Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban bez bana?

hugo-DO&SF-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Wbijam dzis na cs i widze "Twoje konto ma permanentny status niezaufanego". Zdziwiony googluje i szukam... znalazłem same "dożywotni vac lub overwatch". Nastąpiłą nostalgia... Jestem noobem silver 3 od 170h... maxymalny wynik na silverze 2 gdy przeskakiwałem range lekko ponad 70punktów, cheatów nigdy na oczy nie widziałem (przynajmniej nie do cs go). Przeszukałęm x stron i znalazłem na jakimś forum strone od sprawdzania stana vac czy czegos podobnego i zdziwienie

->

https://www.uploady.com/download/15A1mbzCPd6/kfK2hwtM61KDClsc

Moje pytanie brzmi o ch*** chodzi? Na komputerze mam jakieś "haxy" typu auto mouse klicker, cracki do jakiś gówien czy haxy do np. starego WR który ma jakieś 4 lata jak nie wiecej nie licze tu konsol do normalnych gier któe można uznać jako zwykłe czitowanie ale do CS no komputerze nie mam nic...

Z góry dzięki 

@edit 

dodam ze na mailu nic nie mam na steamie zadnej wiadomości czy czegoś innego tez nie 

Opublikowano

Nie mogę grać na żadnym serwerze o który dba valve czy jakoś tak to szło. Zaraz przeinstaluje i zobacze ale wątpie że to coś da. Ostatnio wywaliło mnie z gry i miałem jakiś VAC error (?) i całę multum procesów/plików no i instrukcja co zrobić. Restart pomógł. Może przydatne info.

Opublikowano

Support ci odpisze że ban jest nieodwracalny, więc nie marnuj swojego czasu. Niestety trzeba kupić CSa jeszcze raz ;/

Jeśli chcesz żebym ci odpowiedział na pytanie, nie zapomnij zacytować mojego postu lub mnie oznaczyć  :)

Opublikowano

mehh.. Untrusted to nie vac ani ow dostaje się go za źle zrobionego cheata   :) radzę ci poczytać o tym :) Dostaje się go za

Anti Aim

Anti Anti Aim

No Spread

Źle zbudowanego aimbota ;)

Definicja:

Untrusted
Blokada ta jest przyznawana przeważnie za nieaktualne wspomagacze używające starych adresów pamięci. Źle działającego aimbota, najczęściej jest to błąd programisty. Używanie niektórych funkcji za które możemy dostać taką blokadę np. Spinbot, NoSpread
Jakiś czas po otrzymaniu blokady, na profilu Steam pojawi się komunikat z VAC.
Wystarczy od 5-20 minut gry na źle zrobionym wspomagaczu aby otrzymać taką blokadę.
Blokada jest przyznawana automatycznie.
Po otrzymani takiej blokady w grze widzimy prostokąt z napisem "Globalna Kara Czasowa" na czerwonym tle z opisem
"To konto ma permanentny status niezaufanego"

7RUoFN1.png

100/200/300/400/500/600/700/800/900/1000 ... / 5000 - MOZE KIEDYŚ

Opublikowano

A co Ci pisze w status VAC na steam?

http://zapodaj.net/images/c09ab3e9a4e7f.png

Nie wiem czy o to chodzi bo w cs pisze mi to co w pierwszym poscie

Support ci odpisze że ban jest nieodwracalny, więc nie marnuj swojego czasu. Niestety trzeba kupić CSa jeszcze raz ;/

mehh.. Untrusted to nie vac ani ow dostaje się go za źle zrobionego cheata   :) radzę ci poczytać o tym :) Dostaje się go za

Anti Aim

Anti Anti Aim

No Spread

Źle zbudowanego aimbota ;)

Definicja:

To jest ukryta treść, proszę

W takim razie mam bana za aima którego nawet nie mam na kompie :D poza tym watpie by moje wyniki z aimem wachały się od 3 do 5 miejsca w rankingu. Poza tym powinienem mieć na profilu coś w stylu blokada xyz i na tym banid też chyba powinno się zaktualizować.

ale prawda jest że takie okiengo w grze mam

Opublikowano

"poza tym watpie by moje wyniki z aimem wachały się od 3 do 5 miejsca w rankingu"

Co to ma do rzeczy? czy byłeś 5 czy 1 to nie ma znaczenia.

