Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

|VulcanMu S6Ep3|Exp x500|Drop x40|Long term| START 25.03.2016

Razmortalos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@szefu88
z tego co dobrze kojarzę to gr na 400rr, ale mogę być w błędzie.

@e: na forum servera znalazłam coś takiego:

100/200/300/400 RR

Za każde wbite 100 resów gracz otrzymuje dowolny wybrany item +15+28+FO (full opcje) lub Socket +15+28+5soc. 

Za każdym razem gdy osiągniemy 100/200/300/400 res, zakładamy temat na forum, w tym dziale, zgodnie ze wzorem: 
1. nazwa tematu (przykładowo): Amstaf 100rr 
2. w temacie wpisujemy co chcielibyśmy otrzymać, oraz podać nick na jaką postać chcemy dostać item (przykładowo): Proszę o ring ice +15+FO na postać Amstaf. 

Wybrany item będzie do odbioru u Admina/GMa w grze.

_______________________________________________________________________________________________

GRAND RESET

Za wykonanie Grand Resa przewidziana jest nagroda w postaci całego setu +15+FO lub +15+5soc dla danej klasy, którą wykonujemy GRa. 

Za każdym razem gdy ktoś wykona GR, należy zamieścić temat w tym dziale na forum, zgodnie ze wzorem: 
1. Nazwa tematu (przykładowo): Amstaf - GR 
2. W temacie wpisujemy jaką klasą postaci wykonaliśmy GR i jaki set wybieramy oraz na jaką postać ma zostać przekazany (przykładowo): Wykonałem GR postacią Amstaf, który jest Elfem. Poprosze o divine set +15+FO na postać o nicku Amstaf. 
3. Aby wykonać GR należy mieć 400rr oraz 400lvl 

Wybrany set będzie do odbioru u Admina/GMa w grze

b6y2zc.png

:783_heart_decoration:  Music - Games - Tattoo's - Muscle car's   :783_heart_decoration:

• Odpowiedzi 249
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

100/200/300/400 RR

Za każde wbite 100 resów gracz otrzymuje dowolny wybrany item +15+28+FO (full opcje) lub Socket +15+28+5soc. 

Za każdym razem gdy osiągniemy 100/200/300/400 res, zakładamy temat na forum, w tym dziale, zgodnie ze wzorem: 

1. nazwa tematu (przykładowo): Amstaf 100rr 

2. w temacie wpisujemy co chcielibyśmy otrzymać, oraz podać nick na jaką postać chcemy dostać item (przykładowo): Proszę o ring ice +15+FO na postać Amstaf. 

Wybrany item będzie do odbioru u Admina/GMa w grze.

_______________________________________________________________________________________________

GRAND RESET

Za wykonanie Grand Resa przewidziana jest nagroda w postaci całego setu +15+FO lub +15+5soc dla danej klasy, którą wykonujemy GRa. 

Za każdym razem gdy ktoś wykona GR, należy zamieścić temat w tym dziale na forum, zgodnie ze wzorem: 

1. Nazwa tematu (przykładowo): Amstaf - GR 

2. W temacie wpisujemy jaką klasą postaci wykonaliśmy GR i jaki set wybieramy oraz na jaką postać ma zostać przekazany (przykładowo): Wykonałem GR postacią Amstaf, który jest Elfem. Poprosze o divine set +15+FO na postać o nicku Amstaf. 

3. Aby wykonać GR należy mieć 400rr oraz 400lvl 

Wybrany set będzie do odbioru u Admina/GMa w grze

Droga administracjo, po co tak sobie komplikować życie? Jest to moim skromnym zdaniem bez sens, o wiele wygodniej dla nas jak i dla Was, było by wprowadzić GR'a na 100 resie i po zrobieniu automatycznie były by przyznawane kredyty na konto, a za kredyty każdy by tam sobie kupił co chciał w WebShopie. Jeszcze będzie trzeba czekać, aż administrator/ GM zaloguje się do gry i da nam przedmioty.

Kompletnie tego nie ogarniam. 

Opublikowano

Z tego co wiem bedzie chyba 30kredytow za kazdy zrobiony rr. Takze kazdy sam sobie bedzie mogl wszystko kupic.

