Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Devias Gate | EXP: 500x | DROP: 69% | S6EP3 | NON RESET | START: 23/01 22:00 GMT+1

Devias Gate

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

aq33kKy.png

1HQ3ivG.png

START SERWERA: 23.01.2016r. 22:00 GMT+1

SŁOWEM WSTĘPU:

Życie jest za krótkie, aby grać na słabych serwerach… Ta myśl zapoczątkowała nasz projekt.
W świecie MuOnline ciągle powstają serwery robione przez adminów, którzy liznęli trochę gry, przeczytali dwa poradniki i biorą się za stawianie serwera, a kto na tym traci?
Nikt inny jak gracze, którzy poświęcają swój czas i tracą nerwy, bo coś nie działa, coś jest źle ustawione lub serwer w ogóle nie dociera nawet do pierwszego CSa.
Zastanów się ile razy grałeś/as na serwerze gdzie w teorii wszystko mialobyć dopięte na ostatni guzik, a w praktyce wyglądało to zupełnie inaczej.
Dlatego by gracze znów uwierzyli w świat dobry serwerów rodem brazylijskich s02 PVP ładnych parę lat temu przygotowaliśmy dla Was nasz projekt…

DLACZEGO MY:

Jesteśmy ekipą, która ze światem MuOnline ma styczność od samego początku jego istnienia.
Przez pierwsze lata oczywiście od strony samej gry zaczynając od globala WIGGLE
po masę serwerów z GC i brazylijskich PvP na przestrzeni minionego dziesięciolecia.
Dlatego doskonale wiemy jakie są potrzeby graczy, bo sami nimi jesteśmy.
Konfiguracje serwerów udoskonaliliśmy przez wiele lat.
Na początku pracując na plikach ogólnie dostępnych, które były w starych latach popularne
aż po dziś dzień pracując na plikach premium, do których mamy source co daje nam dużo większe możliwości. 

Stworzyliśmy własnie skrypty, procedury i wiele innych usprawnień by rozgrywka była jak najprzyjemniejsza…

Spędzając dużo czasu na ihacks(dawnym muhack) nabraliśmy szerokie doświadczenie w wielu aspektach odnośnie zabezpieczania serwera, jak i strony.
Posiadamy premium antyhacka zarówna po stronie klienta jaki i po stronie samego serwera. Płatny pakiet antyddos uchroni nas od ataków na serwer.

O wartości prawdziwego profesjonalnego admina świadczą nie słowa, a czyny, bo gadać to wielu potrafi dlatego jeśli chcesz szybkiej weryfikacji naszych slow to wejdź na serwer i przekonaj się o wszystkim na własnej skórze.

DLA KOGO JEST TEN SERWER:

Dla Graczy!! – dlatego też nie będzie dostępny WEBSHOP!
Poprzez konfiguracje tego serwera chcieliśmy wydobyć cala esencje tej gry, którą dla nas jest PK / PVP / GUILD WAR / CASTLE SIEGE…
Dlatego odrzuciliśmy expienie na bok i postawiliśmy na szybkie wymaxowanie lvlu postaci. Przecież nie o expeienie tutaj chodzi.

Znacznie zwiększona ilość exe wypadających z mobów oraz mocne boxy z goldów ułatwią szybsze zdobycie upragnionego setu.
I co dalej? I właśnie kwitesensją tej gry jest masowe PK na bramie gdzie inni tylko stoją w safe i boja się wyjść, a Ty stoisz jak Pan i Władca świata w czerwonym kolorze.
Specjalnie dla Was przygotowaliśmy PK ranking który nie kasuje się po zdjęciu PK.
Ale ile można się bic na bramie (z doświadczenie wiem, że naprawdę wiele godzin) ktoś zapyta…
Dlatego tez przygotowaliśmy specjalne PVP eventy, na których kilka razy dziennie wszystkie dane klasy będę mogły się zmierzyć klasa vs klasa w trybie last man standing (ostatni, który nie zginę wygrywa), jak i też masową destrukcje czyli all vs all na tej same zasadzie.
PVP areny będą zawierały specjalny system nagród. Dla miłośników gensów i wbijania skrzydełek dających wizualną demonstracje swoich zdolności zabijania
przygotowaliśmy specjalnie dostosowaną mapę Vulcanus, której spoty będą warte pilnowania bram przed wrogami.
Wreszcie upragniony Castle Siege. 2x w tygodniu (lub więcej gdy będzie taka potrzeba) walka w tym niesamowitym evencie, za który nagroda jest zamek, a w nim ancienty oraz LORD MIX z którego dostajemy item z 3 opcjami.

