Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rozdzielczość

cumcietek7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam
Mam problem z rozdzielczością , znaczy tak mi się wydaje . 
http://www.mpcforum.pl/topic/690778-jak-zmieni%C4%87-rozdzielczo%C5%9B%C4%87-nie-wchodz%C4%85c-do-gry-steam-oraz-non-steam/
to nie działa . 

A teraz opiszę wam jak to wygląda . 
Mam steama , ściągam , instaluje , włączam , no i generalnie widzę wszystko cały panel , jednak żeby kliknąć "new game" muszę około 5 cm w prawo i prawie na sam dół ekranu zjechać , co za tym idzie nic więcej nie da się zrobić . 
Mam hipotezę że to może być wina karty graficznej GTX 650 i tego że mam podłączony telewizor (oczywiście to tylko hipoteza bo nie znam się dobrze na tym :) )

Co ciekawe przed formatem (na win 7 home) wymianą karty i dorzucenia 1 gb ramu i zmianą z monitora na telewizor wszystko działało :/

Proszę o pomoc 

Opublikowano

@up
w sumie ciekawe dlaczego na to wczesniej nie wpadlem ...
Ale i tak żeby działało muszę z tym walczyć każdą rozdzielczość po kolei a i jak mi sie juz uda to i tak mam dwa wielkie pasy wyciete pobokach , nie rozciaga ekranu w sensie :/ wydaje mi sie że to wina niewymiarowego 40' telewizoru .

Hmmm wydaje mi sie że można zamknąć temat .

Opublikowano

@up

w sumie ciekawe dlaczego na to wczesniej nie wpadlem ...

Ale i tak żeby działało muszę z tym walczyć każdą rozdzielczość po kolei a i jak mi sie juz uda to i tak mam dwa wielkie pasy wyciete pobokach , nie rozciaga ekranu w sensie :/ wydaje mi sie że to wina niewymiarowego 40' telewizoru .

Hmmm wydaje mi sie że można zamknąć temat .

Aaa ;d spróbuj podłączyć monitor ustawić rozdzielczości i wtedy podłącz pod TV powinno pójść. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...