Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Największe combo bez danego koloru (csgodouble)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym się dowiedzieć jakie było największe combo bez danego koloru . Ja sie spotkalem z max 9x na czerwone. Zaczynam obstawiać i mam 12 prób ... Chciałbym być w miare bezpieczny i wiedziec czy moge przegrać pomimo tylu prób . 

:D Na wesoło ... 

Opublikowano

Przegrałem około 1000$ zaczynając od 20$. Szczerze to nie polecam grać na double, ani na żadnych loungach itp. Według mnie jedynym sensownym zarobkiem jest jackpot, ale to jeśli masz dużo pieniędzy. Całą kasę przegrałem na 2x 13czarnych. Nie polecam :>

Opublikowano

ja byłem obecny przy 14x red i na 15 przejebałem swój cały hajs a było już sporo ^,^

Przegrałem około 1000$ zaczynając od 20$. Szczerze to nie polecam grać na double, ani na żadnych loungach itp. Według mnie jedynym sensownym zarobkiem jest jackpot, ale to jeśli masz dużo pieniędzy. Całą kasę przegrałem na 2x 13czarnych. Nie polecam :>

Strona jest dobra dla tych co potrafią się hamować ja jestem z tych że lepiej iść na całość i pózniej [*] $$

Opublikowano

ja byłem obecny przy 14x red i na 15 przejebałem swój cały hajs a było już sporo ^,^

Strona jest dobra dla tych co potrafią się hamować ja jestem z tych że lepiej iść na całość i pózniej [*] $$

Dokładnie tak.

Trzeba znać umiar i wiedzieć w którym momencie się wycofać. Owszem jesteś wtedy na - , ale jesteś w stanie to odrobić, a nie dalej przegrywać na tym samym trainie.

Opublikowano

Czasami bywa pattern black->green, ale jest to BARDZO RZADKO! Czasami nawet po 4 zielone występują w 10 rollach.

Ogólnie jak grałem na doubleu to widziałem po 15-16 betów bez red/black, nie pamiętam już.

Opublikowano

Dokładnie tak.

Trzeba znać umiar i wiedzieć w którym momencie się wycofać. Owszem jesteś wtedy na - , ale jesteś w stanie to odrobić, a nie dalej przegrywać na tym samym trainie.

Mój kumpel grał na tym cały czas, doszedł do 250€ - mówiłem przestań. To ten grał dalej i skończył z 30 xD

Ja nie polecam botów do tej strony, czasem tak jak up, trafią się trainy, że by Ci cały hajs zabrały nawet jakbyś miał 1000$. Już lepiej to w naklejki albo prezenty zainwestować.

tenor.gif

Opublikowano

15 bez czarnego mój rekord. Oczywiście stawiałem na czarne i cały hajs w pi... :(

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...