Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

|VulcanMu S6Ep3|Exp x500|Drop x40|Long term| START 25.03.2016

Razmortalos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serv stoi na tymsamym jak narazie, jednak pliki sa duzo lzejsze niz te z sezonu 2, zajdzie potrzeba to przejdziemy na lepszy sprzecik wiec problemow nie powinno byc

• Odpowiedzi 249
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Warto by już coś o tym napisać np. ograniczyć item do max +13+2opt a full itemy dostepne za GR (credyty) +15fo żeby gracze wiedzieli czy warto zaczynać gdyż sporo osób na to patrzy i nie lubi jak to mówią dzieciaków w full itemach.

2 sprawa. Exe +soc itemy działają czy tylko same sockety lub exe osobno?

Opublikowano

Itemy z WSa beda max +15+FO, Itemy za kazde 100rr i GR +15+FO. W WS nie bedzie zwylych ani exc acientow oraz feni, a w grze dostepne same acienty a sockety nie exc+3 sloty jestesmy jeszcze w trakcie konfiguracji WS wiec jeszcze to uzupelnie 

Opublikowano

A donate jakie itemy gdyż dalej nie wiem?

Itemy pewnie od Leathera do Dark Knighta przykładowo, jak w większości itemów tego pokroju.

Opublikowano

Z donate bedzie wszystko co zawiera WS czyli max +15+FO(brak exc acientow i samych acientow) tesame itemy sa dostepne jako nagroda za kazde 100rr oraz GRa, a dodatkowo pewnie z czasem za ewenty oraz licytacje za kamienie

Opublikowano

Anulowałam pobieranie jak tylko zobaczyłam kto tam ma grać, odradzam spędzania wolnego czasu z tymi osobami, skutecznie uprzykrzą Wam rozrywkę. 

FltyZGX.png

Opublikowano

Prawda jest taka, ze nikt nikomu nie uprzykrza gry bez powodu, nie wnikam co zaczlo miedzy wami i w ogole mnie to nie interesuje skoro nie masz zamiaru grac wiecej sie tu nie wypowiadaj.

Dodam tylko ze PK i AFK jest dozwolone, ale jesli ktos nagminnie nie daje expic jednej osobie, zabija na warpach czy przy goldach lub na ewentach bedziemy odpowiednio karac, bez wyjatkow i donate nikogo nie uchroni przed odpowiedzialnoscia za jakiekolwiek przewinienia.
Chce stworzyc server z fajna atmosfera i ciekawa rywalizacja, wiadomo moge tylko probowac bo wszystko zalezy od graczy.

Pozostalych zachecam do gry na serverze, na start kazda postac bedzie mozna zalozyc od 1lvlu przez 3 dni czyli od piatku jak ruszymy do poniedzialku.

Opublikowano

Anulowałam pobieranie jak tylko zobaczyłam kto tam ma grać, odradzam spędzania wolnego czasu z tymi osobami, skutecznie uprzykrzą Wam rozrywkę. 

FltyZGX.png

Nie wierze w to co pacze.

Jednak z drugiej strony takich cienasow nie potrzeba na serwie ;c

Opublikowano

Komenda /reset z poziomu gry będzie działać bez problemu?

Komenda /reset z poziomu gry jest i pozostanie wyłączona. Możliwy reset na stronie. Jeśli zajdzie taka konieczność to opcja /reset zostanie włączona.

www.badcompanymu.eu

Projekt s2 pvp

Opublikowano

FltyZGX.png

Nie wierze w to co pacze.

Jednak z drugiej strony takich cienasow nie potrzeba na serwie ;c

Pozory czasem mylą, ale ciebie tutaj widzieć to norma. Sedes kredens.

Opublikowano

Xardasiku, nie rozumiem jak ktos moze przykladac az tyle uwagi do gry w gre zeby w nia nie grac bo ktos w nia gra xD Wiem, troche pokrecone.

Tak, mnie na vulcanie "widziec to norma" i z przyjemnoscia zagram poraz kolejny. :>

Opublikowano

@wybacz - założyć nowe konto tylko po to żeby to napisać, uśmiałam się :D

Ja na serwer zawitam, zapowiada się dobrze :)

b6y2zc.png

:783_heart_decoration:  Music - Games - Tattoo's - Muscle car's   :783_heart_decoration:

Opublikowano

Konto ponad dwa lata ale założyłam je już wtedy żeby to napisać, już wtedy wiedziałam, " uśmiałam się"

Opublikowano

Konto ponad dwa lata ale założyłam je już wtedy żeby to napisać, już wtedy wiedziałam, " uśmiałam się"

nie takie multi-konta do przykrywek już widziałam :D

Nie ważne, cofam i z Bogiem na galaxy, dragonie, czy innym servie ^^

Ibanez, to nie jest jakieś super niezwykłe, przynajmniej w moim odczuciu ;)

I tak mało osób zbiera soksety bo za dużo bawienia się z wbiciem. Tak mi się wydaje przynajmniej że wynika to z czystego lenistwa ;p

Dzisiejsza oferta serverów jest.. dość uboga, żeby to tak ładnie ująć, szczególnie jeśli chodzi o polskie.

Dlatego liczę na to że wypali i będzie się z kim na CS pobić, z exe soketami czy bez :D

W innym wypadku przerwa w graniu wydłuży się jeszcze bardziej, w oczekiwaniu na dobry serv :P

b6y2zc.png

:783_heart_decoration:  Music - Games - Tattoo's - Muscle car's   :783_heart_decoration:

Opublikowano

Powiedz ktory balans postaci jest dobry to ja Ci powiem czy jest dobrze ^_^

Ile ludzi tyle opinii na ten temat, zawsze komus cos sie nie spodoba.

Opublikowano

@szefu88
najlepiej zbierz kilku kolegów i sprawdźcie sobie na własnej skórze, póki jeszcze jest otwarta beta ;p

Ale po okresie testowania i ilości osób które brały udział, wydaje mi się że powinno być ok. Jak będzie wyjdzie w praniu ;p

b6y2zc.png

Opublikowano

Może warto wprowadzić udugodnienie w postaci komendy /reset w grze która staje się standardem?

jeśli by któs nie chciał z jej skorzystac to może przez www dodatkowo.

Ps. jak wygląda kwestia wspomagaczy expa? Rozumie że dostępne tylko za resety a za gotówke niedostepne?

Ps.2. na którym resecie jest Gr i czy oprócz normalnych kredytów za rr jest jakiś dodatkowy gratis?

Po GR ile dostaje sie pkt na start do rozdania?

Warto by to dodać do publikacji.

Exp rozumie że nie ulega zmianie na mniejszy? Z full wspomagaczami pod 1000 pewnie będzie a to już sporo.

Na stronie może warto by dodać kto ile posiada pkt gdyż są puste miejsca obecnie? No i może jeśli wejdzie się w postać w rankingu jego wyposażenie? Sporo nowych serwerów to posiada.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...