4URzBcA.png
Server Name: Devias Gate
Version: Season 6 Episode 3
Website:
To jest ukryta treść, proszę
Fanpage:
To jest ukryta treść, proszę
d6ZXMG0.png
Exp: x500
Master Exp: x500
Drop: 70%
Reset: NO RESET!
Max. Level = 400
Max. Master level = 200
Max. Item level: +15
Max. Jewel of Life option: +16
Max. Excellent option: 2
Max. Excellent option(Senior Mix): 3
Max. Socket : 3
Max. SeedSphere level : 3(Tri)
NO ANCIENT+JOH
NO EXCELLENT 380 ITEMS
Bless: 100%
Soul: 80%
Soul+luck: 85%
Life: 80%
Harmony: 80%
Spots: 7 mob + GMO
Elf Soldier Buff: 399 lvl
All characters available from 1 level!
1kVLjGT.png
Reconnect System
When PM gets DC, the party will not be destroyed and PM is another person in the party.
Autoparty - Accept party while you are  afk.
MU Helper
Custom Stores(Bless, Soul, Chaos, Wcoin)
Offstoe(Bless, Soul, Chaos, Wcoin) - You don't have to open next window for store.
x7ayPL7.png
Castle Siege
Loren Deep
CryWolf
Devil Square (1-7)
Blood Castle (1-8)
Chaos Castle (1-7)
Illusion Temple Event
Swamp of Peace (Medusa)
Rabbits Invasion
Golden Monster Invasion
White Wizard Invasion
Battle Soccer
Kalima (1-7)
Kanturu Event
LaCleon Event
Dead Bone King (Lorencia)
Happy Hour
PVP Arena with reward for the winner.
Custom Invasions
and more...
b03Wrbd.png
2 times per week.
dMoQBOY.png
+10 =80 / 95
+11 =80 / 95
+12 =75 / 90
+13 =75 / 90
+14 =70 / 85
+15 =70 / 85
Dark Horse = 75
Dark Spirit = 75
Wing Lvl 1 = 100
Wing Lvl 2 = 90
Wing Lvl 3 = 60
Condor Feather = 60
Fragment of Horn(Fenrir) = 70
Broken Horn(Fenrir) = 60
Fenrir = 50
Fenrir(Upgrade) = 50
hUQidj4.png
Box of Kundun or Boss always drop items +0+skill+luck+2 exc. opt..
Selupan:  Drops only +2 or 3 socket (increased chance for 3 socket).

Ring 40/80 lvl 

Chaos Item +4+4

Box of Heaven

Jewel of Bless/Soul/Chaos/Creation/Life 

Silver Medal

Leather/Pad/Vine/Violent Wind +9-11 + Bronie/Tarcze 

Gold Medal

Plate/Spirit/Sphin/Red Wing/Sacred Fire, Dragon, Legendary, Guardian, Adamantine, Storm Crow +9-11 + Bronie/Tarcze 

Box of Kundun +1

Leather, Pad, Vine
Kriss, Small Shield, Skull Staff, Elven Bow 

Box of Kundun +2

Bronze, Silk, Bone, Violent Wind
Buckler Shield, Elven Shield
Gorgon Staff, Battle Bow, Master Scepter, Tomahawk, Violent Wind Stick, Book of Samut 

Box of Kundun +3

Violent Wind, LightPlate, Brass, Scale, Wind, Sphinx
Leg Staff, Ress Staff, Book of Neil, Silver Bow, Double Blade, Lighting Sword, Sacred Glove 

Box of Kundun +4

Sacred, Red Wing, LightPlate, Plate, Spirit, Sphinx 

Box of Kundun +5

Sacred, Red Wing, Adamantine, Storm Crow, Dragon, Legendary, Guardian 

Silver Box

Excellent Black Dragon, Divine, Grand Soul, Ancient, Dark Steel, Thunder Hawk, Storm Zahard  

Golden Box

Excellent Dark Phoenix, Dark Soul, Red Spirit, Dark Master, Hurricane, Demonic, Piercing Grove 

Maya Hands

xDragon Spear, xDark Breaker, xLord Scepter, xHolly Storm Claws
xThunder Blade, xDragon Soul Staff, xStaff of Descruction, xAncient Stick, xBook of Lagle, xCelestial Bow.

Nightmare

Bone Blade, Soleil Scepter, Sylphid Bow, Explosion Blade, Viper Staff, Storm Blitz Stick, Phoenix Soul Star

Dark Elf

xGreat Dragon, xDark Master, xRed Spirit, xHurricane, xDark Soul, xDemonic, xPiercing

Balgass

Bone Blade, Soleil Scepter, Sylphid Bow, Explosion Blade, Viper Staff, Storm Blitz Stick, Phoenix Soul Star

Erohim

xGreat Dragon, xDark Master, xRed Spirit, xHurricane, xDark Soul, xDemonic, xPiercing
xDayBreak, xShining Scepter, xAlbatross Bow, xDancer Sword, xPlatina Staff, xDemonic Stick

Kundun(3 items)

Ancient Items

Medusa(5 items)

Ancient Items

Selupan(10 items

Socket sets and weapons

ScreenShots:

ABmNFt0.jpg
a6L46tg.jpg
rppbaC1.jpg
rT3rkNy.jpg

PODSUMOWUJĄC:

Reasumując serwer powstał dla graczy gdzie każdy znajdzie dla siebie miejsce – zarówno starzy wyjadacze, jak i okazjonalni.
Masz jakieś propozycje, uwagi albo po prostu ciekawe pomysły?
Pisz śmiało co masz na myśli. Jesteśmy otwarci na zdanie graczy oraz konstruktwyną krytykę.

