Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revios idiotyzm

Komornikxx

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

typowy serwer surka. nie wazne ile hejtu poleci w prezce czy zapowiedzi i tak bedziecie u niego grac pozdro tumany

Opublikowano

Co wy się dziwicie po serwerze surka..

SuReK ma jeszcze parę innych serwerów i leje na to moczem z tego co mi słyszano to SuReK woli po grać w minecrafta z kumplami niż zająć się serwerem on tylko trzepie hajs i tyle a reszte teamu to ja nie wiem skąd on ich wziął..

Dla tego już nigdy nie zagram tam gdzię SuReK rządzi.

Niestety nie ja "rządzę" na serwerze tylko administracja serwera, ja tu tylko sprzątam proszę zaprzestać ataków skierowanych w moją osobę bo są bezpodstawne, jeżeli chcecie możecie porozmawiać z administracją serwera, a nie wypłakiwać się na forach.(Ts-LoL.PL)

typowy serwer surka. nie wazne ile hejtu poleci w prezce czy zapowiedzi i tak bedziecie u niego grac pozdro tumany

Czy Wy kiedyś zrozumiecie pojęcie sponsor?

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Cały regulamin tyczy się serwera. Handel kontami itp. nie jest zabroniony, tylko spamowanie o tym w grze, przecież jest nawet dział na forum serwera do tego przeznaczony. A płacz, "bo on bana nie dostał" jest trochę bekowy. Od zawsze wiadomo, że administracja przymyka na kogoś oko, czy to na kolegów, czy na graczy motzno inwestujących w IS'a. I nie ma nic w tym dziwnego, dopóki administracja nie przesadza. 

W Twoim przypadku, widzę ewidentne złamanie regulaminu. Mogłeś napisać do Evenementa z zapytaniem o handel, a nie lecieć na samowolce i teraz beczeć. 

MPC jak elektroda

Opublikowano

dobra ty juz wszedzie byles sponsorem a potem okazywalo sie ze technikiem. na lanerisie byles technikiem a potem sie wypierales

k***a chodzilo o kariesa pomylka @SuReK

Opublikowano

dobra ty juz wszedzie byles sponsorem a potem okazywalo sie ze technikiem. na lanerisie byles technikiem a potem sie wypierales

Z lanerisa nigdy się nie wyparłem, proszę nie kłam okej?

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

SuReK ma jeszcze parę innych serwerów i leje na to moczem z tego co mi słyszano to SuReK woli po grać w minecrafta z kumplami niż zająć się serwerem on tylko trzepie hajs i tyle a reszte teamu to ja nie wiem skąd on ich wziął..

Niestety nie ja "rządzę" na serwerze tylko administracja serwera, ja tu tylko sprzątam proszę zaprzestać ataków skierowanych w moją osobę bo są bezpodstawne, jeżeli chcecie możecie porozmawiać z administracją serwera, a nie wypłakiwać się na forach.(Ts-LoL.PL)

Oni zawsze wiedzą lepiej. :yay:

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngKomornikxx

Chciałem zacząć od tego że każdy użytkownik mpc forum złoży Ci się na urodziny na słownik ortograficzny :)

Po twoich wypowiedziach sądzę że ty jesteś winny bo jaki deb** tworzy temat na mpc dotyczący bana na jakimś serwerze prywatnym ? - Po co ?

Myślisz że kogoś na to nabierzesz , się mogę o milion złotych założyć że to ty złamałeś regulamin , a primo ADMINISTRACJA SERWERA ma zawsze rację jeśli byś  czytał regulamin zanim kliknełeś "REJESTRUJ" to byś wiedział ,  dwa jeśli administracja chce kogoś zbanować to go zbanuje i nikt im tego nie zabroni :)

A co do handlu kontami na allegro czy itd. za pln'y :) To sprawa jest jasna i logiczna , jeśli wasza sprzedaż jest nielegalna na serwerze który stoi też nielegalnie to też możecie czerpać  z tego korzyść bo kto wam to zabroni ? (Własnością administracji są wszystkie konta na serwerze i grania na serwerze jest bezpłatne)

Pozdrawiam trochę nie jasno zaczełem i straciłem wątki ale jakoś inteligenti wyżej od pana założyciela tematu powinni zrozumieć :)

Opublikowano

Jak Unga mówiła że ten serwerek to będzie dno a Wy tak mnie hejtowaliście a praktycznie zawsze wychodzi na moje :) .. Administracja tego serwer-a to kompletne dno, gorzej niż dno. Ja do SurKa nic nie mam, bo jakoś szanuję Laneris ale ku4wa zj3bać tak fajny serwer ( chodzi mi o administracje ). Trzeba być po prostu kompletnym kretynem ! Znam nie jedne osoby co dawały itemki, co za banany chętnie sprzedawały coś na serwerze i pi3rdolenie że "nie to nie moja wina", "przecież nic takiego nie miało miejsca" to pokażcie wasze logi ^^.. Ja też mogę powiedzieć że nie zjadłam popcornu a go de fakt zjadłam ;).. Jak słyszę wypieranie się administracji mimo to iż gracz/użytkownik ma racje to Wy jeszcze bana wpierdzielicie :)

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Jak Unga mówiła że ten serwerek to będzie dno a Wy tak mnie hejtowaliście a praktycznie zawsze wychodzi na moje :) .. Administracja tego serwer-a to kompletne dno, gorzej niż dno. Ja do SurKa nic nie mam, bo jakoś szanuję Laneris ale ku4wa zj3bać tak fajny serwer ( chodzi mi o administracje ). Trzeba być po prostu kompletnym kretynem ! Znam nie jedne osoby co dawały itemki, co za banany chętnie sprzedawały coś na serwerze i pi3rdolenie że "nie to nie moja wina", "przecież nic takiego nie miało miejsca" to pokażcie wasze logi ^^.. Ja też mogę powiedzieć że nie zjadłam popcornu a go de fakt zjadłam ;).. Jak słyszę wypieranie się administracji mimo to iż gracz/użytkownik ma racje to Wy jeszcze bana wpierdzielicie :)