Opublikowano

Jeżeli mówisz prawde pozostaje napisać do suportu

Może pobierałeś coś dziwnego ostatnio? I może Ci się zainstalowało

Opublikowano

"poza tym watpie by moje wyniki z aimem wachały się od 3 do 5 miejsca w rankingu"

Co to ma do rzeczy? czy byłeś 5 czy 1 to nie ma znaczenia.

Jak bym używał aima to na koniec raczej nie miałbym statów 8|2|19....

Opublikowano

Jak bym używał aima to na koniec raczej nie miałbym statów 8|2|19....

To używałeś tego aima w końcu czy nie?..

Opublikowano

Jeżeli mówisz prawde pozostaje napisać do suportu

Może pobierałeś coś dziwnego ostatnio? I może Ci się zainstalowało

Mówić mówie. Pare programó typu "win optimizer", biblioteki dll, 2 z niezaufanych źródeł ale anty wir nic nie pokazał i chyba tyle...

To używałeś tego aima w końcu czy nie?..

Przeczytaj pierwszy post... Nie raz zdarzyło mi sie grać na wspomagaczach za młodych czasów lecz do cs'a żadnego cheta nigdy na oczy nie widziałem... czyli nie używałem chyba że o tym nie wiem

d97b16bb2f64c.png

Opublikowano

Mówić mówie. Pare programó typu "win optimizer", biblioteki dll, 2 z niezaufanych źródeł ale anty wir nic nie pokazał i chyba tyle...

Przeczytaj pierwszy post... Nie raz zdarzyło mi sie grać na wspomagaczach za młodych czasów lecz do cs'a żadnego cheta nigdy na oczy nie widziałem... czyli nie używałem chyba że o tym nie wiem

d97b16bb2f64c.png

Untrusted nigdy nie ma za nic (Vac się nie myli) musiałeś "COŚ" odpalić że zaburzyło pracę vaca i dało ci blokadę..

Opublikowano

Untrusted nigdy nie ma za nic (Vac się nie myli) musiałeś "COŚ" odpalić że zaburzyło pracę vaca i dało ci blokadę..

Pytanie tylko co...

Jesli to tyle to dzięki za pomoc napiszę do supportu. Macie lajki.

Opublikowano

Pytanie tylko co...

Jesli to tyle to dzięki za pomoc napiszę do supportu. Macie lajki.

Nie masz po co do supportu pisać oni nawet palcem nie kiwną tylko napiszą definicje o vac i to wszystko ;)

Opublikowano

Nie masz po co do supportu pisać oni nawet palcem nie kiwną tylko napiszą definicje o vac i to wszystko ;)

Ale probowac mozna, chociaz szanse sa nikle, mozesz probowac na reddit, moze wtedy zauwaza. 

@quatro089 wiesz, ze piszesz to dla forum o haxach? Bo o tym jest mpc...

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Ale probowac mozna, chociaz szanse sa nikle, mozesz probowac na reddit, moze wtedy zauwaza. 

Nigdy Valve nie da unbana. To ci mogę zagwarantować ;)

Opublikowano

Bonkolowi na streamie ukradli konto i typ sie odpalil w csie i dostal vaca. Bonkol odzyskal konto i napidal do supportu z dowodami ze ktos mu ukradl i to nie on cheatowal i gowno zrobili. Nawet nie pisz do sup

Opublikowano

jak ktos podaje cheaty to zaraz " nie popieramy cheatowania " xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...