Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xenobot Crack - 10.90 By Pandoriumx

Auudi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Xenobot Crack 10.90 By Pandoriumx

Cześć. Chciałem napisać poradnik który w bardziej szczegółowy sposob wyjaśnia jak korzystac z cracka od Pandoriumx.

Instrukcja:

1. Pobieramy Cracka

- Download: http://www35.zippyshare.com/v/vmrT8SKo/file.html

Skan: https://www.virustotal.com/pl/file/5910624d503159ccb6a42e5d75b56bdb7e01e23df27a8b5342a5698b908e0b46/analysis/1449923648/

2. Wchodzimy na stronę: http://www.pandoriumx.com/index.php?app=core&module=global&section=register

pan.jpg

- Rejestrujemy tutaj konto.

3. Odpalamy naszego Cracka i logujemy się do niego nazwą użytkonwika i hasłem z Pandoriumx

Crack i informacje zaczerpnięte od użytkownika Ganar24.

Ps. Pam nadzieje, że poradnik okaże się pomocny. W innym temacie autor podał gotowe hasła które łatwo można zmienić.

Opublikowano

to jest to samo co ja wstawiłem z tym że dla leniwych podałem gotowe passy więc nie rozumiem po co ten post ???? 

Polecam sprawdzenie wyników SKANA by potem nie było pretensji że macie czyste konto, każdy pobiera na własną odpowiedzialność

polecam autorowi by wstawił link downolad z strony Pandoriumx niż z wlasne go downoladingu

HDD1SRE.png                            

Opublikowano

ja to mam problem odpalam te xenobot.exe wpisuje te pasy i przenosi mnie do premium members cos robie nie tak? bo pozniej juz nic nie moge kliknac zeby pominac

a jak naciskam xenosuite to nic mi sie nie chce odpalic

edit

xenobot sie odpala teraz mam tylko problem z tem xenobox.exe po zalogowaniu pokazuje mi sie pandoriumx v2.22 premium member

Opublikowano

to jest to samo co ja wstawiłem z tym że dla leniwych podałem gotowe passy więc nie rozumiem po co ten post ???? 

Polecam sprawdzenie wyników SKANA by potem nie było pretensji że macie czyste konto, każdy pobiera na własną odpowiedzialność

polecam autorowi by wstawił link downolad z strony Pandoriumx niż z wlasne go downoladingu

nie wiem jak innym ale twoje pasy mi nie dzialaja

Opublikowano

ja to mam problem odpalam te xenobot.exe wpisuje te pasy i przenosi mnie do premium members cos robie nie tak? bo pozniej juz nic nie moge kliknac zeby pominac

a jak naciskam xenosuite to nic mi sie nie chce odpalic

edit

xenobot sie odpala teraz mam tylko problem z tem xenobox.exe po zalogowaniu pokazuje mi sie pandoriumx v2.22 premium member

Zarejestrowałes swoje konto na pandoriumx?

Opublikowano

Mialem tego cracka od ganar24

Loguje sie a tu postac pusta.

Nie polecam tego cracka ;)

ja też używam cracka od wielu miesięcy i czysto, ale pobierasz takie rzeczy na własną odpowiedzialność masz podany skan i tam coś o trojanie jest

ps. ja po odpaleniu cracka rozłączam się z serwerem co jest podpięty pod xenobota i pod cracka

HDD1SRE.png                            

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

podobno twoje czyszczą konta wole nie korzystać 

Opublikowano

@up

Po pierwsze to nie jego tylko Pandoriumx, a po drugie to Pandoriumx zhakowalo ostatnio kilka tysięcy kont. Więc jak już masz kogoś oskarżać to bardziej się doinformuj.

yhy ciekawe dlaczego miałem problem z kontem jak korzystałem z tego co on podał zresztą inni też więc bardziej się doinformuj

Opublikowano

podobno twoje czyszczą konta wole nie korzystać 

Wszystkie cracki to jeden i ten sam Crack. Moj Crack i Ganara crack to ten sam crack co na pandoriumx. Jak skanujesz te wszystkie cracki na virustotal to Ci sie wyswietla ze to jeden i ten sam plik.

Opublikowano

To co piszesz to tylko teoria, której nie jesteś w stanie nawet sprawdzić czy jest prawdziwa. A co do pandoriumx to nie są to spekulacje tylko czysta prawda, bo zostało to sprawdzone.

Poproszę o wiarygodne źródło.

Opublikowano

@knockout

Pisałem o sytuacji z zeszłego roku czy tam z 2014r jak pewien użytkownik przez kilka wersji wypuszczał cracka na pandoriumx i administracja na to pozwalała, aż w końcu poszły konta. Dla mnie to jest OSTATNIO. Ale w sumie to nie wiem o co Ci chodzi, bo (zreszta jak mogles wywnioskowac po mojej wypowiedzi) pisalem do I Need Moneeey, bo rzucal slowa na wiatr :)

2014r był potwierdzoną informacją, a tutaj tylko teoria \/.

http://forums.xenobot.net/showthread.php?39321-Yorick-and-His-Ghouls

Jaka była prawda w tym przypadku 3 miesiace temu, nie wiem i pewnie sie nie dowiem.

66j32w.jpg

Sprawdź mój tutorial na temat demonbuddy!

Nie odpowiadam na wiadomości prywatne.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...