Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak można ominąć perma?

Sakuuto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema! Pomozecie mi ominac perma? Dostalem i nie mam pojecia jak go ominac... Probowalem sciagac jakies rozne pliki i wpakowywac do csa i nic nie dawalo.. Mam zmienic IP? TYlko jak i jakim programem i czy to nie zniszczy mi mojego lacza .. :/

Opublikowano

Na steam'ie grasz czy na ns'ie ? 

Na jakim serwie dostałeś bana>FFA?DIABLOMOD? Nazwa serwera czy to jakieś koszary czy śmieszne harnasie 

Bo na ogół wystarczy steamidchanger 

Opublikowano

Jest 3 sposoby ominięcia bana

1. Jeżeli ban został ci nadany na cfg, to poprostu usuń sobie sam tego bana z cfg .

2. Jeżeli ban został nadany na valve i jesteś non steamem wystarczy steamidchanger

3. Jeżeli dostałeś na ip lub na zakres to pobierz sobie cyberghosta i hotspotshielda z crackiem , zyskasz wtedy 80 zakresów ip i będziesz dalej mógł się tam odpalać bo co ban będziesz mógł sobie zmienić ip

Opublikowano

Jest 3 sposoby ominięcia bana

2. Jeżeli ban został nadany na valve i jesteś non steamem 

Ban nadany na valve? CO? hahhahahahaha 

masz link bo ide 

(#edit#JO nie da się wejść,wysyłam na pw. 

raizo jest na stimy a ct:shield na ns;y   nie ma za co nara 

Opublikowano

Dzieki mam non steama. Zadziala ten steamidchanger na non steamie? CyberGhosta probuje caly czas i nie dziala bo albo nie laduje serwa albo mam dalej bana .. :/ Jak mam zobaczyc czy dostalem na cfg bana ?

Opublikowano

@Sakuuto 

To jest ukryta treść, proszę

Film nie dziala

@Edit

Juz dziala ale nie mam takiego czegos w configu a steamidchangerem wywala mnie z serwa bo wykrywaja to. CyberGhostem nie laduja mi sie serwery a przegladarka dziala. CO zrobic? :/

Opublikowano

@Sakuuto 

Tak można zbanować kogoś na serwerze.

- Ban IP ( wystarczy zmienić ip resetując router albo używając serwerów proxy/VPN )

- Ban SID ( należy użyć SteamIDChangera )

- Ban nick ( zmień nick :v )

- Ban zakres IP ( neoban ) ( tutaj to już musisz mieć inne ip niż zostało i nadaje )

- Ban CFG ( poszukaj w configu "setinfo _ban" )

Możesz też użyć tego programu. Lecz jest on płatny. 

http://www.organner.pl/p/chameleon

A jak już wchodzić na VPN to użyj HotSpotShield.

Podaj też link do FORUM/STRONY gdzie dostałeś bana a najlepiej prosto do amxbans. ( z nickiem )

Opublikowano

W tym jest rzecz ze jak sprawdzam na stronie liste zbanowanych to mnie tam nie ma O_O

Wydaje mi sie ze bana dostalem na IP lub zakres IP... Probowalem CyberGhostem ale albo nie laduje mi serwerow wcale albo poprostu pisze ze mam bana.

Opublikowano

To zadziała na 100% tylko że typ jest taki ciemny że tydzień temu mu powiedziałem jak tego użyć a on nadal ma bana.

Działa na niektorych serwerach a na tym szczególnym wykrywa to i mnie kickuje. :)

Przy okazji znacie jakas wersje csa gdzie bedzie dzialac ten ID Changer i hacki.. Bo na Warzone nie dzaialaja hacki a dziala changer (oczywiscie nie na tym serwerze gdzie mnie kickuje)

Opublikowano

To zadziała na 100% tylko że typ jest taki ciemny że tydzień temu mu powiedziałem jak tego użyć a on nadal ma bana.

Działa na niektorych serwerach a na tym szczególnym wykrywa to i mnie kickuje. :)

Przy okazji znacie jakas wersje csa gdzie bedzie dzialac ten ID Changer i hacki.. Bo na Warzone nie dzaialaja hacki a dziala changer (oczywiscie nie na tym serwerze gdzie mnie kickuje)

Counter-Strike 1.6 v48 PrO - Powinno śmigać wszystko.

76561198375594763.png

Opublikowano

Jak gra na ns to format i 100% 

może być tak że typ wbija na tym samym nick'u i się dziwi że ma bana ciągle,bo hosta nie odbanuje.

Opublikowano

Dzięki ta wersja CSa jest najlepsza :)

Niestety co do tematu to dostalem ostatnio bana na IP i probowalem resetowac router lecz nic to nie dalo.. ;/ Kasowalem tez ciasteczka w explorerze i tez nic nie dalo.. Na CyberGhoscie tez nie dziala.

Jak ktos ma jeszcze jakis pomysl to moze napisac.

Opublikowano

Dzięki ta wersja CSa jest najlepsza :)

Niestety co do tematu to dostalem ostatnio bana na IP i probowalem resetowac router lecz nic to nie dalo.. ;/ Kasowalem tez ciasteczka w explorerze i tez nic nie dalo.. Na CyberGhoscie tez nie dziala.

Jak ktos ma jeszcze jakis pomysl to moze napisac.

Bo jeżeli masz IP stałe to reset routera ci nic nie da..

76561198375594763.png

Opublikowano

napisac o unbana na forum tego servera  :v

...

Prosiłbym o jakieś lepsze odpowiedzi.

napisac o unbana na forum tego servera  :v

Wolałbym inna opcje

Opublikowano

To co moge zrobic ? :/

Zadzwoń do dostawcy internetu i zapytaj go czy jest możliwość zmienienia z stałego ip na zmiennie że po Restarcie router'a będziesz mieć inne IP.

76561198375594763.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...