Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ProŚby, Pytania I Problemy! Tylko Tutaj!

Detox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słownik języka Polskiego się kłania, dobra może jesteś debilem i ciotą naraz, ale mnie to nie obchodzi =]

I płaczu nie będzie bo mam inny sposób na zrobienie hacków :] UCE i CT mam i haxuje jak trza =]

@Athis

W jednym TuT'ku wprowadziłeś ludzi w błąd. Nie deMSwZ v.2.0.0 (bo w tej wersji nie dało rady zrobić godmode) tylko v.2.1.1 w którym nie było najmniejszych problemów z edycją plików wz. No to tyle =****

Kto staje się potworem zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem. - Dr. Johnson.

MUTABO X FIGHTERS

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

miszczu powiedz w ktorym moze bo z tego co wiem to w wkladaniu hakowa na wz sa 2 i dobrze podpisane

tak wogole to jestes bardzo ciekawa osoba ktora uzywa zapewne nieykrywalnego uce ktory jeszce nie wyszedl gg crc to napewno sam zrobiles albo bog ci zeslal a ct to hmm moze mikolaj na wielkanoc ci dal? chyba w twoim kraju pojedcia myla

ps tak wogole to w karzdej idzie zrobic gmode tylko trzeba umiec ;)

i sam zes ciota debil i wdodatku idiota jesli myslesz ze ja cos takiego napisalem

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=16793 a tu co nie łaska ? 2.0.0 pisze, ślepy nie jestem. Nie będę Cię wyzywać bo szkoda mi klawiatury, na takiego... osobnika jak ty =P A UCE mam i CT mam =] CT sam zrobiłem a UCE znalazłem na NL stronce ^^ Paa =*

Kto staje się potworem zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem. - Dr. Johnson.

MUTABO X FIGHTERS

Opublikowano

macie może jakiegoś dobrego AC do FM... chodzi o to żeby kraść spoty... niestety na rBot nie umiem ustawić żeby dobrze działało poprosty ac działa za szybko i nie ma optymalnej prędkości :D

musi on jeszcze wpisywać byle jaką nazwe albo literkę... :D

Opublikowano

w r bot odobk auto clicker masz pudelko tam im wieksza liczba tym wolniej klika

Opublikowano

"Elo. Mam mały problem . Gdy wchodzę w Maple, wybieram Play, ok. Wpisuje swoje passy, wybieram channel postać i mi się zamyka Maple i pisze "A possible hacking treat has been detected. MapleStory will be closed [...]" Dalej już nie mam . O co biega ? Help ?

Ps. Kumpel coś pisał o NOD 32 ale go wyłączyłem i nadal to samo X_X

gram już w maple story 1 rok PS. EUROPE MS !

scanowałem kompa

29uov2w.jpg

wtf? xD

To własnie ten problem X_X.

Usunąłem jakieś tam procesory, co mi kazali na maple-story.yoyo.pl ale nic nie dało ... : / HELP xD "

Problem qmpla.

Zna ktoś jakąś radę na to?

1644b8636667.png

Opublikowano

tez to mialem nic nie pomagalo

wyjscie

1. reinstal windowsa

2. format

Moje piekne warny :D

Yoooj Ostrzeżony Dec 22 2008, 10:47 AM

Dodano do poziomu ostrzeżenia

Pozostawie bez komentarza.

Yoooj Ostrzeżony Dec 22 2008, 10:46 AM

Odjęto z poziomu ostrzeżenia

.

Lord Makin Ostrzeżony Dec 20 2008, 08:29 PM

Obraźliwa sygnatura. Gdy tekst zniknie, ściągne ostrzeżenie

Lord Makin Ostrzeżony Dec 20 2008, 08:28 PM

Odjęto z poziomu ostrzeżenia

Miejsce na warna

Yoooj Ostrzeżony Dec 5 2008, 10:53 PM

Za co? za PW od tego Pana cytuje:

''TY KURWA JAKIS PIERDONIETY JESTES !!!!!!!!!!!!!! WARN ZA ,,NIEPOPRAWNA NAZWE" POJEBANY JAKIS CWEL JEDEN WEZ MNIE JUZ LEPIEJ ZBANOJ CIOTO JEDNA ;/ PIERDOL SIE SUKO JEBANA , KURWA JUZ DETOX BYL LEPSZY''

Ostrzeżony Nov 30 2008, 05:15 PM

Niedpowiednia nazwa Tematu.

Mlody Ostrzeżony Sep 26 2008, 08:47 PM

spam.

Seldek Ostrzeżony Feb 15 2008, 09:58 PM

Brak scanu Pliku.

Detox Ostrzeżony Feb 15 2008, 06:54 PM

spam.

heh duzo tego

Opublikowano

Jeśli ktoś chcialby zagrac na Maple Story Global a nie ma konta, nie wie jak, nie umie. Pisac do mnie PW z numerem GG wszystko wyjaśnie i pomoge :) .

Pozdro

18706.png

4qqxeh3.gif

6840.png

Opublikowano

Wczoraj robiłem z kolegami lvl 20 żeby dostać 5000 nx, i jeden przesmuglował wszystkie seedy i 500 ciasteczek PRZY MNIE

Może trzeba mega tubi tylko nie wiem gdzie mogę znaleźć ;(

Opublikowano

Zacząłem od nie dawna grać dexlessem i chciałbym się dowiedzieć jakie scrolle mam kupować po ile i na co ??? aa i jak się nazywają scrolle które można użyć na sauna robe...

Z góry wielkie dzięki

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Chciałbym bardzo przeprosić moda mpc,MS za spam moim kontem ale pod moją nie odecność mój młodszy brat (noob) spamował znaczy robił nowe tematy sorrry.....i chciałbym a byście nie uważali mnie za nooba i spamera ;/

Opublikowano

Chciałbym bardzo przeprosić moda mpc,MS za spam moim kontem ale pod moją nie odecność mój młodszy brat (noob) spamował znaczy robił nowe tematy sorrry.....i chciałbym a byście nie uważali mnie za nooba i spamera ;/

Ahaahahhahahahahaha!

Scrolle nazywają się Overall.

Opublikowano
Zacząłem od nie dawna grać dexlessem i chciałbym się dowiedzieć jakie scrolle mam kupować po ile i na co ??? aa i jak się nazywają scrolle które można użyć na sauna robe...

Z góry wielkie dzięki

Takimi właśnie pytaniami udowadniasz nam ze jesteś n00b

Nie widzę różnicy miedzy tobą a twoim bratem (n00bem) może nawet jesteś większym niż on oO

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...