto. ja nie mam 6-5 rr. chodzi oto że ciągle były jakieś ataki i inne problemy które utrudniały mi grę a jednak  zostałem.

Opublikowano

Dopiero wróciłem z roboty i zabieram się za serwer, za 30min. zostawię wam więcej informacji.

dajesz dajesz, ogarnij dobrze, wlacz jak najszybciej będziesz mogl, nie rob czegos takiego ze jutro czy cos, czekam od rana...

Opublikowano

Staram się robić co w mojej mocy ale boję się żebym niczego po drodze nie spierdolił - w większości się zgadzamy i nie chcę być zaganiany.

W takim razie wstępnie umawiamy się na 20.30 - nie chcę nikogo trzymać ani sam robić bałagan w temacie, generalnie niechcę niczego spierdolić.

Opublikowano

Dobra niech bedzie tylko o 20:30 nie pisz ze jednak o24 albo jutro.. ... bo to juz bedzie smieszne;)

Nikt Cię tutaj nie trzyma, nie wiem co Cię tutaj tak śmieszy. ImeHesus robi wszystko co w swojej mocy, żeby niczego nie spieprzyć, a Ty go jeszcze poganiasz :/

Opublikowano

Drogie dziecko nie poganiam go lecz w zyciu jest tak nie inaczej trzeba sie okreslic z uwagi takiej ze ludzie czekają , dla twojej wiadomosci , wiec powiem Ci tak, siedź sobie przed tym komputerem i sie nie wpier...  ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...