Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CandyBot

Raytlion

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Chciałbym zaprezentować bota, który aktualnie jest w fazie beta testów i jest wciąż aktualizowany, jest to CandyBot.

Chciałbym zaznaczyć, że nie jestem autorem ów bota, został on utworzony przez First75, ja jedynie umieszczam informacje na jego temat tutaj, za zgodą twórcy.

Bot jest całkowicie darmowy oraz całkowicie niewykrywalny(aktualnie 0 banów za jego użytkowanie, chyba że ktoś bocił 24/7), co czyni go aktualnie najprawdopodobniej najlepszym botem dostępnym za darmo na rynku. Oferuje on m.in.:

- działanie w tle,

- zbieranie boxów,

- możliwość logowania za pomocą nicku oraz hasła,

- zabijanie NPC,

- naprawa po zniszczeniu lub na porcie,

- zbieranie pirackich skrzynek,

- zbieranie skrzynek przez peta,

- logowanie przy użyciu SID,

Niestety bot posiada też kilka błędów:

- obniża wydajność zbierania skrzynek podczas grania w gry w trybie pełnoekranowym,

- nie ucieka od przeciwników oraz nie ucieka na low hp,

- czasem zatrzymuje się lub crashuje,

Co jest potrzebne do prawidłowego funkcjonowania bota?

- NET Framework 4.0,

- Windows 7/8/10

- Internet Explorer z zainstalowanym Adobe Flash Playerem,

Aktualna wersja to wersja 1.10

To jest ukryta treść, proszę

Możliwość wsparcia twórcy poprzez paypal:

Konfiguracja bota:

- włączony tryb 2D,

- włączone tła okien,

- wyłączone tło mapy oraz minimapy,

- włączone pokazywanie nazw graczy,

- najniższe ustawienia graficzne,

- opcjonalnie: wyłączenie skrzynek cargo oraz dronów,

I teraz zapewne to na co czekał każdy, screeny.

rwDoh.png

Ycj7c.png

W razie problemów z botem, proszę pisać tutaj, chętnie pomogę.

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z tego co widzę to włamuje się do systemu Darkorbit skoro wymaga logowania i działa w tle... Jeśli jest dobrze zrobiony to ok, ale jeśli gdzieś jest dziura to ban pewny...Ale spróbuję, zobaczymy jak się spisze i łapka za dodanie dla autora :)

Opublikowano

Z tego co widzę to włamuje się do systemu Darkorbit skoro wymaga logowania i działa w tle... Jeśli jest dobrze zrobiony to ok, ale jeśli gdzieś jest dziura to ban pewny...Ale spróbuję, zobaczymy jak się spisze i łapka za dodanie dla autora :)

Bocę od około miesiąca, średnio po 10-12h dziennie i aktualnie nie mam bana. Nie doszły mnie w ogóle słuchy, aby ktokolwiek kto używa tego bota z głową został zbanowany. Zasady działania nie objaśnię, bo sam nie mam pojęcia, lecz aktualnie jest to najprawdopodobniej jeden z najbardziej bezpiecznych botów.

Opublikowano

Czesc mam problem posiadam starszego lapka na xp profesional pobralem 3 razy tego bota wypakowalem staram sie go właczyc ale niechce sie nawet uruchomic ...

Opublikowano

Hahahahaha, wlamywanie do systemu DarkOrbit. XDD Bot działa na zasadzie pixelbota.

btn_donate_SM.gif - Zmotywuj mnie do dalszej pracy. ;)

Opublikowano

Aktualna wersja ma lekki błąd gdyż bot czasami klika pixel od skrzyneczki, chwile odczekuje, odlatuje i znów podlatuje ale wtedy już trafnie ;) jednak na większą skale czasu dość sporo czasu traci ;)

Może to być spowodowane spearkiem który ma bodajże 588 prędkości ale nie sprawdzałem innymi statkami

Opublikowano

Będzie działać na Skandynawia 2 ? testowałem na PL2, bot zbierał skrzynki ale się trudzil z nimi  ( czesto npc zaznaczył albo zebrał materiał leżący z 1 cm obok na monitorze  ) I pomijal niektóre ( 5 na 7 ) 

Opublikowano

Będzie działać na Skandynawia 2 ? testowałem na PL2, bot zbierał skrzynki ale się trudzil z nimi  ( czesto npc zaznaczył albo zebrał materiał leżący z 1 cm obok na monitorze  ) I pomijal niektóre ( 5 na 7 ) 

Nie testowałem na skandynawii, ale jest to serwer ukryty, więc jest szansa że to nie wypali.

Opublikowano

mam wersje 1.0.8 i klikam zeby sciągnęło 1.0.9 i dalej pobiera starą wersje a nie nową , jakieś pomysł ? mam problem na starej gdyż dzisiaj przestał bot działaś i jest HTTP Error

Opublikowano

Masz tu link, pobierasz, rozpakowujesz. Nie czaję problemu.

tak jest link ale jak go pobiorę to po rozpakowaniu dalej jest to wersja 1.0.8 ... nie czaisz problemu

Opublikowano

też pobierałem z tego forum i to samo jest .. nie wiem może wina kompa czy coś , może zrestartować musze go .

btw , możesz wstawić screena u siebie , że masz napisane po ściągnięciu wersje 1.0.9 ? thx

To jest gdzieś w ogóle napisane? Ja to rozróżniam tym, że główny plik waży trochę więcej w 1.09

Opublikowano

To jest gdzieś w ogóle napisane? Ja to rozróżniam tym, że główny plik waży trochę więcej w 1.09

jak się włączy program to na dole okna jest napisane jaka wersja

Opublikowano

Fakt, pisze 1.08, ale jest to wersja zaktualizowana na pewno, bo widać różnicę po pobraniu starszej i nowszej.

Opublikowano

Fakt, pisze 1.08, ale jest to wersja zaktualizowana na pewno, bo widać różnicę po pobraniu starszej i nowszej.

to nie mam słów , ok pokombinuje coś i dam znać 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...