Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

csgorull problem z wyplata skina

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Zaczołem od 500coinsów, mam 1k i chciałbym wypłacić skina o tej wartosci, jednak nie mam pojecia jak to zrobic, w wyplata zaden skin nie dziala.

Pamiętaj, aby wypłacić swoje wygrane musisz podać poprawny adres wymiany, Twój profil Steam i ekwipunek musi być publiczny oraz musisz posiadać wolne miejsce na skiny w ekwipunku.

Przedmioty są wybierane losowo.

Wypłać (minimum 1000 creditów)

Nie mam pojecia o co chodzi z tym " przedmioty sa wybierane losowo " mam juz ponad 1000creditów.

Pozdrawiam.

Opublikowano

W czym dokładnie masz problem? Ustawiłeś swój adres wymiany?

Dostaniesz losowy przedmiot o wartości +/- 1000 creditów

UWAGA: Ta strona wystartowała kilka godzin temu. Dlatego nie możemy dostarczyć tak dużo skinów, aby wszyscy na raz mogli wypłacić. Ciągle pracujemy nad tym problemem. Proszę poczekać aż nasze boty zbiorą wystarczającą ilość przedmiotów i sprobować wypłacić później.

Opublikowano

W czym dokładnie masz problem? Ustawiłeś swój adres wymiany?

Dostaniesz losowy przedmiot o wartości +/- 1000 creditów

UWAGA: Ta strona wystartowała kilka godzin temu. Dlatego nie możemy dostarczyć tak dużo skinów, aby wszyscy na raz mogli wypłacić. Ciągle pracujemy nad tym problemem. Proszę poczekać aż nasze boty zbiorą wystarczającą ilość przedmiotów i sprobować wypłacić później.

Ale byly juz skiny rozne, oczywiscie nie bylo takiego ktory ma rowne 1000 kredytow tylko np 998, 1005 ale mam juz ponad 1k ze moglbym kupic skin np za 1005

@Edit jak klikam wyplac (minimum 1000creditów) a tyle mam to mam komunikat Zanim wypłacisz skiny musisz wysłać depozyt. a mam trade linka i wszystko ustawione, mam steam mobile, mam publiczny profil, wymiany itp.

Opublikowano

Ale byly juz skiny rozne, oczywiscie nie bylo takiego ktory ma rowne 1000 kredytow tylko np 998, 1005 ale mam juz ponad 1k ze moglbym kupic skin np za 1005

@Edit jak klikam wyplac (minimum 1000creditów) a tyle mam to mam komunikat Zanim wypłacisz skiny musisz wysłać depozyt. a mam trade linka i wszystko ustawione, mam steam mobile, mam publiczny profil, wymiany itp.

Musisz wpłacić jakiś item najpierw. 

Opublikowano

Ta teraz tak robią że aby móc wypłacić trzeba najpierw wpłacić coś lub mieć ponad 5k do wypłaty Ale większość z tych mlodszych graczy z tych darmowych pkt nie zrobią 5k to wplacaja i przegrywają a strona zarabia

Opublikowano

Ta teraz tak robią że aby móc wypłacić trzeba najpierw wpłacić coś lub mieć ponad 5k do wypłaty Ale większość z tych mlodszych graczy z tych darmowych pkt nie zrobią 5k to wplacaja i przegrywają a strona zarabia

Wplacilem im jakiegos skina o wartosci 30euro czyli 300kredytów, klikam wypłata, pisze ze wyslali jakis 1skin i dostalem oferte wymiany z tym skinem co im wplacilem xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...