Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z CandyBotem

`Kucyk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wczoraj pobrałem Candy Bota, i pobociłem sobie kilka godzin, wyłączyłem, dzisiaj znowu wbijam i nie da sie wbic, bo jest napisane, aby pobrac najnowszego flash playera... No spoko, pobieralem z kilku stron i nadal to samo, dodam, ze jak wchodze przez google chrome to moge normalnie sobie grac... Wczoraj normalnie bocilem, co robic? Moze jak ktos mial ten sam problem to niech mi da jakiegos flesh playera, na ktorym ten bot zadziala... Dam repki

@Edit + wychodzi jeszcze jakis blad skryptu, gdzie wczesniej nic nie bylo... załączam SS:

http://iv.pl/images/91162458772069197030.png

Pomogłem? Możesz odwdzięczyć się Lajkiem. Będę wiedział, że moja pomoc Ci się przydała. 

Masz problem? Śmiało pisz PW albo na GG 50433085 - Postaram się pomóc.

Aha, zapomniałem dodać, że kucyki są fajne. <3

Opublikowano

^pobierałem.

Pomogłem? Możesz odwdzięczyć się Lajkiem. Będę wiedział, że moja pomoc Ci się przydała. 

Opublikowano

Google Chrome.

Opublikowano

Nie miałem tego problemu, ale pójdziemy metodą prób i błędów. Spróbuj zainstalować flash playera pobranego przez explorera(z tego co mi się wydaje to ma chyba jakąś różnicę), jeżeli to nic nie da, zrestartuj ustawienia IE i jeszcze raz spróbuj pobrać flasha. 

Opublikowano

Stary, Ty to zawodowiec jestes... Pobralem przez explorera adobe i juz dziala! Dzieki mordeczko!

• 1 rok później...
Opublikowano
Dnia 17.01.2016 o 15:08, Raytlion napisał:

Nie miałem tego problemu, ale pójdziemy metodą prób i błędów. Spróbuj zainstalować flash playera pobranego przez explorera(z tego co mi się wydaje to ma chyba jakąś różnicę), jeżeli to nic nie da, zrestartuj ustawienia IE i jeszcze raz spróbuj pobrać flasha. 

Dzięki wielkie DZIAŁA !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...