Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Krzyżowiec Build - hammer (2.4.0)

parapecik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam was w poradniku odnośnie gry diablo 3 na temat buildu do klasy Templariusz(2.4.0)

13zbsyq.jpg

1. Skille postaci, 

2.Ekwipunek, 

3.Jak grać,

4.Ogólne informacje.

1. Skille postaci 

33cw403.jpg

To jest ukryta treść, proszę

2. Ekwipunek 29ayakw.jpg

Film prezentujący itemy + moce z kostki

-Co do broni w kostce lepszy jest piec(zwiększa dmg o 50% elitą) lecz jeszcze nie udało mi się jego zdobyć(jest na niego bardzo mała szansa) 

]-Co do amuletu piekielnego ognia posiada on umiejętność Strzelista tarcza co dodaje mi +20% dmg od młotków +od mocy światła. 

3.Gra:

-Zbieramy spore grupy potworów i je zabijamy(może nam w tym pomóc skill wyzwanie, oraz zaklinaczka) 

4.Informacje ogólne

-Moja postać na paragonie 461 radzi sobie na T10 średnio lecz jeżeli by moja broń miała dmg 3100 wtedy bym kosił na t10 bez wzmocnień starożytnych itemów. 

-Solo robię szczelinę 40-45 lvl(lepsze itemy+wzmocnienie itemów starożytnych i ludzie radzą sobie nawet na 65-70 lvlu solo lub i wyżej)

-Jeżeli nie chcecie używać tego pasa(macie lepszy) nie musicie ja go używam ponieważ ma umiejętność która tworzy młot przy trafieniu sprawiedliwością. A więc jeżeli nie macie korbacza Johanny wtedy możecie używać tego pasu ponieważ będziecie zadawać większy dps.  

-Już niedługo pokaz jego w szczelinie poziom 40-45(albo i większy jak mi dropnie korbacz Johanny 2900-3100 dmg, lub piec)

-SS z mojego eq jest z tego dnia lecz blizzard nie aktualizuje codziennie(non stop) profilu więc widnieje dmg 800k a mam już 1.2 mln dmg.

Film pokazujący szczelinę na 40 lvlu(jak widać prosto idzie. Uwaga bardzo głośno słychać dzwięki następnym razem będą o wiele mniejsze! 

Poziom paragonu teraz mam kompletnie inny poradnik przed 2 tygodni! 

Już niedługo film odnośnie kostki (jest na moim kanale 1 film lecz wtedy miałem troszkę złe ustawienia mikrofonu i widnieją szumy) 

P.S Mam pytanie czy do kolejnych poradników mogę używać grafiki Diablo III: 

2vd2oph.jpg

to jest wasza grafika i dlatego chciałem się spytać :).

Lista Poradników:

Zapraszam na mój kanał Yt. 

Nagrywam na nim gry takie jak: Diablo 3 czy też heroes of the storm, Lecz to nie tylko znajdziesz na nim wiele więcej ! 

Link: https://www.youtube.com/channel/UC8becErDemK67h3GHw_Imlw?&ab_channel=CzyszczeParapety0_o

Opublikowano

@Eftar wiem ten build jest słaby pod ciernie/zamaszysty jest o wiele lepszy :) (dlatego dałem notkę , że ten poradnik jest starszy) 

A co do spodni to postać musi być w ruchu więc korna jest lepsza :)

Zapraszam na mój kanał Yt. 

Nagrywam na nim gry takie jak: Diablo 3 czy też heroes of the storm, Lecz to nie tylko znajdziesz na nim wiele więcej ! 

Link: https://www.youtube.com/channel/UC8becErDemK67h3GHw_Imlw?&ab_channel=CzyszczeParapety0_o

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...