Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Alcatel One Touch Evo 7.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem, kupa, ale do neta starczy. Laduje mi pod ladowarka sieciawa, lecz nie chce go naladowac. Pod laptopem nawet nie reaguje. Jest ikona ladowania ale nie moge go wlaczyc. Chcialem go zresetowac, nie reaguje, kombinacje klawiszowe nie reaguja. Moze to byc wina systemu? Tablet sporo lezal i nie byl uzywany, wiec watpie by to byla bateria. Moze za slaba ladowarka...?

Opublikowano

Wiem, kupa, ale do neta starczy. Laduje mi pod ladowarka sieciawa, lecz nie chce go naladowac. Pod laptopem nawet nie reaguje. Jest ikona ladowania ale nie moge go wlaczyc. Chcialem go zresetowac, nie reaguje, kombinacje klawiszowe nie reaguja. Moze to byc wina systemu? Tablet sporo lezal i nie byl uzywany, wiec watpie by to byla bateria. Moze za slaba ladowarka...?

Najlepiej jest podpiąć pod oryginalną ładowarkę z zestawu. Lub poczekaj z godzinę, by się trochę podładowała. 

#teams4bal

Opublikowano

Najlepiej jest podpiąć pod oryginalną ładowarkę z zestawu. Lub poczekaj z godzinę, by się trochę podładowała. 

Wlasnie jest podpinana pod ladowarke ktora jest do taba dedykowana. Ladowala sie 2h i nic. Wiec zbedny Twoj post.

Rozumiem, chciales pomoc, ale jesli nie wiesz jaki to tab i go nie uzywales, wiec niepotrzebnie sie wypowiadasz.

Znalazlem, w necie, ze wielu uzytkownikom dedykowana ladowarka nie ladowala tak jak trzeba. Tak samo pisali, ze w tym tabie system nie reagowal prawidlowo. Czyli ogolnie zly zakup. Postawilem nowego softa i podpialem pod sieciawa usb sony i nie bylo problemu. Wiec nawet ta ladowarka dedykowana to kupa.

Nie kupujcie go xD

Opublikowano

Pomaga głownie podpięcie pod normalną ładowarkę, najlepiej o jak największym prądzie ładowania 1-2 A, zwykłe mają ok 300-600 mA. 

Wiele tabletów czy telefonów tak ma czasami że się blokuje jak przez dłuższy czas  nie są  ładowane, to wina układów ładowania i stabilizacji, czasem zabezpieczenia baterii. 

Najlepiej otworzyć i odpiąć baterię. Potem podłączyć do ładowania na kilkanaście godzin , nawet do doby. 

Przy okazji możesz sprawdzić czy uruchamia się bez podpiętej baterii. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...