Nie lubie cię za bardzo ale się z tobą zgodze. ;)

I tak jesteś pusty, jakbyś pomyślał - to na serwerze na którym gra się "przyjemnie" to zarobiłbyś dużo więcej. ^_^

(#NabijamyPostyyy)

Opublikowano

Wychodzi, że dobrą decyzje podjąłem jakies 3 dni po starcie żeby zakończyć gre, teraz wychodzi słuszność tej decyzji :)

Opublikowano

Dostałem bana i oczernię administrację na forum - widziałam takie sytuacje milion razy.

Przy rejestracji zaakceptowałeś regulamin serwera, w którym jest jasno określone, że sprzedaż konta za pln jest zabroniona. Dla mnie sprawa jasna i ban słuszny. Ignorantia iuris nocet  :)

I nie, nie bronię administracji, bo nawet nie znam osobiście nikogo z teamu. Patrzę po prostu obiektywnie na tą sprawę.

Opublikowano

Serwer od początku mi się nie podobał, jedno wielkie dno i metr mułu pod nim.. skończyłem gre po 1,5h i się ciesze, że nie brnąłem dalej w to gó*wno.

A co to tego gracza, to myśle, że ktoś poprostu kupił jego konto tyle, że nie od niego :D

Opublikowano

Jak Unga mówiła że ten serwerek to będzie dno a Wy tak mnie hejtowaliście a praktycznie zawsze wychodzi na moje :)

Też bym ostrzegał ale nie moge bo nie mam 30 postów. Takie życie, mówisz ludziom "nie grajcie bo to syf, a oni Swoje, a potem płacz "boże, na jakim ja gównie grałem". A Bóg wstał i zaczOŁ klaskać. :makka:

Opublikowano

@SuReK

Surek aka. jestem sponsorem.

Nigdy się nie wyparłeś Lanerisa? Jeszcze pamiętam jak pisałeś (być może mam te rozmowy), że nie chce ci się nic robić i rzekomo, Zumi był od all, a ty tylko od opłat czy jakoś tak, a potem nagle wyszło że Surek założyciel.  xD

Przestań walić w c***a z tym sponsorem, bo dziwnym trafem na każdym serwie gdzie jesteś są problemy i wyjebka na graczy, no ale ty tylko sponsor, więc sorry.  :v Zawsze leciałeś pod hajs i miałeś wyebane, więc nagle miałoby się coś zmienić? Nie jedna osoba może potwierdzić ten post. 

PS. We pokaż na gg ss z 10k w łapie.  xD  xD  xD I po takim czymś uwierzyć, że ty jesteś niewinny. 

denzel.png

Opublikowano

A wiecie czego się przed chwilą dowiedziałem? Kilka dni po mnie gościu top2 dostał bana, za to co Ja, za sprzedawanie kont za pln, a dzisiaj dostał inna na i ponoć wraca do gry, przynajmniej tak pisał? Jak to możliwe przecież evenement mówił że nie ma możliwości obramowania jak ktoś zostanie zbanowany? Może mi ktoś wytłumaczyć bo nie rozumiem

post-1484430-0-90882000-1456270125_thumb.png

post-1484430-0-89174700-1456270169_thumb.png

Opublikowano

I tak serw upadnie do wakacji .. jak kazdy serwer surka :D

Będzie kolejny.. ;) Dziwie się że gracze są tak głupi że wbijają jeszcze na jego serwery ..

Płacz i ból dupy z waszej strony !!!!!!!! Administracja jest nie dostępna ??? haha proszę Was ,wystarczy wbić na TS :) w dodatku eventy teraz turniej pvp ..

Dużo SM ci daje za pierdolenie głupot ? ;d

Opublikowano

Będzie kolejny.. ;) Dziwie się że gracze są tak głupi że wbijają jeszcze na jego serwery ..

Płacz i ból dupy z waszej strony !!!!!!!! Administracja jest nie dostępna ??? haha proszę Was ,wystarczy wbić na TS :) w dodatku eventy teraz turniej pvp ..

Jego serwery przynajmniej stoją... twoje - jakieś były ?? Nikt normalny już chyba nawet nie pamięta tego szajsu. 

Koleś wyrwał bana, zresztą robi zawsze taki syf na każdym możliwym serwie na jakim gra - non stop ten sam nick, non stop ta sama gównoburza. Trzeba przywyknąć i się tylko śmiać, już przywykłem na innych serwerach do wyskoków tego dzieciaka. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Odbij ode mnie noname. Zajmij się czymś swoim a nie serwerami innych osób tudzież moją osoba, za dużo czasu masz czy co? Wszędzie cebula i hipokryci... 

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Naprawdę gównoburza na prywatnym serwerze. Myślałem że społeczeństwo MT2 dorosło już do faktu że na privach nigdy nie gra się dla topki ale dla funu.

2sbu2dv.png

Opublikowano

Jego serwery przynajmniej stoją... twoje - jakieś były ?? Nikt normalny już chyba nawet nie pamięta tego szajsu. 

Koleś wyrwał bana, zresztą robi zawsze taki syf na każdym możliwym serwie na jakim gra - non stop ten sam nick, non stop ta sama gównoburza. Trzeba przywyknąć i się tylko śmiać, już przywykłem na innych serwerach do wyskoków tego dzieciaka. 

Ale ja mam to w chuju że ktoś może nie pamiętać ;> Dla mnie liczy się to że on jest :p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...