Szukalem Was teraz Wy mnie znalezliscie...

Bogatym nie jest ten co posiada lecz ten kto daje...

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pomimo że opóźnienie nie wynikło z naszej winy to przepraszamy. Wszystkie konta zostały skasowane więc każdy musi założyć na nowo.

Zapraszamy!

iHacks  <3

Opublikowano

jest juz 150 online i ciagle rosnie...

wejdz juz teraz pokaz swoja moc i jak sie CTRL powinno trzymac...

Opublikowano

Witam.

Mam problem z wejściem na serwer a mianowicie. :

bez-tytu-u.png

a za chwilkę coś takiego :

2.png

Dodam że komputer jest świeżo po formacie .
System Win xp 32bit service pack 3 net framework 2.0 do 4.0 zainstalowany + biblioteki.

jakieś pomysły?

grafi.png

„Ciężki charatker? wiem, mam z natury, ale chcę wierzyć w słońce, nie chcę już wierzyć w chmury...

PIH

Opublikowano

@Rebekka;

sentyment.

grafi.png

„Ciężki charatker? wiem, mam z natury, ale chcę wierzyć w słońce, nie chcę już wierzyć w chmury...

PIH

Opublikowano

mógłby mi ktoś opisać jak rozdać pkt dla SM ? 

A serwer polecam !!  B)

Z chęcią bym pomógł ale ani razu jeszcze nie budowałem SM w PvP :D. Poszukaj na forum webzenu - tam często podają buildy :) 

Zapraszam na serwer! :)

iHacks  <3

Opublikowano

@up

za 2 usd kupisz seala na tydzien i na nich wbijesz max ml na lajcie...

a demon na miesiac to tylko 5 usd

zadnych itemow ktore maja wplyw na rozgrywke typu lucky sety czy inne nie ma i nigdzie nei bedzie... webshopu tez nei planujemy

zapraszam jest juz ponad 200+ online

Opublikowano

zalozyles specjalnie nowe konto zeby OCZERNIAC serwer jakimis wymyslami... ??

spoko

niby kto i w jaki sposob jest faworyzowany?? 

Opublikowano

wsio ladnie pieknie tylko jak by tutaj nie ktore osoby nie byly faworyzowane przez admina ^^^^

No brawo xD tyle odwagi, że aż trzeba założyć nowe konto tylko po to żeby pisać durnoty ^^. Zawiść niektórych ludzi nie zna granic. Stworzyliśmy serwer gdzie nie ma żadnych webshopów i innych badziewi w postaci np. lucky setów, gdzie wszystko można w miarę szybko zdobyć. 

iHacks  <3

Opublikowano

@up

Wasze porachunki mnie malo co obchodza... wiesz ??

a pisanie co chwile kolegow admina tylko i wylacznie osmiesza Twoja osobe...

ktos Cie obrazil i sie poplakales i to odrazu wina administracji ??

Opublikowano

Wszystko spoko, tylko pralka na pewno nie ma tyle % to w publikacji, ciężko wbić coś na +11 i soul +L również nie ma 85% tylko mniej. Wszyscy o tym mówią a dziwię się, że jeszcze nikt tego nie napisał. Należałoby to poprawić.

pozdrawiam

Opublikowano

wbijalem set na 9 z 5 itemow jeden mi tylko nie wszedl za 1 razem ,za 2 juz tak :) wiec mysle ze miales pecha albo nadinterpretujesz :) co do pralki nie moge sie jeszcze wwypowiedziec bo nie pralem :)aczkolwiek dopoki niema 100% to jest szansa ze cos spalisz.

a1cvbkk.jpg

Opublikowano

co do pralki to co chwile widze ze ktos biega w itemie +15  wiec nei sadze ze jest za niski %

DKOU4mf.png

a co do serwera to dzisiaj peklo 250+...

Zapraszamy

Opublikowano

Właśnie o to chodzi żeby samemu łepetyną ruszyć i zrobić dobry build, ludzie którzy mają dobre buildy najczęściej sami się nad nimi trudzili nie raz zmieniając dużo rzeczy a ty gotowca chcesz ? ^^ Wątpie że ktoś Ci poda w miarę rozsądny build

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...