Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tworzenie nowego konta do ruletek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. ostatnio stworzyłem nowe konto i zaczołem grać na ruletce. Zacząłem od 500 pkt i już uzbierałem 21000 pkt ( jest to okolo 21 $ ) . Na tej stronie trzeba wplacic chociaż jednego skina aby moc wyplacac inne i chce wplacic tego skina tylko załozyłem nowe konto i nie mam tokena w aplikacji i wymiana bedzie trwałac 3 dni . Czy po tych 3 dniach jak wysle im skina i rzyjdzie do nich to dostane pkt na stornie i bede mogl yplacic inne skiny?

Opublikowano

Ja proponuje zrobić Ci Tokena. Ponieważ nie ma pewności czy dojdzie czy nie, gdyż opiera się to na "sesjach", jak  w przypadku każdej podobnej stronie. Przynajmniej tak mi się wydaje. 

MOBO:  GA-B85M-D3H | CPU: Intel Core i5 4460 3.2 GHz / Turbo 3.4 GHz | RAM: Geil Dragon 8 GB DDR3 CL11|
GPU:  Nvidia GeForce GTX 970 OC 4GD5T | CPU cooling: be quiet! Pure Rock BK009 |SSD: SanDisk 128 GB SSD|
PSU:
Chieftec 600W
| Tower: Zalman Z3 +

Opublikowano

ok dzięki za odpowiedzi.  A czy do tokena musze mieć numer telefonu czy moge na tablecie założyc?

Opublikowano

Jak posiadasz karte sim w tablecie to raczej też można.

no wlasnie nie posiadam i czy da sie zrobic tokem ale bez karty sim :D . bo jezeli mam juz na moim telefonie ake i mam jedno konto to drugiego juz raczej nie moge zrobic na innym numerze tak ?

Opublikowano

możesz nawet na emulatorze na pc

jakim emulatorze ? i czy musze mieś nowy nr telefonu ? 

Opublikowano

Bluestack APP Pobierasz Steam.apk odpalasz na kompie i masz normalnie ekran telefonu i odpalonego Steama ;p

pobrałem tą aplikacje ale nie ma na niej Steam nie wiem dlaczego ?

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...