Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Candybot osiagi

dasass

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ile bot zbiera wam uri na godzine z jakim wyposarzeniem? Chce porównać ponieważ nie wiem czy to norma czy coś jest nie tak. Mój bot na godzine zbiera 1k uri na 4-x, fs spearhedem, bez profilu i peta, to dobry wynik?

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja również bez peta i PP mam 1,2k/h na x-2. Tak się właśnie zastanawiam czy opłaca się kupić radarki do peta i PP zrobić pod boxy 

Opublikowano

nie oplaca sie czystym petem go na boxy 4-x wysylac bo jak masz full lf3 golca z jakimis durnymi flaksami to ci na godzine wyciagnie 2-3k urki a tym spearem mi 1k urki 3 godizny na 4-x zbieral bez peta xD

ban na statusy since 09.2015 :(

Opublikowano

Na godzine? wow mi po 7h pokazuje 7,5k urki

moze cos zle ustawilem?

@Edit

patrze tak na bota i widze ze pomija duzo skrzynek, przelatuje koło nich bez reakcji. To normalne czy to wina ustawień/lagów(dopuszczam taki przypadek z wzgledu na słabe łącze)

Opublikowano

Ja z petem na 8 lvl, zbieraczem 3 lv, 2 protokoły radarowe na 3 lvl i vegą full speed na 4-x zbieram około 12-13 k z podwajaczem, i uważam, że to słabe osiągi :/

@Edit

dasass a masz ustawioną grafike 2d ? jak tak, to spróbuj ustawić idealne sensivity na boxy ;>

500.png

Opublikowano

Ja z petem na 8 lvl, zbieraczem 3 lv, 2 protokoły radarowe na 3 lvl i vegą full speed na 4-x zbieram około 12-13 k z podwajaczem, i uważam, że to słabe osiągi :/

@Edit

dasass a masz ustawioną grafike 2d ? jak tak, to spróbuj ustawić idealne sensivity na boxy ;>

Napiszesz jak ty to robisz że 12-13k?

Opublikowano

Napiszesz jak ty to robisz że 12-13k?

no k***a normalnie odpalasz peta ze zbieraczem bota + profil pilota pod boxy + podwajacz + zlotko w generatorach i jaka tu filozofia...

Opublikowano

Got Banned masz protokoły na pecie? Ja dziś ustawiłem na 13h na 1-8 spearheada z podwajaczem i petem (bez protokołów) i zebrał mi raptem 30k... Nie wiem o co chodzi ale bez peta zebrałbym podobną ilość...

Opublikowano

Powie mi ktoś jakie ustawienia/jakie wyposażenie peta/ jaka mapa do bocenia żeby nazbierać nawet te 6-8k uri/h. Mam podwajacz, spearheada na full speed, peta ze zbieraniem lv3 (bez protokołów radarowych) i zbiera ledwo ponad 2k... Tak to mi się nie opłaca Peta używać bo tylko za paliwo dodatkowo płace. Liczę na jakąś radę bo widzę, że potraficie nawet 12k/h wyciągnać.

Opublikowano

Got Banned masz protokoły na pecie? Ja dziś ustawiłem na 13h na 1-8 spearheada z podwajaczem i petem (bez protokołów) i zebrał mi raptem 30k... Nie wiem o co chodzi ale bez peta zebrałbym podobną ilość...

a niby jak chcesz petem zbierac urke bez radarow i zbieraczy 9/3? -.- mysl chyba logiczne ze ci nie bedzie zbierac po 12-13k bez duzego radiusa 

Opublikowano

No domyślałem się, że z tym będzie więcej zbierać ale żeby aż tak?! To o ile te radarki zwiększają zasięg? 9 radarek i 3 co? Oraz opłaca się zmieniać pp pod boxy?

Domyśliłem się, że z radarkami będzie więcej zbierał, ale nie sądziłem, że bez nich jest bezużyteczny. 9 radarek i 3 czego? 

Opublikowano

Gram na pl3... Wcale tak dużo ludzi na x-2 nie zbiera, a i tak zbieram po 2k na PODWAJACZU więc jest beznadziejnie...

gram na pl3 zbieram na podwajaczu na 4-x 12k ;>

500.png

Opublikowano

No ja dziś dla  testu na 4-x 3 godzinki latałem i też zbierałem po 2k/h... Coś jest nie tak u mnie z boceniem skoro ja ledwo 2,5k wbijam, a wy po 12...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...