Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

"Ukryte" rzeczy w nowej wersji gry

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!

Pisząc swoje własne pliki pod nową wersję gry natrafiłem się na kilka ciekawych rzeczy, między innymi takich jak:

mounts_rev2.png

Ostatni wierzchowiec prawdopodobnie wkrótce zostanie dodany do gry, gdyż używają obecnie jeszcze tej wersji:

mounts_rev1.png

Kolejna ciekawostka, to mikstury.

W grze możemy znaleźć wiele mikstur, ale takich na pewno nie:

itm12_17_1.png

itm12_18_1.png

Jest to w folderze z miksturami, a także zostało dodane do pliku językowego.

Być może wkrótce dodam więcej ciekawostek z globala.

Dodam jeszcze, że u wiedźmy jest zwój na zaczarowanie tarczy, który nigdy nie został wprowadzony do gry na globalu i prawdopodobnie nie zostanie.

Później przeszukam grafiki na kompie i dodam być może grafikę.

Opublikowano

Mało tych ukrytych rzeczy, zapomniałeś napisać o specjalnych kamykach, jajkach, lustrze, kluczach do lochów 1-13, specjalnym mieczu dla woja, ukrytym zakończeniu lochów, nieskończonych wierzchowcach, wulgaryzmach w kodzie gry, adwencie, dziwnych komendach, specjalnych efektach, ukrytych boxach, "zboczonych" funkcjach i wielu innych. Mam nadzieję, że uzupełnisz ten temat, bo sf skrywa wiele tajemnic ;)

Opublikowano

to ostatnie to nie przypadkiem surowce do twierdzy ?

Tak, lecz figurują także jako mikstury.

Mało tych ukrytych rzeczy, zapomniałeś napisać o specjalnych kamykach, jajkach, lustrze, kluczach do lochów 1-13, specjalnym mieczu dla woja, ukrytym zakończeniu lochów, nieskończonych wierzchowcach, wulgaryzmach w kodzie gry, adwencie, dziwnych komendach, specjalnych efektach, ukrytych boxach, "zboczonych" funkcjach i wielu innych. Mam nadzieję, że uzupełnisz ten temat, bo sf skrywa wiele tajemnic ;)

Tak jak mówisz, mistrzu.

­

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ty napisz ;) Zainteresowałeś mnie, zwłaszcza o tym zakończeniu lochów

Opublikowano

jaki jest ten specjalny miecz?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...