Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CandyBot

Raytlion

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Napisz mi dokładnie błąd jaki Ci wyskakuje.

tak jak mówiłem , zrobiłem reset kompa i zaczęło działać . btw dzięki za pomoc

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam problem z botem, ponieważ loguje sie wszystko git ustawione tylko nie pokazuje mi w tym malym okienku mapy tylko poprostu mam tam biale pole i bot nic nie robi. Jak to naprawić??

Opublikowano

Mam problem z botem, ponieważ loguje sie wszystko git ustawione tylko nie pokazuje mi w tym malym okienku mapy tylko poprostu mam tam biale pole i bot nic nie robi. Jak to naprawić??

Jakiego masz windowsa?

IE zaktualizowany? Framework 4.0 zainstalowany?

Opublikowano

Windows 7 wszystko zainstalowane

Start >> Prawym na mój komputer i właściwości >> Po lewej stronie szukasz zakładki" Zaawansowane ustawienia sytemu" >> Wybierasz 3 zakładkę >> Wydajność , ustawienia i zaznaczasz dla jak najlepszego wyglądu. 

Opublikowano

Start >> Prawym na mój komputer i właściwości >> Po lewej stronie szukasz zakładki" Zaawansowane ustawienia sytemu" >> Wybierasz 3 zakładkę >> Wydajność , ustawienia i zaznaczasz dla jak najlepszego wyglądu. 

to cos zmieni ?? sprobuje jak zadziala to dzieki a jak nie to szukam dalej rozwiazania :)

Opublikowano

to cos zmieni ?? sprobuje jak zadziala to dzieki a jak nie to szukam dalej rozwiazania :)

Powinno, ponieważ ten bot musi mieć włączoną przezroczystość czy cu tam :P

Opublikowano

Please wait a bit. Update will apear in a few hours.

Napisał to twórca bota. Oznacza to, iż w najbliższych godzinach będzie można collectować eventove boxy.

Opublikowano

Wyszła wersja 1.10, link do pobrania w pierwszym poście, co zostało zmienione/dodane?

• możliwość zbierania eventowych boxów
  • możliwość zbierania na 4-1, 4-2, 4-3
  • dodany kod na palladium(nie jest skończony)
  • dodane FAQ
  • poprawy bugów
Opublikowano

Witam kupiłem nowego lapka mam system windows 7 64 bity pobralem Candy klikam w plik exe i nic wogule nie reaguje niechce sie włączyc ratunku czy brakuje mi czegos w kompie chodzi mi o programy do windowsa typu np netfremaker ..

Opublikowano

Witam kupiłem nowego lapka mam system windows 7 64 bity pobralem Candy klikam w plik exe i nic wogule nie reaguje niechce sie włączyc ratunku czy brakuje mi czegos w kompie chodzi mi o programy do windowsa typu np netfremaker ..

W pierwszym poście masz wymienione co jest potrzebne do CandyBota. NetFramework 4.0, zaktualizowany IE z flash playerem.

Opublikowano

Siemka, macie może jakiś sposób, żeby bić tym botem alienki dalej niż na X-2? Mam można powiedzieć starą FE i nie wyobrażam sobie tego, bo zawsze albo się jakiś boss sib/devo przypałęta, a bot stoi w alienach i mu po chwili cała osłona schodzi. Nie mówiąc już o drugiej gali :P

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

Siemka, macie może jakiś sposób, żeby bić tym botem alienki dalej niż na X-2? Mam można powiedzieć starą FE i nie wyobrażam sobie tego, bo zawsze albo się jakiś boss sib/devo przypałęta, a bot stoi w alienach i mu po chwili cała osłona schodzi. Nie mówiąc już o drugiej gali :P

Wydaje mi się, że aktualnie nikt nie wymyślił takiego sposobu.

Opublikowano

Polecam bota, nazbierałem dzisiaj 40k urki (z podwajaczem 3-6k urki/godzine) Polecam, boce już z 1 tyg ^^

x

Opublikowano

A bocisz z petem i z Profilem pilota?

Bo narkomani mają piekło na ziemi, czyściec przechodzą w momencie śmierci, cała trucizna uwalnia się w ostatnim oddechu. I potem mają swoją wymarzoną, wyczekaną i wyćpaną szczęśliwość.

21076673_155844708327715_28800624_n.jpg

Opublikowano

Polecam bota, nazbierałem dzisiaj 40k urki (z podwajaczem 3-6k urki/godzine) Polecam, boce już z 1 tyg ^^

Banika przypadkiem wczoraj nie dostałeś ? : D

Opublikowano

Bot niestety nie jest już wspierany przez twórcę, prace nad nim zostały wstrzymane. Z tego co mi aktualnie wiadomo, First chce sprzedać swój projekt i nie ma zamiaru wracać do jego kontynuacji.

Opublikowano

To najlepiej go narazie nie używać.

Bo narkomani mają piekło na ziemi, czyściec przechodzą w momencie śmierci, cała trucizna uwalnia się w ostatnim oddechu. I potem mają swoją wymarzoną, wyczekaną i wyćpaną szczęśliwość.

21076673_155844708327715_28800624_n.jpg

Opublikowano

To pixelbot, nie grzebie w systemie darkorbit, więc powinien być bezpieczny, ale to czy ludzie z niego zrezygnują to ich sprawa, żeby potem nie było na mnie. Ja dalej go używam i mam zamiar robić to przez dość długi czas.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...