Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

|VulcanMu S6Ep3|Exp x500|Drop x40|Long term| START 25.03.2016

Razmortalos

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 249
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

o co chodzi z tymi servami? co się jakiś zacznie zaraz i coś nie tak, jednak te najsłabsze się jakoś trzymają i nikt o nie nie dba o to chodzi, a tu tyle przygotowań i 'wsio paszlo' B) 

Opublikowano

Słabe łącza "tzw domówki" na serwerach nie wytrzymują ataków ddos jesli są atakowane. Ataki są często na serwery zareklamowane bardzo które przyciagaja duzo ludzi i moga odebrac graczy innym serwerom. Odpowiednie zabezpieczenie "platne premium" sporo daje oraz serwer dedykowany mocny bez problemu daje rade to utrzymać ew. tylko małe lagi się zdarzaja praktycznie niezauwazalne.

Opublikowano

o co chodzi z tymi servami? co się jakiś zacznie zaraz i coś nie tak, jednak te najsłabsze się jakoś trzymają i nikt o nie nie dba o to chodzi, a tu tyle przygotowań i 'wsio paszlo' B)

Dlatego, że małe serwery nikomu nie szkodzą i nikomu graczy nie odbierają. Rynek MuOnline rządzi się twardymi prawami. Administracja serwerów często płaci za ataki przeprowadzone na konkurencji.

www.badcompanymu.eu

Projekt s2 pvp

Opublikowano

Dlatego, że małe serwery nikomu nie szkodzą i nikomu graczy nie odbierają. Rynek MuOnline rządzi się twardymi prawami. Administracja serwerów często płaci za ataki przeprowadzone na konkurencji.

oj przestań nie na te polskie servery co max jest "na starcie" 50-80 online rozumiem te po 500+online tam to noze i cos takiego jest ale i kasa pewnie tez jest z donate B)

Opublikowano

oj przestań nie na te polskie servery co max jest "na starcie" 50-80 online rozumiem te po 500+online tam to noze i cos takiego jest ale i kasa pewnie tez jest z donate B)

Wiem co mówię.

www.badcompanymu.eu

Projekt s2 pvp

Opublikowano

Wiem co mówię.

Jakim trzeba być durniem żeby atakować czyiś serwer, to nic innego jak strzelanie sobie w kolano, ucierpi na tym gra i gracze którzy i tak coraz liczniej się z niej wycofują i wkońcu padnie całkiem gra na prywatych serwerach, wiele osób ma już tego dość że co pare dni jakiś serwer pada

P.S.

Jeśli mówić o konkurencji to tylko dobrze ;)

Opublikowano

Wiem co mówię.

Jakim trzeba być durniem żeby atakować czyiś serwer, to nic innego jak strzelanie sobie w kolano, ucierpi na tym gra i gracze którzy i tak coraz liczniej się z niej wycofują i wkońcu padnie całkiem gra na prywatych serwerach, wiele osób ma już tego dość że co pare dni jakiś serwer pada

P.S.

Jeśli mówić o konkurencji to tylko dobrze ;)

No niestety masz rację. Takie czasy, że więcej szkodników niż graczy. Ja również bardzo się zniechęcam do prowadzenia serwerów. Niczego złego konkurencji nie życzę. Ci którzy mieli wpaść do mnie i tak wpadną prędzej czy później i żadne ataki tego nie powstrzymają. Ja nie walczę o graczy. Nie mam przerośniętych ambicji związanych z liczbą online a i na chleb też mi nie brakuje.

www.badcompanymu.eu

Projekt s2 pvp

Opublikowano

nie musisz walczyć o graczy, wystarczy że taki ibanez jak ja walczy o ciebie ;) :3 przyzwyczaiłem się do ciebie i będę czekał aż serw ruszy na bank :P

tumblr_n0qts1P3HE1snblj3o1_400.gif

Opublikowano

Jakie kroki będą czynione jeśli dzisiaj nie uda się odpalić serwera?

Serwer jest ciągle odpalony jednak ataki uniemożliwiają wam połączenie się z nim.

Jeśli serwer będzie niedostępny przez dłuższy czas to wstrzymamy się ze startem do czasu wykupienia ochrony na tego typu niespodzianki.

www.badcompanymu.eu

Projekt s2 pvp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...