Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EB] Botowanie kont przy pomocy EloBuddy - Wersja 2016

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To już taka coroczna tradycja że piszę na MPC poradnik jak tu wybocić konta  :makka:

Tym razem już nie będziemy korzystać z L# Kappa

system-settings-icon.png

- Tiny7 Unattended (nie mogę podać linka)

- VMWare Workstation 9/10 (też nie mogę)

- VoliBot/PazBot/LuxBot (w tutorialu opisywany jest jedynie VB)

- EloBuddy

arrow-download-icon.png

EloBuddy

To jest ukryta treść, proszę

Addon:

VoliBot:

VIRTUAL MACHINE

Myślę że już wszyscy wiedzą co i jak więc parametry:

- ok. 1 GB RAMu

- typ sieci standardowo NAT (lub bridged jak kto woli)

- rozmiar virtual disku proponuje 15-20 GB

- obowiązkowo na koniec instalujemy VMWare tools oraz VCRedist/.NET Frame 4.5.2

- rozdzielczość maszyny 1024x768

KONFIGURACJA BOTA

1) VoliBot

W pliku acconts.txt wpisujemy login, hasło oraz typ kolejki w jaką bot będzie grał. Do 5 lvl proponuję ustawić MEDIUM_BOTS (boty intermediate), później przejść na ARAMy.

W settings ustawiamy

63pitm.jpg

W regionie EUW/EUNE/TR.

Gdy już jesteśmy gotowi - przechodzimy do przygotowania EB.

KONFIGURACJA ELOBUDDY

1) Uruchom EloBuddy, niech się zaktualizuje

2) 56e3d9008373f3bc00dcc081011dd637.png

3) ed33c5e0f7a2f3a2745e93e9b999ffec.png

4) Kliknij "Install"

5) Z listy wybierz "AutoBuddy"

6) Enjoy

Teraz odpalacie EB i VoliBota i let the botting begin. Używając VoliBota jest ewentualne ryzyko bana aczkolwiek ja botowałem moje konto i mi się to nie zdarzyło. Jest to w zasadzie jedyne słuszne zastosowanie EB (spora ilość addonów kiepska/outdated, przynajmniej ten się trzyma :P). Nie grajcie z Evade bo jest mizerne i obvious asf. Generalnie w dzisiejszych czasach polecam grać raczej na boty, ewentualnie normale tak do ok. 20 lvl, potem samemu a jeżeli koniecznie chcemy bocić to coop vs AI intermediate. Jeżeli bowiem dostaniemy trochę reportów z kategorii 'Cheating' to naszą grę obejrzy czerwona menda pracownik 8106e8c5c9aa8cb1f115fb993e6e1a32.png Gems i na 90% nada nam manualnego bana. Jeżeli potrzebujecie pomocy przy ustawianiu maszyny to możecie

zasugerować się tym filmem.

Tak czy owak, miłego bocenia ;)

Opublikowano

Poradnik ManiekSpecjalny imo. lepszy a ten nie potrzebny tak trochę. Jeśli dodasz jakies video będzie git. ­

Opublikowano

Bot strasznie słabo radzi sobie z postaciami bliskodystansowymi, takimi jak Garen. Natomiast z dalekodystansowymi takimi jak Ashe znakomicie.

Wgl w configu wpisałem "Corki" a w grze wybrało mi Rivena.

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

Bot strasznie słabo radzi sobie z postaciami bliskodystansowymi, takimi jak Garen. Natomiast z dalekodystansowymi takimi jak Ashe znakomicie.

Wgl w configu wpisałem "Corki" a w grze wybrało mi Rivena.

ktoś pewnie picknął. Jeżeli nie używasz luxbota to możesz na zwykłym systemie odpalić

Opublikowano

tak

no ARAM to jest ta mapa z mostem, czyli All Random All Mid. Dobiera Ci losowo postacie a wszystko się dzieje na jednej linii.

Czyli ona jest lepsza do expienia itp. niż średnie boty?

Mówiłeś jeszcze, żeby nie korzystać z Evade. W EB mam 3 skrypty: AutoBuddy, AutoLvlUpp i Evade. Co może zastąpić Evade?

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

Kurde, nie chce tworzyć wirtualnej maszyny bo za mało mam miejsca na dysku :P miałem kiedyś wybocone 4 konta ok  lv. 13-19 i pozapominałem passów :( nie żebym sępił ale przygarnął bym konto 13+ lv na Weście ^^ jeżeli ktoś ma a nie używa ;P 

Tak Swoją Drogą poradnik spoko, tylko kiedyś był lepszy sposób o ile pamiętam refboost 8 Clientów na raz odpalal i expil 8 kont na raz xD to było coś :P 

Łap Lajka za Poradnik bo napewno skorzystam :)

Gracz:
League Of Legends
Metin2

iIChaampIon_eune_412_3.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Siema

Ostatnio AutoBuddy przestalo dzialac (gra sie freezeuje po 5 sekundach) a autor gdzies napisal "no more update".  Chcialbym zapytac czy tez miales taki    taki problem? Jesli tak i wiesz jak go rozwiazac prosze napisz :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wszystko działa piknie, dzięki za post ale czy jak wejde arama to normalnie będzie mi gralo czy musze sciagnac skrypt pod każdą postać wtedy?

r

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...