Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Awans z SILVER I ? jak?!

pyaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, mam pytanie.

Co zrobic zeby awansowac z tego silvera 1, wygrywam prawie wszystkie mecze rankingowe z 28 mam 24 wygrane 2 remisy 2 porazki, kazdy mecz z reguły carruje, najwiecej mvp co mecz, co mecz nie spadam z tabeli 1-2, 3,4,5 nigdy nie mialem.

O co chodzi z tym systemem ? Jak to ugryźć ? ...

Pozdrawiam, dzieki.

Opublikowano

Siemanko, mam pytanie.

Co zrobic zeby awansowac z tego silvera 1, wygrywam prawie wszystkie mecze rankingowe z 28 mam 24 wygrane 2 remisy 2 porazki, kazdy mecz z reguły carruje, najwiecej mvp co mecz, co mecz nie spadam z tabeli 1-2, 3,4,5 nigdy nie mialem.

O co chodzi z tym systemem ? Jak to ugryźć ? ...

Pozdrawiam, dzieki.

lol, człowieku, daj te konto izakowi, on skupuje konta z silver1, placi 30-50 euro w skinie, pare razy juz na stream mowil.

Co do awansu to nie ma na to sposobu, wygrywaj ciągle, aż wpadnie ranga.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Stary gdzies mam te 40 euro.

Chodzi mi zeby grac na poziomie a nie bic zera i sluchac 'kick me' bo zamyka..

Opublikowano

Zdobywaj jak najwięcej MVP podczas meczu. Bo pamiętaj - nie liczą się staty, a wygrane rundy jeżeli chodzi o awans. 

Żeby szybciej awansować grać z kolegami z wyższą rangą podnosi to twoje ELO punkty.

I sposób na awans jest tylko jeden - Wygrana, lub Remis z dużą ilością MVP. 

Pozdrawiam :D

MOBO:  GA-B85M-D3H | CPU: Intel Core i5 4460 3.2 GHz / Turbo 3.4 GHz | RAM: Geil Dragon 8 GB DDR3 CL11|
GPU:  Nvidia GeForce GTX 970 OC 4GD5T | CPU cooling: be quiet! Pure Rock BK009 |SSD: SanDisk 128 GB SSD|
PSU:
Chieftec 600W
| Tower: Zalman Z3 +

Opublikowano

Lub jeśli masz kolegów z wyższymi rangami, (Gold) to poproś żeby z tobą zagrali kilka meczy. Bo wtedy po przegranej mało tracisz, ale po wygranej dużo zyskujesz, nawet jeśli nie masz genialnych stat.

Opublikowano

Zawsze możesz dać lepszemu graczowi pograć (ja moge nawet, bo mam banixa na turniejowki i nie mam co robic :D) On ci wyjdzie tam do np silvera 4 i dalej sam mozesz, jak bedziesz dobry to pojdziesz dalej jak nie to zostaniesz.

Główne hobby - Jazda Oplem Signum 3.2 v6 2003.
League of Legends - Plat (nickname KiesieK v3)
Minecraft - głównie serwery modowane, pod nickiem "KiesieK"
PC: CPU i5 6600k @ 4.5GHZ, MOBO Z170A Gaming Pro Carbon, CPU Cooler Cryorig H5 Ultimate, RAM Geil Dragon 2x8GB 3000MHZ, GPU Asus Strix GTX 1060 @~2137mhz boost, PSU SilentiumPC Vero M1 600W, Case SilentiumPC Aquarius X70W, HDD 2xBarracuda 500 i 320, BRAK SSD - planowany SM961.<p> 

Opublikowano

Stary gdzies mam te 40 euro.

Chodzi mi zeby grac na poziomie a nie bic zera i sluchac 'kick me' bo zamyka..

Sprzedaj te konto a kup z normalną rangą konto jak masz taki problem ;)

Konto kupowałeś czy sam wbijałeś tego silvera :D?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...