Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak grać na csgodouble?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewniaka nigdy nie ma, sle dużo osób gra cały czas 1 kolor, jeśli nie trafisz to dajesz to co obstawiłeś x2, a jak trafisz to od początku, albo znów ta sama kwota.

tumblr_mriym1VJau1rpem9no1_400.gif

Opublikowano

Ja osobiście gram metodą że wbijam na ostatnio wylosowany kolor. Jeżeli przegrywam danego rolla to podwajam x2 i wbijam na rolla który wygrał i tak dopóki nie wygram. Wtedy wracam do kwoty początkowej. Jezeli zaczynasz z 500 coinow graj po 1 jeżeli z 2k to graj po 10 lub 20. Licze na jakieś lajki :)

Opublikowano

Ja osobiście gram metodą że wbijam na ostatnio wylosowany kolor. Jeżeli przegrywam danego rolla to podwajam x2 i wbijam na rolla który wygrał i tak dopóki nie wygram. Wtedy wracam do kwoty początkowej. Jezeli zaczynasz z 500 coinow graj po 1 jeżeli z 2k to graj po 10 lub 20. Licze na jakieś lajki :)

Miałem 10k, w ten sposób straciłem wszystkie coinsy

Opublikowano

Grasz na dwie metody:

Bombki: red/black/red/black

Pary: red/red/black/black

Grasz zawsze tak, że podbijasz x2 jak przegrasz. Np; 5/10/20/40/80/160/320

Jeżeli wypada zielony i używasz jednego w powyższych poziomów skip na dwie rundy. 

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Raczej już nie ma metod, bo ludzie używali botów i dlatego są tam trainy kolorów, aby zlikwidować boty. Chociaż jak jest już 3 razy jakiś kolor pod rząd to jest prawdopodobieństwo, że to będzie train. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...