Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak się teraz zalogować na csgodouble

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nacisnij "zaloguj mimo wszystko na wlasne ryzyko" i bedzie wszystko dobrze :) Jest info ze to przez ich system refferali, ale wszystko dziala.

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

@Remzoo tylko nie tylko on chyba ten problem " CSGODouble has been flagged due to the spam our referral program causes - to login use the (tiny) "continue anyway" link at the bottom. Referral codes are temporarily disabled until further notice."

Opublikowano

Zauważyłem, ale wystarczy zrobić tak jak napisałem i po sprawie. CSGODBL prawdopodobnie wyjaśni w niedługim czasie ten incydent.

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

@Ramzoo ale nie ma takiego czegoś nak pisałeś "pomimo ryzyka" pisze

The URL you are attempting to log in to has been blocked by our moderators and staff. This site may be engaged in phishing, scamming, spamming, or delivering malware.

Opublikowano

Thx za pomoc. Wie ktoś o co chodziło? Co to były za błędy i czemu nie da się wpisywać promo codów.

Opublikowano

Thx za pomoc. Wie ktoś o co chodziło? Co to były za błędy i czemu nie da się wpisywać promo codów.

"Referral codes are temporarily disabled until further notice."

Tak samo jest np. na blackjacku. Refy zostały chwilowo wyłączone.

tenor.gif

Opublikowano

Dobrz. Wszystkim bardzo dziękuję. Temat do zamknieńcia chyba że ktoś chce coś odpowiedzieć.

Opublikowano

A wypłacają normalnie skiny czy cos ?

Bo nie wiem czy wpłacić tam :)

Bo nie chce aby się okazało, że wpłacę i nie wypłacę .

Licze na Like !

Masz jakieś pytanie? Napisz mi na PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...