Nie wiem dokladnie jak to bedzie wygladalo z GR'ami.

Opublikowano

No też podejrzewam ze trzeba bedzie sie naczekac niekiedy, albo np. co 100rr np 1000kredytów do WS a na 400rr ogółem np. 6000 kredytów.

Opublikowano

Z tego co jest w publikacji sprawa rr jest jasna:

350pkt dla każdej rasy+30crd do Web Shopa

Mój post bardziej do gr i czegoś poza crd za rr się odnosił  ;)

@e: 
Na takiej zasadzie jeszcze nie grałam, więc wyjdzie w praniu jak to będzie.

Nie sprawdzał nikt na testach w ws, po ile itemki mniej więcej latały? ;p

b6y2zc.png

:783_heart_decoration:  Music - Games - Tattoo's - Muscle car's   :783_heart_decoration:

Opublikowano

Z tego co wiem bedzie chyba 30kredytow za kazdy zrobiony rr. Takze kazdy sam sobie bedzie mogl wszystko kupic.

Nie wiem dokladnie jak to bedzie wygladalo z GR'ami.

30 kredytów za resa to całkiem ciekawa idea. Pobudza wtedy do działania i się przyjemniej gra :P 

Ale co do GR, to jeśli rzeczywiście jest tak jak jest, to rozkładam ręcę i się modlę by to zmienili :P

@e: 

Na takiej zasadzie jeszcze nie grałam, więc wyjdzie w praniu jak to będzie.

Nie sprawdzał nikt na testach w ws, po ile itemki mniej więcej latały? ;p

Nieee, i to był błąd  ^^ Teraz pole do manewru ma administracja i spółka, może nas zaskoczą xD

Opublikowano

Na testach WS nie byl jeszcze ustawiony. Wydaje mi sie, ze jezeli bedzie 30kredytow za kazdy rr to przy 100rr masz 3k kredek. Mysle, ze item fo bedzie kosztowal plus minus wlasnie te 3k kredytow :>

Opublikowano

Administaracja chce zrobic server jak najbardziej podobny do starego Vulcana a na starym Vulcanie co 100rr byla nagroda w postaci fo itemu a na 449 rr i 400lvl robilo sie GR za co byl set fo :) tylko donate boli ale co zrobisz nic nie jest za darmo:/

Opublikowano

co do soków to warto dodać że z selupa będą lecieć max z trzema slotami ;p
więc tylko za crd/100rr/gr można będzie zdobyć z pięcioma ;p

Mnie bardziej wspomagacze expa interesują. Jeśli już mają być to czy będą dostępne dla każdego czy z donate ;p

b6y2zc.png

Opublikowano

Wyjasnie kilka kwestii zwiazanych z credytami po naszych wyliczeniach. Za res mamy +15crd do WSa i to wasza sprawa co za to kupicie, przy czym item FO kosztuje okolo 1200crd

Itemy soketowe beda dostepne tylko i wylacznie z dropu z selupana czyli +3 opcje, A w WS sa sockety bez slotow+opcje exc

Dla tych ktozy snuja mi tu jakies smieciowe poglady z donate powiem tylko tyle, sporo ludzi gra na serverach gdzie donate to sprawa pierwszoplanowa a poza zliczaniem srebrnikow admin ma wszystko w dupie i jakos pomimo tego ze kazdy pisze "o nie bedzie donate to nie gram bo to psuje gre"Jestescie przyzwyczajeni do tego ze donate zawsze oznacza ze wszystko dostepne za odpowiednia doplata.tutaj jesli tak ktos mysli moze odrazu powiedziec zegnam i dowidzenia poniewaz donate na tym serverze ma pomoc w utrzymaniu a nie w celach zarobkowych i NIC czego nie uda wam sie zdobyc grajac normalnie nie bedzie dostepne za donate

Kolejna kwestia, gdzies wyczytalem o 1000expa z wszystkimi wspomagaczami expa. Pytam sie ja skad wy takie smieci wyciagacie bo ja o niczym takim nie wiem?  exp z wspomagaczami to max +50% 

