Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sposób podwajania csgodouble

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Co sądzicie o sposobie podwajania? Mam 66euro i np daję cały czas ten sam kolor ( no chyba że np 8x pod rząd inny ) i jak przegram daję 2k i jak wygrywam to mimo wszystko zawsze jestem to 1euro na plus.

Pozdrawiam.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngHalfLife3 nie polecam csgodouble tam szybciej wszystko stracisz. Polecam ruletke csgoroyale. Stawiasz cały czas na dozen 1 i dozen 3 albo na row 1 i row 3 i praktycznie cały czas wygrywasz , a jak przegrywasz to nie ma opcji żebyś za 3 czy 4 razem nie odrobił. Polecam strone bo sam wypłacałem z niej skiny. Jak chcesz więcej info to pw

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngHalfLife3 nie polecam csgodouble tam szybciej wszystko stracisz. Polecam ruletke csgoroyale. Stawiasz cały czas na dozen 1 i dozen 3 albo na row 1 i row 3 i praktycznie cały czas wygrywasz , a jak przegrywasz to nie ma opcji żebyś za 3 czy 4 razem nie odrobił. Polecam strone bo sam wypłacałem z niej skiny. Jak chcesz więcej info to pw

Grałem tam, ciężko wygrać, to samo co csgodouble mam kilka punktów, napisz na p/w steam to ciebie dodam to mi w tym pomożesz bo z tego co widzę to tak samo czerwony,czarny bądź zielony

Opublikowano

Zaczynając od 1€ przegrasz wszystko w 30 minut.

1+2+4+8+16+32 = 6 kolejek i rip kasa. Na double można bezpiecznie grać mając zagwarantowane 15 kolejek, ale to by trzeba było od 1 coina zaczynać, a tego to nie wiem, czy komuś by się chciało.

tenor.gif

Opublikowano

Zaczynając od 1€ przegrasz wszystko w 30 minut.

1+2+4+8+16+32 = 6 kolejek i rip kasa. Na double można bezpiecznie grać mając zagwarantowane 15 kolejek, ale to by trzeba było od 1 coina zaczynać, a tego to nie wiem, czy komuś by się chciało.

Mam 65euro i ile mam dawac aby nie stracic?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...