Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[LUCT-MU Relife] S8 | X: 1000X Dynamic & DR: 15% | HARDCORE - MAX.RR 50 | 15K-Stats PVP/E |

imeHesus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przeczytałem pierwsze zdanie ale przypomniałem sobie kim jesteś i chciałbym tylko powiedzieć.

Twój cyberterroryzm i poziom na jakim stoisz przeraził mnie, moją żonę i całą rodzinę.

Nie dbam o ludzi, którzy są superbohaterami w sieci, a Ty taką osobą jesteś, dużo gadasz - mało robisz.

Nic robisz w sumie nic, sprzedajesz ludziom kit ściągnięty z internetu.

Dlatego proszę Cię - przeczytałeś moją opinię i o to mi chodziło, a teraz uciekaj.

Widzę strasznie się napaliłeś CHŁOPCZE.

"Zadarłeś z takimi ludźmi, że nie odpuszczą Ci choćbyś k***a nazwe zmienił to i tak Cię znajdą.:yay:

Uwierz mi że nigdy nikt z ludzi o Twoim pokroju mnie nigdy nie znalazł - a było ich kilkuset i z tego co wiem to znają moją matkę.

Z tej epoki właśnie człowie.. typem jesteś.  :pls:

Pamiętasz czasy i Twój inny serwer MUOnline?

Spiker:

Ludzie to kur**, zazdroszczą :).

Zrób serwer bez donate, nie płać rebece to Ci rozejbi*, żałosne zachowanie :)

a pamiętasz jak do mnie pisałeś na Skype:

Spiker:

Jak nie zapłacisz to Ci rozjebią.

Żal mi Ciebie, cofasz się, kłamiesz - jesteś dwulicowy itp. itd.

Ty to jesteś hackier jednak ! Tak się kryjesz, a Okuniew taki mały. 

Twojego adresu nie udostępnie, bo za to jest banik na mpc, a szkoda konta 

Udostępnie twoje płaczące rozmowy ze skypa jak wróce do domu :)

@@ Co do dalszej treści która dodałeś po edycji 

A nie r*******i Ci serwera? Miałem identyczny problem i jeden z graczy zapłacił 50 $ i mam spokój do teraz. Szkoda mi Ciebie.

Polecam serwer jak i Admina.

Opublikowano

Jeszcze bardziej mnie nastraszyłeś, trochę kiepsko wcelowałeś no ale... niedaleko, niedaleko.

Nie mam przed kim się kryć bo jestem dorosły i teksty tego pokroju zwyczajnie nie robią na mnie żadnego wrażenia.

LUCT-MUOnline - Dołącz do nas już dziś i sprawdź jak powinno wyglądać prawdziwe MUOnline.

[ 1500X / 15% DROP / MAX 50RR / GR-SYSTEM / DYNAMIC EXP / PVP / PVE / EVENTS / HARD ]

Opublikowano

@@ Wiadomość dla Moderatora wyżej. To nie jest post prowokujący do kłótni, jest to wyjaśnienie dla graczy na temat Administratora, który ich okłamuję, a przede wszystkim oczernia moją osobę pod kontem oszustw. Wyrażam swoją opinię o serwerze LUCT MU. Proszę nie karać, ponieważ wszystko jest zgodne z regulaminem

Wystarczy zajrzeć do tematu w Archiwum tego serwera. http://www.mpcforum.pl/topic/1505600-luct-muo-s8ep3-exp-1500x-drop-15-hard-maxrr-50-fresh/

I poczytać sobie odkąd Admin ma problemy co on wypisuję za bzdury ^^

Nie spotkałem się jeszcze, żeby ktoś dostawał 1000 GBPS Ddosa, a co najlepsze serwer stał dalej przy takim DDOSIE :D 

Lekkie lagi na serwerze, problemy z wejściem to jest max do 5gbps, a tutaj kolega dostaje 1000 gbps i serwer działa, strona też. 

Wgl chłopak ma pojęcie o tych sprawach, powyciągał IP ddoserów + znał ich położenie na mapie nawet. 

No człowiek zagadka. 

Obwiniasz mnie o swoje niepowodzenie, bo nie chciałem Ci pomóc? Mam swój serwer na głowie, a ty próbujesz oszukiwać bo szkoda było Ci płacić 11 USD co miecha to zajebałeś sobie bypassa z ragezone i korzystałeś za darmo z licencjonowanych plików, a potem dziwisz się, że Marcin Cię przyłapał i płaczesz, że ty wymyślasz jakieś zjebane powody, że zapłaciłeś, on sprawa rachunek paypal a tam Cię nie ma? To Gdzie ty płaciłeś? Udowodnij ziomek. 

Jesteś jedną wielką ściemą, tak jak twoje K***A ASISTANCE W TMOBILE Z ANTYDDOSEM.

NO JAK TO PRZECZYTAŁEM TO PRAWIE WYJEBAŁEM SIĘ NA PLECY. 

Tak jak mówiłem, gość was ściemnia na każdym kroku, a jak mu nie chcesz pomóc to oskarża Cię o jakieś oszustwa i inne ściemy ^^. Chciał ze mną współpracę i myślałem, że gość myśli mózgiem :D 

On miał robić layouty w photoshopie, a ja miałem kodzić to. Obecnie mam w 95 % skończony jeden styl, lecz nie ma sensu teraz go kończyć, bo ta piczka zaraz poleci na psiarnie, że mu prawa autorskie ktoś zabrał. 

Jesteś taki poukrywany tajny !

Ale przestań p******** jakieś farmazony na mój temat bo to nie czas i miejsce. Życzyłem Ci dobrze, a ty mi tutaj blame robisz ^^

Opublikowano

Czekam z zniecierpliwieniem.

LUCT-MUOnline - Dołącz do nas już dziś i sprawdź jak powinno wyglądać prawdziwe MUOnline.

[ 1500X / 15% DROP / MAX 50RR / GR-SYSTEM / DYNAMIC EXP / PVP / PVE / EVENTS / HARD ]

Opublikowano

Czekam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...