Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nazwa skina: AK47 - Redline
Typ wyceny: Euro
Stan broni: Przetestowana w boju
Zdjęcia skina:

Dodatkowy opis: Chodzi mi głównie o to,czy naklejki podnoszą wartość (ten czerw. ESL kosztuje 22 euro,niebieski 2euro,a ibuypower ok.8 euro)

@fokus243 <-- jak chcesz o cos zapytać/pocisnąć/pokłócić się, śmiało :3

10/25/50/75/100/250/500/750/1000

Opublikowano

napewno podnosza, ale na markecie tego raczej nie sprzedasz za wyzsza cene.

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mój kolego zależy to czy chcesz go sprzedać na rynku jak tak to ten redline bez naklejek kosztuje z 4,60euro, a z tymi naklejkami około 5,30.Dlatego, że naklejki naklejone na broń tracą bardzo cene tylko jak ktoś lubi patrzeć na broń to kupi bo naklejki nawet ładne np: ten ESL.

A jeśli chodzi o csgolounge to coś innego bo tam można trafić na początkującego tradera i on się napali na te naklejki na tej broni, lecz to rzatkie zjawisko.

Ale można wytradować tego kałacha np:jakiemuś "Kolekcjonerowi" chodzi mi o typka który kupuje,traduje skiny nie dla hajsu a dla wyglądu np takie naklejeczki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...