Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Cześć.

Ile udało Wam się zarobić, korzystając z samych trainerów?

Ja w FIFA 14 dorobiłem się poniższych składów. Było to jeszcze w FIFA 14. Miałem chyba wtedy ok. 5 zbanowanych kont, ale wszystkie monety przekładałem na jedno czyste konto, na którym nie cheatowałem, dzięki czemu udało mi się zachować te składy.

179661416053951649038.png

106841416053951649038.png

829761416053951649038.png

SlavesCity lubi to

636451494245979649038.gif

Opublikowano

W tej fifie dorobiłem się oto takiej sumki: https://scr.hu/9hmj/kqxpl dodatkowo mam jakieś 300-400k w zawodnikach. Wartość jak na tą chwilę ok. 800 zł. 

W 14 i 15 nie uzbierałem aż tak dużo, żeby to tutaj umieszczać. Jednak do końca fify 16 jeszcze sporo czasu. :v

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano (edytowane)

Ogólnie to dzieki trainerowi sprzedałem 61mln coinsow od wydania, może troche więcej ale z tego co sobie zapisałem to bedzie coś koło tego. Składu nie skleiłem żadnego bo nie zagrałem żadnego meczu w tej fifie chociaż biland mam powyżej 8tys na 3 kontach.

Edytowane przez Bizzlle
Opublikowano

Ogólnie to dzieki trainerowi sprzedałem 61mln coinsow od wydania, może troche więcej ale z tego co sobie zapisałem to bedzie coś koło tego. Składu nie skleiłem żadnego bo nie zagrałem żadnego meczu w tej fifie chociaż biland mam powyżej 8tys na 3 kontach.

Na 3 kontach, a ile zbanowanych?

636451494245979649038.gif

Opublikowano

To musiałeś mieć chyba piękne trafy w paczkach. :)

Opłaca się na starcie fify 17 kupić 2 konta?

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

To musiałeś mieć chyba piękne trafy w paczkach. :)

Opłaca się na starcie fify 17 kupić 2 konta?

Jak trainery dalej będą działały tak idealnie jak teraz to pewnie że tak, ja kupie 3.

Jeśli chcesz się nastawić na sprzedaż tych coinsów które zdobędziesz to tutaj nawet nie masz ryzyka bo wszystko Ci się zwróci w tydzień a potem będzie tylko zarabiało.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

siemka wszystkim chciał bym sie dowiedziec jak zarobic na trainerach i jakich wy uzywacie trainerów do zarabiania coinsów w fifie 16 prosze o pomoc z góry dzieki

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dzieki trainerowi zarobilem sobie na prawo jazdy w ciagu niecalego miesiaca. Trainerowalem na 3 kontach, na poczatku z trainera pawelka, potem zainwestowalem w letsfuta. Polecam. :)

• 2 miesiące temu...