Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Battlefield Hardline - nie znaleziono plików "msvcp100.dll" i "msvcr100.dll"

Prezes244

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Hejka, mam problem. Zainstalowałem bf hardline i przy włączaniu zaczął się problem z dwoma plikami "msvcp100.dll" i "msvcr100.dll" ok, gdy to zainstalowalem to teraz wyskakuje taki blad "Nie znaleziono punktu wejścia procedury _invalid_parameter_noinfo_noreturn w bibliotece C:WINDOWS/MSVCP100.dll" a mam je wrzucone w folderze systemu, o co kaman? Liczę na jakąś dobrą odpowiedź, z góry dzięki!

Opublikowano

Gra oryginalna? Wiem, że ten błąd występuje jak się gry nie zainstaluje tylko się pliki podstawi.

Oryginalna. Otóż w tym problem, że grę normalnie instalowałem przez originia.

Opublikowano

Zainstaluj netframeworki etc. 
Te pliki z którymi masz problem to głównie wina zje*anych bibliotek windowsa :v

Untitled-1.png

When you walk up to opportunities door - don't knock it.

Kick that b*tch in, smile and introduce yourself.

Opublikowano

Zainstaluj netframeworki etc. 

Te pliki z którymi masz problem to głównie wina zje*anych bibliotek windowsa :v

Fajnie, ze wedlug windowsa pokazuje mi ze mam to zainstalowane, a nigdzie tego znalezc nie moge :v

Opublikowano

Fajnie, ze wedlug windowsa pokazuje mi ze mam to zainstalowane, a nigdzie tego znalezc nie moge :v

Jaki masz system ?

Untitled-1.png

When you walk up to opportunities door - don't knock it.

Kick that b*tch in, smile and introduce yourself.

Opublikowano

Jaki masz system ?

Windows 10

Jeżeli nie możesz zainstalować to jest opcja Naprawy więc spróbuj tego. 

Jak będę miał chwile wolnego czasu to zobaczę i odpiszę ;)

------------------------------------------------------------------------------------------------

PS. Dzięki za 3 punkty ostrzeżeń, lel.. myślałem, że posty się złączą tak, jak to jest na niektórych forach. Ale żeby odrazu warny dawać? Dzięki, miły z Ciebie moderator.

Opublikowano

Jeżeli nie możesz zainstalować to jest opcja Naprawy więc spróbuj tego.

Gdzie ta opcja jest? Bo ja chyba jakiś ślepy i nie widzę.. :/ Prześledziłem panel sterowania w dziale usuwania i nie ma tego programu. Chyba że jest pod inna nazwą niż "netframework". Ktoś? Coś?
Opublikowano

Nie. Pobierz program normalnie i wtedy będzie ta opcja :)

No właśnie z tym problem, że włączam instalacje i wyskakuje że już jest zainstalowany ten program, a nigdzie go nie ma.  :( Dorzucam screena który pokaże to wszystko:

Lr9YFar.pngJa już naprawdę nie wiem, co z tym zrobić.. :/

//edit;

Teraz znalazłem, że w folderze windowsie jest jakiś Framework, ale za żadne skarby nie da się go uruchomić ani nic - jakiś zepsuty?

Opublikowano

Bo go się nie uruchamia, to nie jest samodzielny program.

http://www.solvusoft.com/pl/files/brak-nie-mo%C5%BCna-odnale%C5%BA%C4%87biblioteki-b%C5%82%C4%85d/dll/windows/bioware/dragon-age-ii/msvcp100-dll/ - tu masz poradnik odnośnie tego pliku.

Ajajaj, gdy pobiore ten program to jest wersja free i nic nie usuwało. Niby nie problem ogarnąć pełna wersje za free, ale z tego powodu że mieszkam w Niemczech nie mam takiej możliwości, jedynie kupić - a to nie wchodzi w grę. Może, reinstalacja coś zdziała?

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

do usuniencia :D

No tak, już dawno znalazłem program, który automatycznie instaluje wszystkie potrzebne składniki do poprawnego działania gry. :D zamykam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...