Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CSGOdouble - skrypt na zielone

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Poszukuję skryptu lub podobnego, bądź kogoś kto napisze takowy. Skrypt, który stawiałby na zielone na zasadzie 1-1-1-1-1-1-2-2-2-2-2-2... Czyli 6 kolejek po danej wartości. Stawki można by zmieniać w zależności od stanu konta. Może wyłączać się po trafieniu.

Idealny skrypt zaczynałby ponownie stawiać po 15-20 kolejkach od ostatniego zielonego.

Widziałem dziesiątki skryptów typu x2 a nawet z ciągiem fibonacciego, jednak takiego nie spotkałem. Dziwi mnie to trochę, ponieważ dobrze zrobiona rozpiska pozwala przetrwać nawet 100 kolejek bez zielonego co stwarza naprawdę małe szanse na przegraną. Na mpc widziałem ciekawe skrypty, więc wiem, że "nasi" programiści spokojnie sobie z tym poradzą ;)

Co do samego sposobu jest dużo bezpieczniejszy od popularnych x2, co prawda daje mniejsze zyski zwłaszcza na początku, ale liczy się końcowy wynik. Gram nim jakiś czas ale "ręcznie" co jest dość męczące.

Opublikowano

Witam. Poszukuję skryptu lub podobnego, bądź kogoś kto napisze takowy. Skrypt, który stawiałby na zielone na zasadzie 1-1-1-1-1-1-2-2-2-2-2-2... Czyli 6 kolejek po danej wartości. Stawki można by zmieniać w zależności od stanu konta. Może wyłączać się po trafieniu.

Idealny skrypt zaczynałby ponownie stawiać po 15-20 kolejkach od ostatniego zielonego.

Widziałem dziesiątki skryptów typu x2 a nawet z ciągiem fibonacciego, jednak takiego nie spotkałem. Dziwi mnie to trochę, ponieważ dobrze zrobiona rozpiska pozwala przetrwać nawet 100 kolejek bez zielonego co stwarza naprawdę małe szanse na przegraną. Na mpc widziałem ciekawe skrypty, więc wiem, że "nasi" programiści spokojnie sobie z tym poradzą ;)

Co do samego sposobu jest dużo bezpieczniejszy od popularnych x2, co prawda daje mniejsze zyski zwłaszcza na początku, ale liczy się końcowy wynik. Gram nim jakiś czas ale "ręcznie" co jest dość męczące.

dobre by to było ale czasem zielonego nie ma 35-40kolejek i co w tedy :)

Opublikowano

dobre by to było ale czasem zielonego nie ma 35-40kolejek i co w tedy :)

Dlatego jak napisałem trzeba dobrze rozpisać stawki, według balansu konta. Ja aktualnie korzystam z rozpiski na 75 kolejek mając 19k coinów. A zaczynam grać 15-20 kolejek po zielonym. Czyli przetrwam około 90 kolejek bez zielonego. Przeglądnąłem historie losowań - 90+ było może z 5-7 w ciągu miesiąca. Więc duża szansa, że na taką nie trafię.

Opublikowano

Z tym jest różnie. W ciągu ostatniego miesiąca było bodajże 2x 120+ kolejek bez zielonego, czego nie przetrwa żadna rozpiska. Co nie zmienia faktu, że jest to dość bezpieczny, stały, mały ale nadal zysk. Tutaj macie przykładową rozpiskę na 102 losowania: http://puu.sh/mtaGo.png

Na razie korzystam z własnej ale grałem też tą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...