Start servera przekladamy na nastepna sobote z takiego powodu iz wypadl mi nieplanowany wyjazd za granice do pracy, nie zdaze na sile zrobic kilku rzeczy co wiecej nie wiem jaka bede mial zmiane w pracy i jeszcze nie mam na miejscu zalatwionego internetu, a po rozmowie z Shin'em stwierdzilismy ze przy starcie musimy byc obaj.
Server wystartuje na 100%, nie chcemy startowac na sile w ten piatek poniewaz moze sie okazac ze wielu bedzie mialo pretensje ze cos zostalo pominiete lub niedopracowane
Przepraszamy ze tak to sie zlozylo ale prosimy o cierpliwosc

Tak wiec start przekladamy na 26.03.16 wiecej informacji do tego czasu bedzie podawal ZiomX ja dzisiaj juz sie raczej nie pojawie.
Amstaf
Opublikowano

Amstaff, już tak dość długo czekamy na to cudo, więc tydzień w te czy we w te nie sprawi nam różnicy, dalej będziemy czekać z zaciśniętymi kciukami, by wszystko wypaliło i w końcu wystartowało jak należy. Więc jedz do roboty na spokojnie, pracuj i się nie zamartwiaj.

Co do donate to tak długo jak premium nie daje czegoś, co daje przewagę do czego nie można dojść drogą F2P to nie jest P2W.

Opublikowano

Nie grąłem tutaj ale slyszalem duzo o serwerze...duzo resow do wbicia zeby miec max staty ...a jaka gwarancja ze to postoi chociaz troche skoro wieksze polskie serwery robią res kont co 3 miesiące z powodu braku zainteresowania i mala ilosc graczy online

Opublikowano

Nie grąłem tutaj ale slyszalem duzo o serwerze...duzo resow do wbicia zeby miec max staty ...a jaka gwarancja ze to postoi chociaz troche skoro wieksze polskie serwery robią res kont co 3 miesiące z powodu braku zainteresowania i mala ilosc graczy online

Nie wrzucaj wszystkich do jednego gara. Co do koksu, to troszkę będzie się trzeba namęczyć by mieć max staty, nie ma nic za darmo. Co to za przyjemność pograć na serwerze, w godzinę czy tam w dwie wbić max staty? I co dalej? 

Jeżeli grałeś na polskich serwerach, które robią res kont co 3 miesiące to wcale nie są takie wielkie. 

Opublikowano

a ja wciąż nie wiem jak to będzie z tymi itemami socketowymi bo zwyczajnie unikacie odpowiedzi albo ignorujecie zapytania.

raz piszecie że nie będzie EXE Socketowych, raz piszecie że będą, teraz piszecie że w WS będą ale bez slotów a zaś z selupana będą lecieć 3 opt ze slotami.

ja się pytam jak to będzie rozwiązane i czy za 100 RR itd itd będę mógł spokojnie zawołać przykładowego Royala dd dsr hp + 3 sloty zamiast śmieciowego FO bez slotów ?

tumblr_n0qts1P3HE1snblj3o1_400.gif

Opublikowano

Dla mnie akurat dobrze ze jest donate, serwery vip, czy dodatkowe buffy na exp rowniez za kase.

Amstaff nie znamy sie od dziś. Wiem ze to będzie świetna robota i świetny serwer. Czekam i na pewno wbije. Trzymam kciuki i czekam!

Opublikowano

@Ibanez

Itemy soketowe beda dostepne tylko i wylacznie z dropu z selupana czyli +3 opcje, A w WS sa sockety bez slotow+opcje exc

Nie exe soc, tylko te opcje które są w normalnych exe, ja tak to rozumiem ;)

Nie drąż tematu, wyjdzie w praniu, bo już się admin trochę nabuzował ;p

#

Panie Administratorze, nikt tu nie sieje śmieciowych poglądów, po prostu zastosowano nieszablonowe rozwiązania,

i niektórzy są ciekawi jak to będzie dokładniej wyglądać ;)

Tyle by w zupełności wystarczyło by zamknąć wszelkie pytania:

NIC czego nie uda wam sie zdobyc grajac normalnie nie bedzie dostepne za donate

Oby do startu ;)

b6y2zc.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...