Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wlasny Klient a BoT

malfoy1994

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zacząłem grać na jedym z Otsów ktore posiadaja tak zwany "Własny Klient" chce uzyc multiklienta lub np tibia auto do skilowania. Lecz moja wiedza siega do zwyklej tibi. Prosze wiec jesli ktos potrafi lub wie niech mi wytlumaczy, Dziękuje 

Opublikowano

Pewnie że da się zrobić MC

I nie jest to jakaś grubsza Magia, cały serwer bazuje na Tibia 8 54, więc też pod tą wersje trzeba zrobić MC.

1. Ściągasz XVI32

2. Otwierasz program wskazujesz gdzie masz zapisana Tibie 

3. Pojawiają Ci się śmieszne cyferki/literki 

4. CTR + G wpisujesz w drugiej rubryce 1070B4

5. idzie Ci do okienka gdzie masz napisane 75  dajesz na edit, potem z listy drugie od góry chyba i zmieniasz na EB

+ Przyjmę od kogoś elfa / ng i pokażę jak prawidłowo uruchomić go na tym serwie. :)

Opublikowano

Robie tak jak mowisz.. Otwieram XVI32 otwieram tibia elotha, znajduje kod zmieniam na EB gdy chce zapisac Save. to mi nie pozwala a jak zapisuje jako Save as. to nie moge pozniej tego pliku otworzyc tak jak bym nie mial odpowiedniego program do odczytu tego co zapisuje. 

Opublikowano

Dziwisz się? z tego co wiem da się uruchomić programy trzecie na tym kliencie. po 2 technikiem jest tam sam gęsior z którym gadałem na ten temat

Carl Johnson Aka CJ

Kings Never Die
After five years at east coast, It was time to go home.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...