Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

|VulcanMu S6Ep3|Exp x500|Drop x40|Long term| START 25.03.2016

Razmortalos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pewnie Ci cos obiecali admini :P a ty dalej swoje od Ciebie odpowiedzi nie oczekuje. Straciłem już dużo cennego czasu i wole się upewnic gdybyś nie wiedział :)

Jeśli uważasz, że siedząc przed komputerem i grając tracisz czas to znaczy, że najwyższy czas na zmiany w Twoim życiu :)

Owszem czas jest bezcenny więc życzę rozwagi w gospodarowaniu nim.

A o obietnicach to już nie skomentuję. Szkoda mi cennego czasu na takie pierdoły.

www.badcompanymu.eu

Projekt s2 pvp

• Odpowiedzi 249
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Małe info odnośnie x shopa. 

Za każdy rr dostajemy 10 pkt do x shopa. W x shopie bedą jedynie seale na exp oraz pety. Co do cen to sprawdzicie sami.

Jeśli chodzi o goblin pointy to jest to obecnie wyłączone.

Pozdrawiam

www.badcompanymu.eu

Projekt s2 pvp

Opublikowano

Mnie niestety na otwarciu nie będzie, ale życzę Wam udanego startu i sporej ilości graczy :) Powodzenia mordeczki.

Ibanez, znowu nie szarżuj z koksem i daj innym szanse na Topke xD a jak nie będziesz miał z kim się ścigać, to daj znać, powiadomie Brownego. ^^

Opublikowano

Potrafie wygospodarowac czas na prace, jak i czas wolny na rozgrywkę :)

Najbardziej denerwujące jest przechwalanie się jaki to serwer pro, long term a tu po dwóch tygodniach lipa wychodzi gdzie admin nie potrafi nawet podstawowych błędów ogarnąć.

Czyli coś zapewne jest na rzeczy :P 

Ps. zblizają sie 2 starty jutro wbije i potestuję może obydwa, zobaczymy który okaże sie lepszy.

Obydwóm zycze powodzenia i co najwazniejsze dużo graczy, jak i zaangazowania GM, jak i admina w sprawy techniczne itd gdyz przez to serwery tracą sporo graczy jeśli o to nie dbają.

Szkoda Asheldon że Cie nie bedzie, może sam dam rade do "prania" noobków w fo setach którzy uwazają się za nie wiadomo co :P

Szefu.

Opublikowano

Mnie niestety na otwarciu nie będzie, ale życzę Wam udanego startu i sporej ilości graczy :) Powodzenia mordeczki.

Ibanez, znowu nie szarżuj z koksem i daj innym szanse na Topke xD a jak nie będziesz miał z kim się ścigać, to daj znać, powiadomie Brownego. ^^

hahah spadać :D nie ma czasu na na czekanie na innych, siadasz na serwa i prujesz exp exp exp i exp :D a co za tym idzie itemy itemy itemy i jeszcze raz itemy :D

mam nadzieje że zobaczymy się na serwie i fajnie było by zobaczyć brownego ! :D

PS.

Szefu czemu ty ciągle wywlekasz to co było na BC? Shin stawia serwer z Amstafem a ty ciągle i ciągle zasypujesz ,,Vulcan Mu'' sprawami, błędami i pomyłkami które były na ,,BadCompany Mu''

Zluzuj majty z tym tematem.

tumblr_n0qts1P3HE1snblj3o1_400.gif

Opublikowano

Żeby nie było tych samych popełnionych błędów jeszcze raz.

Sam do tego nawracasz i prowokujesz po części.

Skoro czegoś nie wiem i nie jest napisane to pytam. 

Pozostaje czekac do jutra wieczorem na start serwów.

Opublikowano

Zgadzam się z Szefu88. Czas pokaże, jutro start obydwu serwerów. Najpierw zobaczę co tu się dzieję, ale raczej wpadnę na dłużej na ten drugi :)

Opublikowano

Co do błędów to napiszę tylko, że to nie jest zbugowany s2 tylko s6 i spoooooro pracy zostało w niego włożone. Szefu ja się nie przechwalam, po prostu znam swoją wartość, a to czy serwer postoi i jak długo to czas zrewiduje. Moim i Amstafa celem było postawienie serwera long term, więc to od Was- graczy zależy jak długo postoi. Serwer w głównej mierze tworzą gracze.

Pozdrawiam!

ps.

Unknown mam nadzieję, że zawitasz na naszym serwerze :)

www.badcompanymu.eu

Projekt s2 pvp

Opublikowano

Zapraszamy start servera dzisiaj o godzinie 19 !

Przez klika dni od startu kazda postac mozna stwozyc od 1lvl'a a buff elfa mozna brac do 300lvl

Zapraszam rowniez na nasz fanpage  https://facebook.com/VulcanMU-642187759158760/

Oraz na forum http://vulcanmu.cba.pl w celu zapoznania sie z regulaminem oraz sledzeniu na bierzaco informacji

Szybkiego expa i duzego dropu w te swieta zyczy Administracjia

Opublikowano

Nawet jak ktoś sobie kupi seta, to i tak dobrze, bo może dzięki niemu dłużej trochę pogramy ^^

A jedna jaskółka wiosny nie czyni.

Zawitam, mam nadzieje tylko, że nie będzie ~25 online, bo było by słabo. Liczymy na 100+ xD!

Opublikowano

@Nuts jeszcze nie było startu a już wie  ^^

@Gosu tam admin pisał na poprzedniej stronie chyba ;)

b6y2zc.png

:783_heart_decoration:  Music - Games - Tattoo's - Muscle car's   :783_heart_decoration:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...