Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Awanse! :)

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 145
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Gratki panowe :D

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Nigdy ktoś kto się domaga awansu go nie dostanie, nie można się takich rzeczy domagać, ba... Ktoś kto myśli, że awans to kwestia czasu się grubo myli. Nie mówię tutaj o Blezurze, ale ogólnie.

Dokładnie. Zazwyczaj awansuje się w najmniej spodziewanym momencie przez co można czuć się "nieco" zaskoczonym.  B)

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano

Gratulacje, powodzenia na Nowej Drodze Życia :D:)

grisza121212 lubi to

"Jeżeli za­bałaga­nione biur­ko jest oz­naką za­bałaga­nione­go umysłu, oz­naką cze­go jest pus­te biur­ko?"  

-  A.Einstein

Opublikowano

Trochę spóźnione, może nawet większe trochę.. ale gratulację dla wszystkich. :yay:

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

@Valze @kwiatmix @Adzik przyjmijcie moje najserdeczniejsze gratulacje z okazji awansu na stanowisko globalmoda. Doskonale wiem z jakim trudem i zapałem wykonywaliście swoje dotychczasowe obowiązki moda, niech nowe stanowisko pozwoli Wam w pełni wykorzystać swoje możliwości oraz przyczynić się do rozwoju forum i grona czerwonych. Powodzenia ;)

Jednocześnie pragnę podziękować userowi @Blezur za sumienną i rzetelną pracę na rzecz forum i działu, oraz za doskonałe poczucie zaangażowania i wypełniania obowiązków moderatora. Bartek był jedną z najlepszych osób z jakimi miałem okazję tutaj współpracować.

Dziękuję.

Ravoner, Adzik, Majkel i 5 innych lubią to

1294477714-U1.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...