Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problemy z metinem

bialy10163

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

w związku z tym, że ostatnio trochę się nudzę, postanowiłem pograć jak za dawnych dobrych lat! Oczywiście na prywatnym serwerze bo nie dla mnie jest zbytnie angażowanie.  :D

Przejdźmy do sedna: pobrałem wczoraj najpierw serwer MalygoS. Wszystko się niby zaktualizowało i gra się uruchamia. A co tam? Straszne hm.. ścinki? Nic nie idzie zrobić. Po kilkukrotnym wduszeniu alt+tab (co pozwalało choć na chwilę uniknąć tych hm.. lagów?) udało się zalogować. Ale tam dalej, nie szło się ruszyć, tylko postać zmieniała pozycję po kliknięciu ponownie alt i tab. Pomyślałem, że to może serwer, więc pobrałem innego klienta: revios. Na początku zapowiadało się dobrze, gra się włączyła, zalogowałem się ii... przy zakładaniu postaci zaczęło się to samo.

Wypakowywałem w różnych miejscach, wyłączałem zaporę. Komp da radę, chyba, że to może mieć związek z grafiką? Mam 2, jedna do HD Intel, druga nvidia.

Z góry dziękuję za próby pomocy.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...